Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עדיין עדיף לא לקחת סיכון.

נו באמת... מנה אחת, שאמורה להתפוגג אחרי 45 דקות, שבכלל לא אמורה לגרום לאדם ממוצע להיות מעבר לגבול, עברו חמש שעות!

חמש!

אני קורא לזה "לא לקחת סיכון".

לכן המסקנה שרירה וקיימת אם שותים לא נוהגים. היא הייתה תקפה גם לבחור מבית שמש ( כך לפחות לפי המידע שהופץ בתקשורת ). פה זה הסתיים יחסית טוב.

הוא לא שתה ונהג. הוא שתה מנה אחת 5שעות לפני שנהג. זה, לפי כל הנחיה של כל גורם, לא נקרא "לשתות ולנהוג". וההכנסה של המקרה הלגמרי לא קשור לעניין של התאונה מבית שמש רק מוכיחה שאין לך טיעון ממשי. רק דמגוגיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא ברור כיצד מנה אחת של אלכוהול שעדיין חוקי לנהוג אחריה נתנה כזו תוצאה לא הגיונית לאחר 5 שעות,

יתכן ויש כאן מקרה פשוט שהגוף שלך פתח מבשלת יין ובירה. אתה שותה כוס, אחרי 5 שעות יש לך בנשימה יותר מ 2.

אני לא רוצה לקרוא לך שקרן אבל כל שופט ירצה לקבל חו"ד רפואית כיצד אם בכלל יתכן הדבר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
נו באמת... מנה אחת, שאמורה להתפוגג אחרי 45 דקות, שבכלל לא אמורה לגרום לאדם ממוצע להיות מעבר לגבול, עברו חמש שעות!

חמש!

אני קורא לזה "לא לקחת סיכון".

הוא לא שתה ונהג. הוא שתה מנה אחת 5שעות לפני שנהג. זה, לפי כל הנחיה של כל גורם, לא נקרא "לשתות ולנהוג". וההכנסה של המקרה הלגמרי לא קשור לעניין של התאונה מבית שמש רק מוכיחה שאין לך טיעון ממשי. רק דמגוגיה.

אין שום הנחיה חוקית כלשהי המאשרת שמנה אחת לא חל עליה החוק. אם יש כזו אשמח שתציג אותה.

בשרשור לפני מספר חודשים ביקשתי מד"ר פוליצ'וק שייתן לנו הנחיה כיצד לנהוג. תשובתו , אין כזו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=255804&highlight=%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%AA&page=4

יש מכשיר, שעד שלא יוכח כי הוא אינו קביל ואמין , הוא הקובע את רמת השכרות של הנהג. גם ההרכב של שלושה שופטים שדן כעת לא יפתור את הבעיה. יקח זמן עד שהנושא יגיע לדיון בבית המשפט העליון שהוא יוציא הלכה מחייבת.

וייתכן כי יעברו גם עשר שעות!! עשר !! איש איש ותכונותיו.

לא צודק? ייתכן.

ומה הקשר לדמוגוגיה.

אדם שיכור אליבא כל מדינות העולם אינו רשאי לנהוג. נקודה. השוני בין המדינות הוא ברמת האלכוהול המותרת, וברמת הענישה.

על אלה רוצים לקיים דיון , אהלן וסהלן.

תוצאות נהיגה בשכרות יכולות להיות הרות אסון , והדוגמה של בית שמש ( עם ההסתייגות שהוספתי בתגובה ) רק מוכיחות זאת.

רוצה קצת יותר אחורה הילדים שנהרגו בתאונה באיילון לפני מספר חודשים.

אסיים כדרכי בסיפור.

לפני עשרים שנה התארחתי אצל חבר גוי בגרמניה. שייך לעשירון העליון

הוזמנו למסיבת יום הולדת .

המסיבה נערכה במסעדה כפרית בלב היער כמעט שעה נסיעה מהמבורג.

כל האורחים הגיעו עם מכוניות,כל מכונית מלמיליאן , אלה נלקחו על ידי ילדיהם הבייתה, באופן מיידי.

כולם שתו וסבאו כמו שגרמנים יודעים לסבוא. בלי לעשות חשבון לאיש. את האמת לא מחזה מלבב ביותר.

בשעה 0300 הסתיים האירוע. 50 מרצדסים (מוניות ) המתינו לקחת את האורחים איש איש לביתו.

אם חוגגים לא נוהגים. יצא אפילו חרוז.

אני זוכר את המקרה בהשתאות כיוון שאז התופעה של נהיגה בשכרות בארץ לא הייתה קיימת, או נדירה ביותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש מכשיר, שעד שלא יוכח כי הוא אינו קביל ואמין , הוא הקובע את רמת השכרות של הנהג.

למיטב ידעתי, צריך להוכיח שמהכשיר קביל ואמין ולא ההיפך.

לגבי דמגוגיה, עירבוב תאונה קטלנית שלא קשורה בעליל על מנת ליצור בעיני הקורא הקשרים שאינם רלוונטים - זו דמגוגיה.

הילדים באיילון זו דמגוגיה על דמגוגיה, שם לא היה מעורב כלל אלכוהול.

ונקנח בסיפור. אחד מאורחי המסיבה של החבר שלך קם למחרת בבוקר לנהוג לגן החיות, נעצר ע"י המשטרה ונמדד כשיכור...

פורסם

ישה.

הבעיה בארץ היא שמחלקים רשיונות נהגיה כאילו זה סוכריות על מקל (לפי דעתי) ועוד לילדים בני 17.

לפי דעתי צריך להעלות את גיל הרישון ל21, לעלות את כמות השיעורים הנדרשים לנהיגה ובצע קורס חובה בנהיגה מעשית של קונוסים, חניות, ובלימה במצבי חירום במקום הקורס רענון המגוחך שיש היום.

לא צריך להיות שיכור בשביל לעשות תאונה, מספיק שתהיה ילד בן עשרה שלא למד להעריך את החיים של עצמך ושל הסובבים אותך.

ובוא לא נשווה את עצמנו לגרמניה, אנו לא מתקרבים לרמת הכבישים, האכיפה, הרכבים ותרבות הנהיגה שיש שם.

בארץ מונית למרחק של שעה נסיעה תעלה לך בסביבות ה150 שקל, בעצמך טענת שהאנשים שנכחו במסיבה היה בעלי ממון, כנראה שיש לזה קשר בארץ.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

לתת רישיונות לילדים בני 21?

הסטטיסטיקה מוכיחה, נהגים מגיל 30 הם ורק הם נוהגים באופן שקול.

עכשיו רק תסביר מה הקשר לשרשור?

פורסם

אתה לא יכול להסכים איתי שנהג בן 21 יהיה יותר שקול מנהג בן 17? שאחרי שהוא היה בשירות צבאי לא משנה איזה הוא יעריך את חייו ושל הזולת טיפה יותר?

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
שמענו אלו ששתו שלוק של מהיין של הקידוש וניתפסו על 900

לדעתי מגיע לך עונש על שקר יותר חמור מעונש על זה שבאמת שתית כמות אלכוהול

כן אני מאשים

גם אני חושב שסיפרת לנו סיפורי סבתא.

אני חושב, שעצרו אותך לבדיקת רישיונות.

השוטר שאל אותך כמה שאלות (לאן את הנוסע, למשל), הריח את ריח האלכוהול שבא ממך

ושאל :" כמה שתית?"

ענית " כוס יין לפני 5 שעות".

הרבה דברים אפשר להגיד על השוטרים, אבל הם לא נולדו אתמול וכבר ראו כמה כמוך.

"מכוס יין מלפני 5 שעות לא יכול להיות כזה ריח " חשב השוטר,

ואתה התחלת ללכת על הקוים,לגעת באף, לנשוף...

את ההמשך כבר כתבת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה לא יכול להסכים איתי שנהג בן 21 יהיה יותר שקול מנהג בן 17? שאחרי שהוא היה בשירות צבאי לא משנה איזה הוא יעריך את חייו ושל הזולת טיפה יותר?

אני ממש לא מסכים.

1. בגיל 21 יהיה לי כבר נסיון של 3 שנים על כביש.

2. אני מעדיף לנהוג עם וותק מאשר עם ה"צבא מאחוריי".

3. מצטער להגיד לך, לפני שאני מתיישב לנהוג, אני לא חושב על זולת, אני לא חושב על חברים, אני חושב על עצמי, אני חושב על הרכב שלי, אני חושב על הרשיון שלי, אני חושב על הביטוח שלי ואני יודע שאם אני אעשה שטויות אני אפגע קודם כל בעצמי ו אז בכל השאר ורק אז בזולת. אם מישהו אחר לא מעריך את עצמו ומה שיש לו אז מה זה משנה הגיל?

פורסם
ישה.

הבעיה בארץ היא שמחלקים רשיונות נהגיה כאילו זה סוכריות על מקל (לפי דעתי) ועוד לילדים בני 17.

לפי דעתי צריך להעלות את גיל הרישון ל21, לעלות את כמות השיעורים הנדרשים לנהיגה ובצע קורס חובה בנהיגה מעשית של קונוסים, חניות, ובלימה במצבי חירום במקום הקורס רענון המגוחך שיש היום.

לא צריך להיות שיכור בשביל לעשות תאונה, מספיק שתהיה ילד בן עשרה שלא למד להעריך את החיים של עצמך ושל הסובבים אותך.

ובוא לא נשווה את עצמנו לגרמניה, אנו לא מתקרבים לרמת הכבישים, האכיפה, הרכבים ותרבות הנהיגה שיש שם.

בארץ מונית למרחק של שעה נסיעה תעלה לך בסביבות ה150 שקל, בעצמך טענת שהאנשים שנכחו במסיבה היה בעלי ממון, כנראה שיש לזה קשר בארץ.

אה כן?

ומי ינהג בצבא? עובדים זרים? פליטים מסודן? אולי כולם יקחו מוניות לפעילות מבצעית?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
גם אני חושב שסיפרת לנו סיפורי סבתא.

אני חושב, שעצרו אותך לבדיקת רישיונות.

השוטר שאל אותך כמה שאלות (לאן את הנוסע, למשל), הריח את ריח האלכוהול שבא ממך

ושאל :" כמה שתית?"

ענית " כוס יין לפני 5 שעות".

הרבה דברים אפשר להגיד על השוטרים, אבל הם לא נולדו אתמול וכבר ראו כמה כמוך.

"מכוס יין מלפני 5 שעות לא יכול להיות כזה ריח " חשב השוטר,

ואתה התחלת ללכת על הקוים,לגעת באף, לנשוף...

את ההמשך כבר כתבת.

אני כרגע לא אתווכח אני רק אומר שאת הלקח שלי למדתי.

וד"א בדו"ח צויין שלא הייה ריח של אלכהול מהפה ולא הייתה נהיגה בקלות דעת

פורסם

ראשית טוב שלמדת לקח

שניים למה עצרו אותך השוטרים? או בגלל מה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השעה הייתה 01:50 הם עמוד ביציאה מאזור שהייתה בו מסיבה (כנראה שהייה יבש) אני פניתי ימינה כדי להכנס לאזור.

בקשו ממני לעצור,ולפני שביקשו רשיונות שאלו אם אכפת לי לעבור בדיקת אלכהול (נשיפה בשקית) ואחרי זה הוא ניסה לשכנע אותי שיש לי ריח של אלכהול מהפה, למרות שכל השוטרים אמרו שאין.

מישהו מכיר עורך דין טוב באזור הצפון חוץ מסטולר?

פורסם
אה כן?

ומי ינהג בצבא? עובדים זרים? פליטים מסודן? אולי כולם יקחו מוניות לפעילות מבצעית?

מה אתה נתפס לקטנות? אחוז האנשים שיוציאו רישיון בצבא יהיה הרבה יותר נמוך מאחוז האנשים שיוציאו רישיון אזרחי ואיתם גם יהיה אחוז התאונות הרבה יותר קטן! וגם לא בעיה להגביל את הרישיון שמוציאים בצבא רק לרכב צבאי!

באמת השוואה חכמה, כאילו כל מי שנוהג על טנק רשאי לנהוג על אחד באזרחות או כל מ שיש לו נשק בצבא רשאי להחזיק אחד באזרחות ואפשר להמשיך ככה להרבה מאוד דוגמאות.

snoop90

אני ממש לא מסכים.

1. בגיל 21 יהיה לי כבר נסיון של 3 שנים על כביש.

2. אני מעדיף לנהוג עם וותק מאשר עם ה"צבא מאחוריי".

3. מצטער להגיד לך, לפני שאני מתיישב לנהוג, אני לא חושב על זולת, אני לא חושב על חברים, אני חושב על עצמי, אני חושב על הרכב שלי, אני חושב על הרשיון שלי, אני חושב על הביטוח שלי ואני יודע שאם אני אעשה שטויות אני אפגע קודם כל בעצמי ו אז בכל השאר ורק אז בזולת. אם מישהו אחר לא מעריך את עצמו ומה שיש לו אז מה זה משנה הגיל?

1. א' מגיל 17 עד 21 זה 4 שנים,

2.כבר כתבתי שלפי דעתי ילדים בני 17 לא צריכים לקבל רישיון זה נתון לוויכוח אבל לפי דעתי בגיל 17 הראש לא פועל כמו בגיל 21.

3. כתבתי

מספיק שתהיה ילד בן עשרה שלא למד להעריך את החיים של עצמך ושל הסובבים אותך.

אם מישהוא לא מעריך את עצמו הגיל באמת לא משנה, אבל ילדים בני 17 נוטים לא להעריך כלום.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...