Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

מצאתי באיזה אתר שעון שחברה שלי רוצה מאוד.עכשיו הם דורשים שאני אעשה העברת כסף לבנק שלהם שהם נתנו כתובת,ואז לאחר מספר ימים אני אקבל את המוצר. מישהו התנסה בדבר כזה? איך עושים העברת כסף לבנק בחו"ל?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
דרך הבנק שלך.

אופציות נוספות,western union

paypal

מה זה ?western union כי הם עובדים איתם.

פורסם

זה"ב. בקש מהמוכר את מספר הIBAN שלו.

אני מקווה שאתה יודע מה אתה עושה וממי אתה קונה. הנושא הזה פרוץ מאוד לרמאויות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על מנת להעביר את הכסף אתה יכול כמו שהציעו כבר ללכת לסנים של WESTERN UNION, לתת להם את סכום הכסף שצריך והמוכר יוכל למשוך את הכסף מיידית בסניף WU הקרוב למקום מגוריו.

אופציה נוספת זו העברה בנקאית,אתה צריך את פרטי החשבון המלאים (שם בעל החשבון,מספר כרטיס וכן SWIFT CODE).

בהצלחה !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באתר שלהם כתוב שאפשר לשלם דרך western union - שירות שאפשר לקבל בדואר ישראל.

לדעתי העובדה שבשום מקום באתר לא מפורסם מספר טלפון של מפעיליו וכתובות האימייל בהם בחרו להשתמש הם כתובות אימייל חינמיות (כגון הוטמייל או ג'ימייל) מחשידות מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נראה כמו אתר הונאות טיפוסי. אין כתובת, אין סניפים, אין מספרי טלפון וגם אין מחירים.

מעיון קצר , יש גם מספר טעויות בכתיב וניסוח. נראה לא טוב , להתרחק!

אל תעביר כסף בהעברה בנקאית או ב WU. תמיד עדיף דרך כרטיס אשראי בינלאומי או PAYPAL שנותנים לך איזושהי ערובה וביטוח.

לשלוח לחברה הזאת כסף בהעברה בנקאית זה כמו לזרוק את הכסף לפח.

אסף

פורסם

מצטער שמקפיץ את השרשור :-) אבל יש לי שאלה,מצאתי אתר שניתן לקנות ממנו שעון באמצעות כרטיס אשראי.

הבעיה,שאין לי כרטיס אשראי. ראיתי שיש אפשרות לקנות גם בpaypal ניתן להעביר כסף לpaypal באמצעות הבנק או משהו זה ללא כרטיס אשראי?

תודה.

• תוכן חדש...