Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה "בהחיאת" פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, תביא תמונות.

אבל מה התכוונתה נכנס אויר למים?

פתרתי את הבעיה של הסטרטר ולא הניע לי.פניתי למכונאי אצלנו במושב (כשיש לו זמן הוא עוזר) הוא בדק את הצינור לרדיאטור וטען שנכנס אויר והגיע למסקנה שהראש לא תקין.ככה נולד לו הרעיון להביא ראש תקין ולהרכיב שוב. בקיצור הרכב שוב מפורק.:-P

ולגבי הנזילת מיים לבוכנות אני מקווה שזה באמת נזל בפירוק.

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום רב !

הציטוט שמעלי עדיין בתוקף, ולדעתי הבלתי מחייבת ,הרכב ישמש בקרוב,כלי משחק בגן ילדים עזוב, או ברזל להכנת קסאמים, בעזה.

בברכה

צביקה

אקטואלי היום יותר מתמיד !

הבעייה הקודמת לא היתה בסטרטר, אלא כנראה בנעילה הדרוסטטית, לאחר כניסת מי קירור לצילנדרים(לאחר שיפוץ"מקצועי ומעולה" של פותח השרשור!).

להתראות בגן ילדים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שטויות הבעיה היתה ביונית של הסטרטר שלא היתה מחוברת.כניראה שאתה לא כזה מומחה. והאמת רשמתי את זה פעמים ומחקו לי שבפעם השניה קיבלתי הודעה שאני מעליב "מומחים" ועלי להזהר.נו באמת,כמה פטתי!

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

אייל, בוא נגיד שצביקה לא מומחה יפה?

אבל יש לציין שבכל השרשור הזה צביקה הוא היחיד שצדק בכל מילה שכתב לגבי הרכב שלך.

עצתי היא: אל תזלזל באף אחד מחברי הפורום ובמיוחד במומחים הנכבדים שלנו.

אתה עלול לקבל חסימה מהאחד המנהלים, שגם אין לזלזל בהם, הם שעושים עבודה נהדרת והם שומרים על פורום נקי ומיוחד, ובאמת צריך להגיד להם תודה.

פורסם

אונו.באמת,אני די מופתע ממך.

א.צביקה לא צדק בכלום לגבי ורק "הפריח" גיבובים ודעות שונות ומשונות.

ב.יש בי כבוד למי שנותן כבוד.ואם מישהו ישתלח בי או ישמיץ אותי זכותי להגיב. ואם זה לא מתאים לאחד המנהלים הוא מוזמן לחסום אותי!

פורסם

צביקה צדק.

המנוע לא תקין וזאת אחרי השיפוץ, צפיתי לזה אבל בכל זאת אני עוזר לך.

העבודה הזאת מצריכה רקע במכונאות והמון ידע ונסיון!

פורסם

אייל צביקה צדק בכמה דברים, וזה לא כל כך מפתיעה שהראש לא תקין, קבלתה תמורה לכסף שלך.

שיפוץ זול עולה ביקר!

אני תומך נלהב של "עשה זאת בעצמך" למרות שיש לי הכשרה מקצועית בתחום וגם עבדתי בו, אבל אם כבר עושים משהו

אז עושים כמו שצריך!

אז אולי בכל זאת כדי לעשות קצת שעורי בית, אם מבינים אך דברים עובדים הרבה יותר קל לתקן אותם!

שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך השיפוץ!

פורסם
אייל צביקה צדק בכמה דברים, וזה לא כל כך מפתיעה שהראש לא תקין, קבלתה תמורה לכסף שלך.

שיפוץ זול עולה ביקר!

אני תומך נלהב של "עשה זאת בעצמך" למרות שיש לי הכשרה מקצועית בתחום וגם עבדתי בו, אבל אם כבר עושים משהו

אז עושים כמו שצריך!

אז אולי בכל זאת כדי לעשות קצת שעורי בית, אם מבינים אך דברים עובדים הרבה יותר קל לתקן אותם!

שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך השיפוץ!

לא מדוייק! החלקים שקניתי נשארו לראש הבא.מה שהלך זה שמן מנוע:18 ש"ח אטם ראש(מקורי)100 ש"ח ולגבי החריטה 100 ש"ח יקוזז עם הראש המשופץ שאני יקבל מחר.

משמע "שהלך" לי 118 ש"ח בלבד דמי לימוד.

אמת?! אני לא מצטער עליהם להפך למדתי המון!:-P

פורסם

תסביר לי בבקשה איפה קונים שמן ב18 ש"ח ?

אולי אנחנו חיים במדינות שונות?

זה שמן חדש?

סליחה על כל השאלות אבל אתה כל הזמן מפתיעה אותי עם המחירים?

פורסם
תסביר לי בבקשה איפה קונים שמן ב18 ש"ח ?

אולי אנחנו חיים במדינות שונות?

זה שמן חדש?

סליחה על כל השאלות אבל אתה כל הזמן מפתיעה אותי עם המחירים?

100 שקל חריטה, 100 שקל אטם ראש מנוע (מקורי).

דווקה מחירים טובים, השמן מקורי גם?:-P

לגבי עלות של שמן מנוע "18 ש"ח" אני חושב שהוא התכוון שהשתמש רק שליש מהמיכל, ז"א לא היה בזבוז של כל השמן אז, סה"כ הפסד 18 ש"ח.

פורסם
100 שקל חריטה, 100 שקל אטם ראש מנוע (מקורי).

דווקה מחירים טובים, השמן מקורי גם?:-P

לגבי עלות של שמן מנוע "18 ש"ח" אני חושב שהוא התכוון שהשתמש רק שליש מהמיכל, ז"א לא היה בזבוז של כל השמן אז, סה"כ הפסד 18 ש"ח.

קניתי הכל בקרית גת.

שמן מנוע 4 קילו = 18 ש"ח (ואם טעיתי אז זה בכמה שקלים למעלה לא יותר)

אטם ראש (לא כולל את שאר האטמים) 100 ש"ח הוא הלך כי הוא קיבל את הצורה של הראש הלא תקין

לגבי חריטה:התכוונתי ליישור ראש וזה עלה לי 100 ש"ח במוסך בקרית גת.

פורסם

אולי הראש מנוע אצלך אכול? בגלל זה נכנס מים גם אחרי "רק ישור".

אסור לזלזל בשמן מנוע בשום פנים ואופן.

פורסם

יכול להיות.למראת שבעין הוא דוקא ניראה בסדר.אבל בכל אופן אני מקבל משופץ אחר.

ולגבי השמן,אני לא מזלזל אבל אתה יודע עדיין מדובר ב 205 שנת 95 ככה שלא ניראה לי שישנה משהו אם אני יקנה שמן במחיר "מפוצץ".

פורסם
יכול להיות.למראת שבעין הוא דוקא ניראה בסדר.אבל בכל אופן אני מקבל משופץ אחר.

ולגבי השמן,אני לא מזלזל אבל אתה יודע עדיין מדובר ב 205 שנת 95 ככה שלא ניראה לי שישנה משהו אם אני יקנה שמן במחיר "מפוצץ".

תתפלא לשמוע כי אצלי בפיאט אונו שנת 94, הלך מנוע משמנים זולים ומגוונים, מדובר בשמנים ממש זולים שהמחיר שלהם נע בין 30-50 שקל, אחד מהם זה השמן של "דלק", השמנים הכי גרועים שנכנסו למנוע הישן שלי.

• תוכן חדש...