Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה "בהחיאת" פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעונים ולמגיבים שלום

מתחילת השירשור אייל אמר שהוא רואה בנסיון הזה "בית ספר". אני חושב שמן הראוי היה לעודד אותו - ישנו אדם שרוצה ללמוד, להבין, ומוכן ללכלך את הידיים לשם כך. תחת זאת חלק נכבד מהתגובות הינן תגובות מזלזלות ומבטלות שתכליתן "לדפוק לו בראש ולהראות כמה הוא לא יודע". נכון, הוא לא יודע, אבל הוא רוצה לנסות. אבקש לשאול את כל "עתירי הידע" כאן, האם נולדתם כאלה מומחים או שלמדתם במהלך השנים? גם אני את המעט שאני יודע, למדתי מהתנסות וניסיון. אין בכך כל רע. הייתי מצפה שדווקא תשאפו לעזור ולסייע בעצה, במילה טובה ולא ישר לקטול ולהראות לו כמה אתם יותר חכמים ממנו. אני לא חושב שיש מישהו שחולק על כך שעכשיו, למרות שהמנוע עדיין לא עובד ואולי גם לא יעבוד, אייל יודע יותר מאשר ידע קודם. כדי להסיר ספק, אינני מכיר אותו, מעולם לא ראיתי/דיברתי איתו וכל שנותר לי, לאחל לו שימשיך כך.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתם אומרים?! כשהלבשתי את הראש הלא תקין הרכבתי אטם חדש.האם ניתן להשתמש בו שוב לראש המשופץ??

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

אני יכול לצלם.אבל זה לא יעזור אני לא יכול לעלות למחשב.בכל מקרה קניתי אטם אחר עלה לי 60 ש"ח.

אני צריך לעשות מחר כיוון שסטומים (ע"י מכונאי) ומחר הרכב "ירעיש" בכל המושב.

שאלה: האם אני יכול לשתול גיר אוטומט ב 205?

ואם כן,מה העלות של הגיר קומפלט? (מפירוק כמובן)

במידה ואפשרי,האם קיימים סיכוניים מסויימים.ומה הם?

תודה מראש לעונים.

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם
אני יכול לצלם.אבל זה לא יעזור אני לא יכול לעלות למחשב.בכל מקרה קניתי אטם אחר עלה לי 60 ש"ח.

אני צריך לעשות מחר כיוון שסטומים (ע"י מכונאי) ומחר הרכב "ירעיש" בכל המושב.

שאלה: האם אני יכול לשתול גיר אוטומט ב 205?

ואם כן,מה העלות של הגיר קומפלט? (מפירוק כמובן)

במידה ואפשרי,האם קיימים סיכוניים מסויימים.ומה הם?

תודה מראש לעונים.

תודה לכל המגיבים שעזרו.הרכב מניע ונוסע,לשימחתינו בני דודינו יסתפקו בברזל מעזה.

אשמח עם מישהו מבין בגיר (לא חייב מומחה לרדיטורים) יענה לי לשאלה של גיר אוטומט

תודה

פורסם

על זה נאמר "מאברוק". שיהיה לך בהצלחה. אני שמח שהעזת והצלחת למרות כל הקביעות הפסימיות.

פורסם
יש סיכוי שפעם הראשונה בטעות הרכבת את האטם ראש הפוך? זה יגרום לתופעה שציינת.

תודה AVZ.

לא אין מצב! הראש הקודם היה גמור.בנוסף לצרות נכנס לי מיים לדלק (הרכתי בהתחלה את הצינור מיים והדלק הפוך:lol:)

הייתי צריך לתת סטרטרים כדי "לבזבז" את הדלק\מים.ועכשיו נראה שהלך הסטרטר (הוא נתפס מדי פעם).בכל מקרה אלו כבר תקלות זוטות.

• תוכן חדש...