Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פג'ו 106 ואני הרבה זמן מחפש אחרי יוניט מאוורר במעלות מסויימות ולא מוצא גם לא באתרים בחו"ל.

מצאתי את זה (ערכה שאפשר לכוון איתה את הפתיחה והסגירה לפי בחירה) :http://www.cbsonline.co.uk/adjustable-fan-controller-thermostat-stat-763-p.asp

השאלה שלי אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בישראל?

תודה לעוזרים!

פורסם

ראית באיזה גודל מדובר? איפה תכניס את כל זה?

אם הסיבה שאתה רוצה יוניט בעל נתוני שונים היא בעיית התחממות אז אני אומר לך מראש שחבל על הזמן. זו לא הצורה הנכונה לפתור את הבעיה. אם מסיבות אחרות פרט יותר, אולי נוכל לסייע.

פורסם

מה שנראה בתמונה מהקישור זהו טרמוסטט רגיל של מיחם למשל, או דומה שאותו אתה יכול לרכוש בהמון מקומות (חנויות חשמל, יצרני ומשווקי גופי חימום ועוד) השאלה היא רק האם אתה רוצה להרכיב את הסיפור הזה, שכן זה יצריך אותך לבצע שינויים בצנרת מי הקירור - אתה צריך למצוא מקום ישר וארוך דיו כדי לקלוט את הרגש של הטרמוסטט (אולי להוסיף באיזה מקום T או זוית וכל האביזרים לחיזוק ואטימה טובה של הרגש. בהצלחה.

פורסם

שלום.

זה לא בעיה להכניס את זה זה לא דבר גדול, ולפי ההוראות אפשר להשחיל את זה פשוט מתחת לבנד לתוך הצינור מים.

או להצמיד לרדיאטור עצמו. (לפי ההוראות צריך רק שהקצה של המוט ייבוא במגע ולא כל המוט)

הסיבה שאני רוצה את זה כי המאוורר ממשיך לפעול אחריי כיבוי המנוע מספר מסויים של זמן, ובקיץ בנסיעה עם מזגן המנוע מתחמם יותר וכשאני מכבה את הרכב המאוורר יכול להמשיך לפעול דיי הרבה זמן ולגרום לכך שפעם הבאה יהיה קשה להתניע כי לא נשאר הרבה חשמל במצבר.

והיתה לי גם בעיה שהמאוורר כשהיה נדלק לא היה נכבה לעולם בהלך נסיעה.

החלפתי רדיאטור לפני חודש וראיתי שהיוניט שהיה לי הוא 79/88, והיה לי תרמוסטט של 82 מעלות ברדיאטור וזו הסיבה שהוא לעולם לא נכבה. החלפתי ליוני של 82/92 ועכשיו המאוורר נדלק ונכבה במהלך הנסיעה בצורה נורמלית ,וגם אחריי כיבוי הוא עובד פחות זמן אבל עדיין לא מספיק, למאוורר כרגע יש מהלך של 10 מעלות (82\92) וזה דיי הרבה.

לא מצאתי יוניט אחר שהמהלך שלו הוא בין 5-7 מעלות.

פורסם

אם זה יוניט שמותקן ברדיאטור, אז יוניט מאורר של מכוניות פיאט הנו בטווחי פעולה של 92-87 מעלות צלסיוס

ותוכל להתקינו במכוניתך.

זה טווח הפעולה המקורי של מכוניות פיאט.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...