Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוק נותן לשוטר את הזכות לקבוע איזו בדיקה לבצע, ולא לנבדק.

מבחינה מעשית בדיקת הנשיפה קלה יותר לביצוע על ידי השוטרים. הינשוף בשטח. לכן יעדיפו אותה.

אם יש בעיות בביצוע בדיקת נשיפה , בד"כ הנבדק עם בעיות בריאות כמו אסטמה למשל , יילקח הנבדק למעבדה רפואית לצורך בדיקת דם.

לגבי הנבדק , למיטב הבנתי זו נבלה וזו טריפה, למרות שיש הטוענים כי בדיקת הדם יותר מדוייקת , אבל השפעת האלכוהול פגה יותר מאוחר בדם מאשר ב נשיפה.

מסקנה אם שותים לא נוהגים!!

בדיקת שכרות

תק' (מס' 3)

תשמ"ב-1982

169ג.* (א) היה לשוטר חשד סביר כי נוהג רכב או הממונה על רכב הוא שיכור, רשאי השוטר לדרוש ממנו להיבדק בדיקת נשיפה או למסור דוגמה של דם או של שתן לבדיקת מעבדה או לדרוש ביצוען של הבדיקות כאמור בפרק זה, כולן או חלקן.

(ב) בדיקת נשיפה תיעשה במקום שעצר השוטר את הרכב או שמצא את הנוהג בו במקום אחר שקבע השוטר.

(ג) בדיקת דם או שתן תיעשה במעבדה או במוסד רפואי שקבע השוטר מבין רשימת המעבדות והמוסדות הרפואיים שאישר שר הבריאות לענין זה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כרגע דיברתי עם חבר שהוא שוטר תנועה, והוא אמר שאם הבן אדם מסרב לינשוף דורשים ממנו בדיקת דם כי להם זה עוד יותר טוב

עם בדיקת דם אי אפשר להתווכך בבית משפט.

אבל ברוב המקרים הבן אדם מסרב גם לבדיקת דם בגלל שהוא יודע מה יש לו בדם!

פורסם

בזמן האחרון יש יותר מדי תפיסות הזויות.

לפני שבוע,חבר של אבא שלי,בחור בריא,שתה עם חברים(לא יודע מה הכמות,אבל לא כמות של איבוד הכרה וכו)סיים לשתות ב-12 בלילה,הלך לישון,ב-7 בבוקר נעצר לבדיקה בבית דגן,יצא לו 330.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

למרות שיש הטוענים כי בדיקת הדם יותר מדוייקת , אבל השפעת האלכוהול פגה יותר מאוחר בדם מאשר ב נשיפה..

דווקא לאור תוצאות הניסוי טענו נציגי התביעה כי בדיקות נשיפה אמינות יותר מבדיקות דם.

עם בדיקת דם אי אפשר להתווכך בבית משפט.

ישנם כמה עורכי הדין שיודעים יפה מאוד להתווכח עם בדיקות הדם.

ובכול זאת... בדיון האחרון בירושלים הופיע ד"ר גופר אשר אחראי על בדיקות הדם. המעבדה שלו הינה בעלת ההסמכה מטעם הרשות להסמכת מעבדות. אגב, המנכ"ל בפועל של הרשות העיד בירושלים מטעם ההגנה עם מסקנות קשות מאוד לגבי הינשוף.

פורסם
בזמן האחרון יש יותר מדי תפיסות הזויות.

לפני שבוע,חבר של אבא שלי,בחור בריא,שתה עם חברים(לא יודע מה הכמות,אבל לא כמות של איבוד הכרה וכו)סיים לשתות ב-12 בלילה,הלך לישון,ב-7 בבוקר נעצר לבדיקה בבית דגן,יצא לו 330.:shock:

הוא לא לבד.

אמנם אני לא יודע את השעות אך בן דוד שלי היה בפאב בלילה ובגלל ששתה הלך לישון אצל בת דודה שלי ובבוקר נסע הבייתה ונמצא בבדיקת הנשיפה אלכוהול והוא קיבל שלילה לכמה חודשים או משהו...

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם אני אלך רק אני ואמא שלי והיא תגיד שלקחתי את הרכב ללא רשותה וידיעתה והיא הזהירה אותי שלא לקחת אותו כי שתיתי כוס יין.

זה יכול להועיל?

פורסם

מסקנה אם שותים לא נוהגים!!

נו, אל תהיה ליצן. האיש אמר ששתה כוס יין חמש שעות לפני שנעצר. עקרונית, כוס יין זו בקושי מנה אחת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל אני באמת שלא משקר לא לכם ולא לעצמי מה הסדר פעולות שאני צריך לעשות כדי שהרכב לא יוחרם השימוע הוא ביום שני

פורסם

רק עורך דין רציני ולא מהסנגוריה הציבורית יוכל לעזור לך במקרה שלך.שלחתי לך בפרטי הודעה,מקווה שזה יעזור לך

• תוכן חדש...