Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה "בהחיאת" פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אני ינסה במושב ינון.

כן יש לי מפתח מומנט,.אני מודע לכיוונים של הבוכנות,שסתומים,ורצועת טימינג.יש לי מכונאי במושב "שישב" איתי בזמן הסגירה של המנוע.

בנוסף,אני מעוניין לעשות טיפול קוסמטי לרכב,אם יש למשהו רעיונות מעניינים תמונות של שיפורים ל 205 אני אשמח לשמוע.

תודה

אייל

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל

אל תתיאש, מכונאות (כמו הרבה דברים אחרים) זה ידע נרכש, לא מולד. תנסה עד שתצליח. יכול להיות שבהתחלה "תאכל קש" ותעשה טעויות, זה חלק מתהליך הלמידה וזה לא פחות חשוב מלכתוב תגובות פה בפורום (כולל שלי). בהצלחה.

פורסם

אני מרכיב כרגע את המנוע.אשמח לעזרה.

אני מנסה לכוון את הבוכנות ע"י הילוך חמישי והזזת גלגל הקידמי (ביד) והוא לא מסתובב.איזה עוד דרך יש לי?מה עושים?

תודה

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

גלגל אחד בריצפה.מה זה פולי תחתון ואיפה הוא ממוקם?

תודה

פורסם

מישהו?? הסבר?

פורסם

למי שהתעניין,המנוע הורכב אני צריך לקנות חוטי הצתה להרכיב את הטרמוסטט מיים (ניראה לי שככה קוראים לזה)

את הבוכנות הצלחתי להזיז כשהחלפתי צד של הגלגל וסובבתי אותו.לדעתי מחר הוא יונע.

נשאר לעשות פחחות,גם שלב שאני יעשה בעצמי.

תודה למגיבים שכן עזרו!

אייל

פורסם

אתה לא מרגיש שחסר משהו ?

תמונות !!!

אני יכול לכתוב לך פה ששיפצתי מנוע של מרכבה לבד ובבית .

HONDA CIVIC LS

פורסם

יש לי תמונות. אני ינסה לעלות אותם.יש לי במצלמה כבל USB TV (לא מתאים למחשב)אני יחפש כבל USB רגיל ואני יעלה תמונות.

פורסם
המנוע הורכב אני צריך לקנות חוטי הצתה להרכיב את הטרמוסטט מיים

אייל

חוטי הצתה כדי להרכיב את הטרמוסטט מיים!? אולי אתה מתכוון לחבר פלאגים לדסטרביוטיר?

אם כן, אז "לדעתי" חבל לקנות חדשים כעת נסה להדליק מנוע עם הקיימים כדי לוודאות שהכל תקין.

פורסם

בעייה,הכל מורכב והמצבר גמור.אני מנסה להניע עם כבלים יש אורות וכו' אין סטרטר בכלל.תנו לי כיוון בדיקה.

תודה

פורסם

יש בדיקה פשוטה אשר נעשת בעזרת רב מודד או מד מתח, אם אין לך אז תעשה את הבדיקה היותר פשוטה והפחות מדויקת אך נותנת תשובה חלקית לתקלה.

אל תחבר כבלים, תוציא מצבר תקין מרכב תקין שנוסע, ותתקין את המצבר ברכב שלך. הדלק אורות של לוח שעונים, הדלק סוויצ' והתקונן להפעלת סטרטר, התבונן היטב באיזה שהיא מנורה בלוח השעונים, והתנע את הרכב"סטרטר" באותו זמן שאתה מתבונן באיזה שהיא מנורה בלוח השעונים כמו(לחץ שמן, או בקרת טעינה), תשאיר את המפתח במצב התנעה" סטרטר" והבט במנורה, אם האור נהיה קצת יותר חלש כאשר הסטרטר מופעל, זאת אומרת שהסטרטר מקבל חשמל וסביר להניח שהוא באמת לא תקין.

אם המנורה נשארה ללא כל שינוי ועוצמת האור היא אותה עוצמה, מומלץ לבדוק חיבורי חשמל בתא המנוע, יתכן ונפגע משהוא בזמן החלפת הראש מנוע.

אם יש לך רב מודד ישנה בדיקה יותר יעילה.

בהצלחה.

פורסם

הבעייה היתה בחיבור של הסטרטר הוא היה משוחרר.הראש לא תקין נכנס אויר למיים.ושוב להחליף ראש אבל לפחות הפעם אני מבין יותר.בנוסף,שפירקתי שוב את הראש היו מיים בבוכנה הראשונה יכול להיות שזה חור בבלוק?

• תוכן חדש...