Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

אתמול נסעתי ברכבה של אמי בבדיקת ינשוף נמצאו 355 מיקרוגרם אלכהול\ליטר אוויר,בבדיקת המאפינים שנעשתה לי:הליכה בקו ישר לגעת עם ידיים באף יצאתי פיקס,חשוב לציין ששתיתי כוס יין בשעה שש בערב ונתפסתי כעבור חמש שעות ויש לי גליון הרשעות נקי

יש לי שתי שאלות.

1.איך אני מונע את השבתת הרכב של אמי?

2.האם כדאי לי לשכור עורך דין?

המון תודה ושבוע טוב

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה אתה שוקל? 40 קילו?! כבר שמעתי על תפיסות קיצוניות אבל 5 שעות אחרי כוס יין?

השבתת רכב קשה לי להאמין, עו"ד כן.

פורסם

משהו פה מאוד מוזר. איך כוס יין אחת אחרי חמש שעות נותנת תוצאה כזו?

יש יותר מדי עדויות, גם כאן בפורום, על מקרים כאלו ואישית אותי זה מדאיג מאוד. אם שתיתי שתי כוסות יין בארוחת הצהריים אני צריך להמנע מנהיגה עד למחרת?

מה קורה כאן?!

לפותח השרשור, הייתי לפחות הולך להתייעץ עם עו"ד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה הקטע המוזר שהשוטרים אמרו לי שזה די הגיוני כי יין נוטה להספג בדם ולוקח לו יותר מדי זמן לצאת.

האם התוצאה שלי חריגה מדי?

ומה להגיד לקצין כדי שלא ישביתו את הרכב

פורסם

לי באופן אישי קשה להאמין לכל הטוענים ששתו שלו שלוק בירה ויצא להם 700. מה שכן - אין ויכוח על כך כי ההבדלים בין דם לנשיפה יכולים להיות מאוד משמעותיים. אפילו בניסוי המשטרתי הכל כך שנוי במחלוקת היו ההבדלים של פי-2. ז"א בהחלט יכול להיות המצב בו הנבדק עם 355 באוויר היה יוצא חף מפשע בדם, אפילו אם הבדיקת הנשיפה הייתה נעשת כהלכה. אבל הסיפור כאן שהיא לא נעשת כך. לכן יש ספק סביר גם לגבי התוצאות הגבוהות.

פורסם

לגבי השכרות , אפשר לומר שנפלאות דרכי האל.

תלוי ביין, תלוי במשקל, תלוי במה שאתה אוכל מסביב. יותר מדי משתנים שקשה לנסח נוסחה.

דר' פוליצ'וק מנסה להסביר את התופעה למי שרוצה להתעמק יותר. אפשר לעשות חיפוש על הודעותיו.

לדעתי אתה זקוק לעו"ד טוב פעמיים .

האחד לשחרור הרכב של אימך ממאסר של חודש.

השני למשפט שלך.

לטובתך שלושה נתונים

האחד דרגת השכרות היא לא גבוהה , כבר נפסק ש 305 יכול לצאת חלק, וכעת דנים בסוגיה האם לשנות את המספרים בכלל כך ש המינימום לא יהיה 240 כפי שהוא היום

השני בדיקת מאפיינים תקינה

השלישי גיליון הרשעות נקי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במידה ומה שאתה מספר כאן הוא אמת!?

אז עשיתה טעות מאוד חמורה, היתה צריך לדרוש בדיקת דם(המדד הכי מדויק)!

במידה ומה שאתה מספר אמת אז המכשיר שלהם תקול, אבל אתה כבר לא יכול לעשות כלום בנושא, אולי עורך די טוב!

אם אתה נהג חדש אז מצבך לא טוב בכלל.

פורסם
שלום רב לכולם,

אתמול נסעתי ברכבה של אמי בבדיקת ינשוף נמצאו 355 מיקרוגרם זה מה שמעניין אלכהול\ליטר אוויר,בבדיקת המאפינים שנעשתה לי:הליכה בקו ישר לגעת עם ידיים באף יצאתי פיקס זה לא מעניין אף אחד,חשוב לציין ששתיתי כוס יין בשעה שש בערב ונתפסתי כעבור חמש שעות ויש לי גליון הרשעות נקי גם זה לא

יש לי שתי שאלות.

1.איך אני מונע את השבתת הרכב של אמי? לוקח עורך דין שיקצר את התקופה (שבוע-שבועים הרכב אצלך)

2.האם כדאי לי לשכור עורך דין?כן

המון תודה ושבוע טוב

תשובות באדום ..

פורסם
אז עשיתה טעות מאוד חמורה, היתה צריך לדרוש בדיקת דם(המדד הכי מדויק)!

כותבים היית לא היתה.

לעניין, זכותו של האזרח לדרוש בדיקת דם?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היתה או היית זה לא משנה (קיבלתי 80 בבגרות בלשון אז מותר לי), זו זכותו המלא לבקש בדיקת דם בגלל חוסר האמינות של מכשיר הינשוף!

פורסם

שטויות במיץ.. אף אחד לא שואל אותו, בדיקת דם נלקחת רק כאשר אין אפשרות לבצע בדיקת נשיפה.

תתעקש ותדרוש? מבחינת השוטר, סירוב בדיקה לכל דבר. תמיד השוטר יכול לטעון שאתה מנסה להכשיל את הבדיקה בהעברת הזמן.

פורסם

כן זכותך לדרוש בדיקת דם.

זכות השוטר לסרב לך.

מהיום שבו הוכנס הינשוף למערכת לא מבצעים יורת בדיקות דם פרט למקרים חריגים.

אין חובה או צורך להציע לך בדיקת דם, גם אם אתה מבקש.

מה שכן, במשפט, אם אתה מסרב לבצע ינשוף, זאת תהיה נקודה לזכותך.

אתם שוכחים פרט אחד חשוב.

הינשוף נכון להיום נחשב בבתי המשפט כאמין. כלומר התוצאה שלו קבילה ועובדים על פיה.

לכן אם אתה טוען שאתה לא סומך על הינשוף ורק על בדיקות דם אזי אין לך כ"כ קייס, אלא אם כן אתה מצליח להוכיח שהינשוף לא אמין, וזה כבר הרבה לפנייך לא הצליחו (עדיין).

ד"א, בבדיקות דם חשוב מאוד לא לחטא את האיזור שבו מכניסים את המחט עם אלכוהול, כי אז הבדיקה שווה לתחת (היו הרבה מקרים מעולם).

ועוד קוריוז - פעם שהיו עושים בדיקות דם כולם היו או מפחדים ממחטים או בעלי בעיות שמנעו לקחת מהם דם (חוסר קרישה וכו').

היום שיש בדיקת ינשוף כולם או עם אסטמה או מצוננים ולא יכולים לנשוף.

מעניין אם היו עושים מחקר רפואי אפידמיולגי מה היו חושבים על תזוזה דרסטית של המחלות בישראל :lol:

פורסם

מה זה לא שואל!? ברור שאף אחד לא יצעה לו ללכת לבית חולים ולהתקעה איתו שם שעתיים, אבל אפשר לדרוש את זה!

פורסם
לעניין, זכותו של האזרח לדרוש בדיקת דם?

לפני כל אני רוצה להסתייג כי אינני משפטן, אלה מתלמד ומתעניין בנושא.

מתוך העיון בחקיקה של מדינות שונות עולה כי ישנן המדינות אשר קובעות רמה מותרת לנהיגה בדם, כאשר הנשיפה היא בסך הכל האינדיקציה למה שאמור להיות בדם (למשל גרמניה, בריטניה וכו). במדינות אלה נפוץ ובקובל מאוד לבצע בדיקות דם, למראות שניתן להרשיע גם על סמך האוויר בלבד. ישנן המדינות אשר הפרידו בין הדם לאוויר לחלוטין (למשל אוסטרליה). במדינות אלה פחות נהוג לבצע בדיקות דם.

בישראל החוק מנוסח בצורה מעורפלת וניתנת לפרשנויות ( החוק אומר כי בגופו של הנבדק אסור שיהיה 50 בדם או מידה שוות ערך, 240 באוויר). כאשר בוועדת הכלכלה של הכנסת עלתה השאלה מה הפירוש של "בגופו" התקבלה התשובה "בדמו". ז"א לכאורה נראה כי החוק הישראלי איננו מפריד בין הדם לנשיפה, וכך גם הפרקטיקה המשפטית, כאשר בכתבי האישום ובפסקי הדין נהגים להמיר את התוצאה בנשיפה לתוצאה המשוערת בדם. אבל ישנן המשפטנים מאוד חשובים (למשל כב' השופט טננבוים) אשר חושבים כי החוק איננו מקשר בין דם לנשיפה.

אם נפרש את חוק כי בגופו = בדמו , לדעתי אכן ישנה הזכות לאזרח לדרוש בדיקת דם. אבל הלכה למעשה זכות זו איננה מכובדת ובדיקות דם מתבצעות בד"כ במקרים של תאונות עם נפגעים.

הינשוף נכון להיום נחשב בבתי המשפט כאמין. כלומר התוצאה שלו קבילה ועובדים על פיה.

לכן אם אתה טוען שאתה לא סומך על הינשוף ורק על בדיקות דם אזי אין לך כ"כ קייס, אלא אם כן אתה מצליח להוכיח שהינשוף לא אמין, וזה כבר הרבה לפנייך לא הצליחו (עדיין).

אתה אומר דבר שלא לגמרי נכון. טענות ההגנה לגבי אמינותו של מכשיר הינשוף טרם נדחו. מה שנדחה נכון להיום אלה הדיונים. יחד עם זאת בתי משפט מסויימים כבר קיבלו את טענות ההגנה והנאשמים זוכו על סמך טענות עקרוניות (למשל בחיפה ובפתח תקווה).

השבוע הסתיימו הדיונים בפני ההרכב בירושלים. הכרעת הדין תצא כנראה בעוד חודשיים.

פורסם

גש לבצע בדיקת תפקודי כבד. 5 שעות אחרי כוס יין ואתה עם אלכוהול ברמה כזו בדם לא ממש מסתדר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...