Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זהו הסתיים המרוץ הזה.

1. הריבונן

2. יארי לאטולה

3. הנייג סולברג

4. פטר סולברג

המטיףף

1. מאיפה אתה שואב את האינפורמציה?

לאחר סיום הסטייג מס' 17 המיקומים הם

1.הירבונן

2.לאטבלה

3. סורדו

4. הניג סולברג

עכשיו, ממרומי ותיקותך אתה כבר יודע שזה לא נגמר עד שזה לא נגמר

ראה ערך SSS18 ויארי מאטי לאטבלה.

מה אתם אומרים,

על טעות שכזאת?

מה יעשה מלקולם וילסון?

השירשור מצפה לתגובותיכם

בב"ח

איתן

פורסם

איזה טמבל, איזה טמבל הלאטוולה הזה. בסופר ספיישל סטייג' האחרון, כולה 2.5 קילומטר, הוא מצליח להתקע במחסום מתכת ושובר לעצמו את האוטו, במקום לנסוע בחצי מהקצב הרגיל שלו ולסיים במקום השני. יכול להיות שהוא דפק עכשיו לפורד את האליפות כולה עם השטות הזאת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איתן שנה את הטבלה בשבילי כך שיראה נכון ויפה יותר תודה:shock: לא חשבתי שהוא יעשה שגיאה שכזו, ונכון לא נגמר עד שנגמר.

בברכה

פורסם

אולי זה יהיה האירוע המכונן בחייו של לאטאבלה ויעצור את רצף השטויות שלו.....

במחשבה שניה אם ההתרסקות בפורטוגל לא עשתה כלום כנראה שנמשיך לראות ממנו ביצועים דומים גם בעתיד.

פורסם

איזה מזל יש לי היום הייתי חייב להכניס טופס של לוטו

היום מנהל קבוצת סיטרואן אמר שהוא מקצר ללואב ולנווט שלו את חופש הקיץ בשביל להתאמן ולמפגשים עם פסיכולוג הקבוצה לראות מה השתבש במירוצים האחרונים, תקראו לזה בייש מזל, תקראו לזה חוסר ריכוז,תקראו לזה חוסר בטחון, תקראו לזה מה שתרצו העובדות מדברות בשביל עצמן. בשלושת המרוצים האחרונים משהו השתבש, יש פה אדם שקרא לי אדם יומרני, מנתח רדוד וחסר ביסוס סימון זה בשבילך העובדות מדברות. מה שקרה עד היום ללואב לא קרה לו במשך 5 שנים ולדעתי המתח וכול השאר מסביב עשה את את שלו, אני מקוה מאוד שהוא יחזור מהר למיטבו ויראה לכולם מה שהוא יודע, דרך אגב הוא לא היחידי שעובר את הקטע הזה, פטר סולברג עבר את זה, מיקו הירבונן עבר את זה, ואתם יודעים מה בכול ספורט סופר סטאריים מגעים בשלב מסויים לקטע הזה.

אני נכנס לכוננות ספיגה רוני דובי והשאר או אולי הפעם אתם מסכימים איתי:roll:

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

אני בהקשר הזה דווקא עם זלמן.

האירועים שקרו ללואב ברצף אינם מקריים בדיוק כמו שלטבאלה לא מסוגל להפעיל את ההגיון כשצריך והורס מכוניות ותוצאות פעם אחר פעם.

ללואב יש השנה מתמודד רציני על התואר ודוקא הפתיחה החזקה שלו עם הצורך להיות הראשון על הכביש ולקבוע זמנים שיהיה קשה להשוות גוררת אותו למחוזות שמעולם לא ראינו אצלו.

יכול להיות שבראלי הבא כשהירבונן יהיה ראשון על הכביש לואב יהיה שוב בשליטה.

פורסם

שמעו, כשטועים אז טועים.

היום, לאחר צפייה ביום השלישי של הראלי, עוד לפני שקראתי את התגובות כאן, תכננתי להיכנס ולומר: טעיתי.

פשוט שמעתי את לואב באנגלית אומר כי הוא חייב להחזיר לעצמו את תחושת הביטחון העצמי...

מילותיו של המטיףף הדהדו באוזניי באותו רגע והחלטתי שאני מתנצל... :)

בכל אופן, אז אכן, ובמיוחד לאור המשך הראלי מצדו של לואב, נראה שמשהו קורה שם מעבר לחוסר מזל (שבמינונים גבוהים יכול בעצמו להוות גורם לאי הצלחה ולירידה בביטחון).

אז לילה טוב,

ואיך המטיףף אומר...

שאו ברכה.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

זלמן היקר בוקר טוב

לא, מצטער , לא מסכים איתך .

נהג שזכה בחמש אליפויות עולם בראלי ו-52 נצחונות ב-WRC לא מאבד את הביטחון ובטח לא סתם ככה, גם לא כשיש תינוקת חדשה בבית ואולי הוא לא ישן טוב בלילה, אבל זו לא הסיבה.

אנחנו מסתכלים על שלושת מרוצי הראלי האחרונים שבהם לואב לא ניצח כאילו הם רצף אחד ואכן, במבט פשוט זה נראה ככה אבל זה ממש לא.

תזכרו - בסרדיניה לואב לא ניצח בגלל בעיות מכניות שממש לא קשורות אליו אלא לרכב ויותר מזה - באם החגורה היתה נשארת רכוסה אצל אלנה או שנשמה טובה לא היתה רצה ללחוש באוזן למישהו ב-FIA, הניקוד בצמרת היה זהה.

באקרופוליס הסיטרואן הצליחה להתגלגל ולגמור את הראלי. בואו ננסה להיזכר מתי זה קרה ללואב בפעם האחרונה...בעיות זיכרון, אה...תאונה כזו לא קרתה לו אף פעם, אז לאורך קריירה כל כך ארוכה, קורה...והפעם ? טעות NOTES פשוטה ועזבו אתכם מלחפש דברים שלא קיימים.

סבסטיאן לואב הרבה יותר מנוסה מאוליבר קסנל והוא לא צריך את מנהל הקבוצה שלו שיגיד לו לקצר חופשות , להתאמן או כל דבר אחר, הוא יודע את זה לבד . אגב, מה הדבר הראשון שעושים כאשר נופלים ברכיבת סוסים...? נכון, עולים חזרה על הסוס .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

טעות ברישון ה-NOTES, דבר שעלול לקרות לכל צוות בראלי - גם באליפות העולם וגם באליפות ישראל, זה ממש לא משנה כנראה

======================= דובי זה מה שאתה כתבת?

דובי ואני חולק על דעתך ולמה, בוא נצא מנקודת הנחה שההתפכות של לואב היתה מקרית מקבל, עכשיו רישום לא נכון או שלא ציינו משהו שאלול לגרום נזק לאוטו אני לא מאשיים את הנווט אני מאשיים גם את הנהג הוא זה שמכתיב לנווט מה לכתוב זוכר דובי? יופי הסכמנו גם על זה, עכשיו איך אתה מסביר שביום ראשון בקטע המהיר מס 15 לואב ממשיך ישר בצומת במקום לפנות ימינה מה גם שאם אני זוכר נכון יש שילוט בטוח שהפניה מגיעה? דבר נוסף אני לא מסכים איתך שלמנהל קבוצת סיטרואן אין מילה, יש לו גם יש הוא זה שמשלם ללואב את המשכורת שלו. ודבר אחרון בשנותי המופלגות עברתי 6 התהפכויות ותאמין לי דובי שאחרי כל התהפכות אתה חושש, מרגיש לא בנוח, מרגיש שכל פניה לא נכונה שהנה זה בא שוב, ובכלל לוקח זמן לחזור לנורמה, אני מקוה מאוד שלא תעבור אירוע שכזה דובי אבל אם תעבור אירוע שכזה זכור מה שכתבתי פה, ולאב והנווט שלו לא אחרים הם בני אדם, כול אירוע משאיר רשמים ולא מעניין אותי כמה מקצוענים שהם, ולראיה יש הרבה נווטים שאחרי התפכות מרימים ידיים ואומרים לי זה מספיק, זוכר דובי את ההתהפכות של פטר ושפיל נפצע? אחר כך הוא אומר הספיק לי אני פורש.

רגע דובי לובש את כובע הגרב וממתין לך בפינה :lol:

פורסם

זלמן

לא סתם כתבתי את מה שכתבתי שם.

בראיונות שנערכו עם לואב ולאחר מכן עם הירבונן אלו הנקודות שעלו.

לואב עצמו אמר את עניין חוסר הרישום ב-NOTES, את זה שלא הוזכר שום דבר מיוחד ב-NOTES שלו ולכן גם עבר ובדק את שאר צוותי סיטרואן.הירבונן מצידו אמר כי אצלו כמו גם אצל שאר אנשי פורד הופיע גזע העץ הזה.

אני לא חושב שצריך להתווכח בעניין.

העובדה מדברת על כך שלואב לא הבחין בגזע עץ בולט, פגע בו ונאלץ לגמור את היותו מועמד לניצחון בראלי . סימון קטן ב-NOTES היה פותר בעיה זו. אף אחד לא מחפש אשמים - לא נהג ולא נווט, אלו עובדות.

לגבי מעורבותו של קסנל - כסף או לא כסף - ההחלטה בסופו של יום תהיה בידיו של לואב, הוא יודע הכי טוב ויותר טוב מכולם מה טוב עבורו .קסנל יכול להציע במקרה הזה, לא להחליט .

אם לואב היה נהג צעיר או במעמד פגיע הכול היה נראה אחרת , אבל בכל זאת, אנחנו מדברים על נהג הראלי הטוב בהיסטוריה (ולא, אני לא אוהד שלו ).

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי - אני לא מסכים איתך.

מה שאתה מתאר, יכול לקרות אולי בקבוצה של איש אחד שהוא גם בעליו של הקבוצה - לא בצוות משומן שלוקח אליפויות שנה אחרי שנה ונותן גב לנהג ונווט מעולים.

אני חושב שאתה לוקח את לואב כלא בשר ודם וזו טעות (כי יש רק אחד כזה, ולנטינו רוסי :lol: סתם אני צוחק)

אני די מקבל את מה שזלמן אומר, ולא רק בגלל הניסיון והראייה שלו על הנעשה (שאין לאף אחד מאיתנו פה בפורום) - אלא גם בכך שבשורה התחתונה, כולנו בני אדם וכולנו יכולים לקבל פיק ברכיים כזה או אחר.

אגב, קסנל הוא נציג סיטרואן וראש הקבוצה, מדובר כאן בכסף ולא מעט ממנו שסיטרואן שמה - אליפות העולם בראלי להזכירך, נראה לך שלואב עושה דברים על דעת עצמו מבלי להתייעץ עם הקבוצה שלו?! יש לו צוות שלם מאחוריו שמייעץ, נותן אינפורמציה וכו', אפילו בבחירת הצמיגים שבה הוא תמיד פוגע הוא מתייעץ עם הצוות ולא בכדי הוא מצטיין בכך, כי הצוות שלו הוא מספר 1.

אין ספק שלואב הוא המרכז, אבל לקחת החלטות על דעת עצמו, בקבוצה מקצוענית שכזו עם מספר אליפויות עולם מאחוריה - נראה לך רציני?! אני בספק גדול מאוד אם זה קורה.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
איזה מזל יש לי היום הייתי חייב להכניס טופס של לוטו

היום מנהל קבוצת סיטרואן אמר שהוא מקצר ללואב ולנווט שלו את חופש הקיץ בשביל להתאמן ולמפגשים עם פסיכולוג הקבוצה לראות מה השתבש במירוצים האחרונים, תקראו לזה בייש מזל, תקראו לזה חוסר ריכוז,תקראו לזה חוסר בטחון, תקראו לזה מה שתרצו העובדות מדברות בשביל עצמן. בשלושת המרוצים האחרונים משהו השתבש, יש פה אדם שקרא לי אדם יומרני, מנתח רדוד וחסר ביסוס סימון זה בשבילך העובדות מדברות. מה שקרה עד היום ללואב לא קרה לו במשך 5 שנים ולדעתי המתח וכול השאר מסביב עשה את את שלו, אני מקוה מאוד שהוא יחזור מהר למיטבו ויראה לכולם מה שהוא יודע, דרך אגב הוא לא היחידי שעובר את הקטע הזה, פטר סולברג עבר את זה, מיקו הירבונן עבר את זה, ואתם יודעים מה בכול ספורט סופר סטאריים מגעים בשלב מסויים לקטע הזה.

אני נכנס לכוננות ספיגה רוני דובי והשאר או אולי הפעם אתם מסכימים איתי:roll:

נו יופי, אז מנהל קבוצת סיטרואן רוצה להשאיר את השחקנים שלו בכושר. אז מה? הוא גם אמר את הדברים הבאים:

"Honestly I'm still confident because Seb is a five time champion, he's got 52 victories and he's very strong in his head," he said. "I'm quite sure what happened here was not his fault.

אז כן, לואב בטח מה-זה-מבואס שהוא נפל פעמיים, או בעצם שלוש. לא קרה לו כבר מי יודע כמה זמן. אבל הוא לא טמבל - הוא יודע שבראלי האחרון הטעות לא הייתה שלו. הוא לא איבד גרם מהביטחון העצמי שלו - רק קיבל מחדש נחישות להאבק על התואר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...