Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וצהרים טובים! התקלקל לי המנעול בחדר וכנראה הוא החזיר את נשמתו לבורא.

אני מעוניין להחליף אותו (גם כי איבדתי אליו את כול מהפתחות) ורציתי לדעת אם אפשרי לעשות דבר כזה לבד בלי נסיון קודם.

מדובר בצילינדר פשוט ודלת עץ פשוטה לא משהו מסובך.

עם כמה כלים פשוטים צילינדר חדש רצון וטיפה מזל אני אצליח לעשות דבר כזה בעצמי?

או שעדיף להשאיר זאת לבעלי המקצוע?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אפשר בהחלט לבצע לבד, הצילינדר מוחזר על ידיד בורג יחיד בצד הדלת.

מכאן אני בטוח שתתמודד לבד.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

פתיחת הבורג המרכז לא תמיד מספיקה.

בהרבה צלינדרים נדרש סיבוב קל של המפתח כדיי ליישר את הלשונית שיש על הציר, ורק אחרי היישור שלה ניתן למשוך את הצילנדר החוצה.

במקרה כזה אם מדובר בצילנדר פשוט, ניתן לשבור אותו דיי בקלות עם ג'פקה. הצלינדר נשבר לשני חלקים שכל אחד יוצא מצד אחר של הדלת (כמובן שצריך להוציא גם הבורג כמוזכר).

נראה לי מוזר שלדלת חדרך יש מנעול עם צלינדר, בדרך כלל לדלתות חדרים יש מנגנון שלם שבמקרה של בעיה מחליפים את כולו.

פורסם

במקרה שבוע שעבר החלפתי 4 בתי צילינדרים של הדלתות עץ בבית בגלל שהלשוניות נשברו בכולם ולא היה אפשר לסגור את הדלת..

אם יש לך דלת עץ , וצילינדר הכי פשוט שמגיע עם מפתח 0 (מפתח אפס, המפתח הכי פשוט) אז אי אפשר להחליף רק צילינדר ואתה צריך להחליף את כל המכלול.

לי עלה 25 שקל בית צילינדר הכי פשוט שיש, עושה את העבודה בינתיים

מפרקים את הידית של הדלת. אח"כ מפרקים את שני ברגי הפיליפס בצד של הדלת (הצד שנוגע במשקוף) ומוציאים את הבית צילינדר, הרכבה חזרה בסדר הפוך.

לא לשכוח לכוון את הלשונית לפני שאתה מכניס את הצילינדר

בהצלחה, נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

תודה רבה על המדריכים! מאוד מאוד עזרו לי!

והנה התמונות של הדלת שלי(מצטער שאין אבטיח ליד=\)

DSC00151.jpg

DSC00152.jpg

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

זה לא מנעול עם צילנדר, זה מנעול פשוט. אם הוא עבד עד עכשיו אתה לא צריך להחליף כלום.

לך לחנות חומרי בנין ובקש לקנות מפתח אפס. זה אמור לפתור את הבעיה.

לפעמים יש למפתחות האלה חריץ כיוון, אתה יכול לראות דרך החור איזה כיוון החריץ.

מדובר במנעול סטנדרטי שכל הדלתות בארץ משתמשות במפתחות דומים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...