Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו, אל תהיה ליצן. האיש אמר ששתה כוס יין חמש שעות לפני שנעצר. עקרונית, כוס יין זו בקושי מנה אחת...

עדיין עדיף לא לקחת סיכון.

כדאי לפתוח אשכול בדביק עם המלצות לעורכי דין.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה קרה לי כבר, אני מחכה למשפט ולשלילה של שנתיים לא רוצה עורך דין ולא כלום אני לוקח אשמה מלאה על עצמי.

ואת האוטו תשכח רק עורך דין אולי ולא בטוח יוציא את האוטו מהשבתה , ככה הקצין יגיד אני רציתי להשאיר את האוטו אצלכם והכל אבל אני ממש מצטער אני חייב להשביתו.

להבא תלמד אני את שלי למד בדרך קשה.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

עפר

אני ליצן, אתה צודק, הוא אמר, ,הינשוף אמר, והוא עכשיו בוכה.

לכן המסקנה שרירה וקיימת אם שותים לא נוהגים. היא הייתה תקפה גם לבחור מבית שמש ( כך לפחות לפי המידע שהופץ בתקשורת ). פה זה הסתיים יחסית טוב.

ראה גם אחרים בשרשור שנתפסו הם וחבריהם לאחר שנבדקו שעות רבות לאחר השתיה.

מה לעשות המכשיר , (ככל שהוא מדוייק ) מגלה זאת.

בדוק בשרשורים קודמים . טרם נמצא האדם שאמר שהוא לא שתה כלל והמכשיר קבע אחרת

תמיד כשהמכשיר מצא , בא הסיפור אכלתי שתיתי, זה היה מזמן, זה היה שליש, ועוד מסיפורי פוגי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וואי זה פשוט מדהים איך האנשים פה מתחסדים כאילו הם בחיים שלהם לא שתו אפילו שליש בירה.

אנשים פה בכלל משווים מקרים קיצוניים של שתייה מופרזת של בקבוקים לעומת שתייה של כוס יין אחת לפניי 20 שעות.

רוב האנשים שכן עולים על ההגה ושותים משהו אז זה רק מנה אחת דהיינו כוס בירה או ווטאבר מחכים פרק זמן ואז נוסעים.

אבל מפה ולהגיד לבן אדם ששתה כוס יין אחת במילים אחרות ולא בצורה ישירה "זה מגיע לך" זאת כבר הגזמה.

בוא נראה איך כל אחד פה היה מרגיש אם הוא היה שותה כוס יין , נוהג אחריי 6 שעות , ואז נתפס והיו שוללים את רשיונו.

לא היה כואב לכם הלב? כן! אז מספיק , הבן אדם הבין, לצערו בדרך הממש לא נעימה , אבל לא צריך להטיח בו צרור האשמות.

תחשבו אם זה היה קורה לכם .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

היום הייה השימוע,

אתם כנראה סתם מדברים יותר מדי חברי.

הרכב לא נלקח מפני שזו באמת כמות זעומה

לדעתו של קצין המשטרה(רב פקד) וכנראה יש לו נסיון אני אקבל במשפט שלושה חודשים ללא עורך דין

תודה לכולם

פורסם

ראשית אני שמח בשביל אימך כי רכבה נשאר בידה.

לדעתי שמחתך מוקדמת מדי בקשר לעניין השלילה.

קרא את הנאמר בשני פסקי הדין המצ"ב שניתנו בחודש האחרון , כדי להבין , שיש לקחת את דברי קצין המשטרה בערבון מוגבל ביותר. קשה לי להבין את דבריו אם אכן כך נאמרו.

http://web1.nevo.co.il/Psika_word/mechozi/ME-09-05-4870-522.doc

http://web1.nevo.co.il/Psika_word/mechozi/m09007590-203.doc

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני ממליץ לך לקרוא את פסק הדין עד הסוף. ואז להבין כמה קיבל הבחור. 11 חודש היה פסק הדין בתעבורה .

יצא קול קורא מבית המשפט העליון להחמיר בענישה, ולתת לרוב את השלילה המינימלית שהיא על פי החוק שנתיים ימים.

לכן המדינה מערערת על קולת העונש במקרים שבו לא ניתנת ענישה מתאימה.

ודרך אגב דין סרוב כדין מי שנבדק ונמצא שיכור, כך שאין הבדל. לכן גם רצוי להיבדק כי אולי אולי אולי תצא בסדר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כל מי שטוען שלשתות כוס יין, לחכות 5 שעות ולנהוג זה פסול (למרות שזה מותר במסגרת החוק):

לא שתיתם אף פעם 1/3 בירה ונהגתם אחרי שעתיים?

לא עברתם 100 על כביש מספר 1? או 90 על איילון?

כל הצביעות וההתחסדות מתאימות יותר לפורום של "אור ירוק".

פורסם

אף אחד לא מתחסד

כולנו עבריינים , חלקנו במודע חלקנו שלא במודע

רק יש מחיר לעבריינות

לפעמים זה דו"ח לפעמים זה מעבר לכך. כל אחד ומזלו.

בוא תראה לי איפוא כתוב בחוק שמותר לנהוג אחרי שתיה. לא תמצא דבר שכזה גם אם תחפש בנרות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הכל זה עסק מאוד יחסי בסיפורי השתיה. יש אנשים שנסעתי איתם אחרי ששתו צ'ייסר ייגר וכוס בירה יצא להם 155 בבדיקה ויש אנשים שלא נסעתי איתם אבל עצרו אותם אחרי שתיית ארגז וודקה רד בול ויצאו נקיים בבדיקה ואחד מהם אפילו הספיק לקחת טלפון לאיזה שח"מית כוסית. הכל יחסי בעסק הזה. אני אישית לא צורך אלכוהול בכלל כשאני נוהג ואם אני שותה אז לוקח מוניות בכיף.

פורסם

בגדול זה עסק מסריח בגלל שהמכשירים איתם נמדדים אינם אמינים, אינם מדוייקים ואינם חד משמעיים.

האמת שעם כל המכשור החרא הזה, היה עדיף כבר שיהיה חוק שאסור לשתות ולנהוג וזהו.

עדיף לשלם למונית 50 ש"ח וזהו, זה מה שאני עושה וזה הדבר הנכון לעשות.

לא שווה להרוס חיים\לההירג חו"ח\לפגוע באנשים אחרים\לאבד את הרישיון\לאבד את האוטו\שלילה\קנסות וכו'

יש כ"כ הרבה מה לסכן, זה פשוט לא שווה את זה ...

פורסם

שמענו אלו ששתו שלוק של מהיין של הקידוש וניתפסו על 900

לדעתי מגיע לך עונש על שקר יותר חמור מעונש על זה שבאמת שתית כמות אלכוהול

כן אני מאשים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...