Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי פולין - לואב מתרסק שוב!

sronis
שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חבר'ה, נרדמתם? הראלי כבר התחיל והחדשות הגדולות נמצאות בכותרת - לואב שוב עושה תאונה. הפעם משהו באמת מגוחך: אתם מוזמנים לצפות פה, בקושי אפשר לראות במה הוא פגע. בכל מקרה - הירבונן מוביל ואם לא יקרה שום דבר מטורף - הוא יצליח אפילו לעקוף את לואב בטבלת האליפות. העונה סוף סוף מתעוררת לחיים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

שבת שלום לכולם

וכן רוני נראה שלואב עובר תקופה קשה ההתרסקות שלו הפעם ממש לא מובנת, אפילו הנווט שלו שואל אותו מה קרה? נראה לי שלואב איבד את הבטחון העצמי שלו וזה רק מראה שהוא רק בן אדם כמו כולם, ומה שמעניין שהשנה יש לו יותר התרסקויות מאשר ב5 השנים האחרונות, לדעתי יקח לו תקופה לחזור לעצמו והאליפות עכשיו פתוחה ותהיה מעניינת.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"נראה לי שלואב איבד את הביטחון העצמי שלו"...

תגיד לי, אתה רציני?

לאחר שצופים בסרטון - רואים כי פשוט חוסר מזל משווע גורם לו ליפול לתוך בור וכנראה לשבר של חלקים מהציר הקדמי שמאלי של המכונית (סביר להניח שמדובר במשולש, בולם, מתלה ועוד ועוד, אחד מהם או כולם יחד)...

אני לא מבין מה בין התאונה הנראית כאן בסרטון, לבין איבוד תחושת הביטחון העצמי של נהג וקשירתה כגורם לתאונה.

אתה יכול לומר שהיית מצפה מנהג עתיר ניסיון ויכולת לא ליפול לתוך בור, אבל לנתח את הביטחון העצמי שלו בכזו יומרנות פשוט מרתיחה...

בכל אופן, המשך שבת שלום.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנווט לא הזהיר אותו כי הבול עץ הזה לא היה בדפי הניווט. ואין שום קשר לביטחון עצמי. סתם חוסר מזל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין מה בין התאונה הנראית כאן בסרטון, לבין איבוד תחושת הביטחון העצמי של נהג וקשירתה כגורם לתאונה.

אתה יכול לומר שהיית מצפה מנהג עתיר ניסיון ויכולת לא ליפול לתוך בור, אבל לנתח את הביטחון העצמי שלו בכזו יומרנות פשוט מרתיחה...

======================= סימון שלום לך

אני לא מבין מה שמרתיח אותך ומה לא מובן לך? א. לא כתבתי שהתאונה הזו שיכת לביטחון העצמי של לואב, מה שאני אומר כשמתחילות הצרות ולא משנה מה הן ואחרי שלואב בשלושת המרוצים האחרונים לא הגיע לפודיום הבטחון העצמי שלו נפגע וחדל עם הספור נהג עתיר נסיון, מדובר על כל נהג ועל בן אדם. ב. סימון מאוד קל להקליד משפטים נסה לשבת כנהג או כנווט כמה שנים טובות ואז תבין מה שאני כותב. ג. לכול אחד הזכות להביע דעה לא סימון? אם אתה מקבל אותה או לא זו זכותך.

המטיףף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הביטחון העצמי שלו נפגע? כן, בגלל זה הוא קבע את הזמן השני בטיבו בשלושת הסטייג'ים הראשונים של הראלי, ולאחר התאונה, כשחזר היום תחת חוקי סופראלי להתחרות, הוא קבע על הסטייג' הראשון של היום את הזמן הטוב ביותר. מה אני אגיד לך, הבחור לחלוטין איבד את זה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חח רוני תמשיך לספר מה היה בהמשך היום ובסטייג'ים?:roll:

תקרא מה שהוא אמר באתר של WRC הוא אמר עשינו שגיאות עכשיו אין לנו מה להפסיד רק לנהוג.

שא ברכה רוני המטיףף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המטיף שלום רב,

מה שמרתיח אותי הוא שאחד שקורא לעצמו המטיף, ואולי, במקרה הטוב, ישב כנהג או כנווט כמה שנים טובות, חושב שיש לו את הפריווילגיה לבוא ולעשות ניתוח רדוד וחסר כל ביסוס רציני על מה גורם לסבסטיאן לואב ליפול לתוך בור/לעלות על גזע עץ בדרך, ומנסה לייחס את זה לחוסר ביטחון עצמי, כשאין כל קשר בין הדברים.

כעת, משהסברתי את מה ש"הרתיח" אותי - אני מקווה שאתה מבין טוב יותר את הגורם.

קלות ההקלדה שלך (זו שניסית לייחס לי), מר המטיף, העובדה שה"נייר" סופג הכל, היא המרתיחה אותי (לא באמת מרתיחה, אתה יודע. פשוט סתם מעצבנת)

שבוע טוב.

SPL - 143.6DB

"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב

התשובה לתאונה של לואב נמצאת אצל...מיקו הירבונן , כן , מיקו הירבונן. ותשאלו למה ?

אני אסביר .

כאשר סבסטיאן לואב עשה את התאונה, פגע בגזע עץ שבלט מהקרקע וגרם לשבר במתלה של הסיטרואן, דבר ראשון שהוא עשה היה לגשת ל-NOTES של דני סורדו ושל סבסטיאן אוג'ייר ולבדוק מה הם רשמו שם. מסתבר שלאף אחד מהם לא היה מצויין גזע העץ הזה במחברת.

מיקו הירבונן בראיון איתו בחניית השרות באמצע היום, בתגובה לשאלה מה דעתו על מה שקרה ללואב אמר שהוא לא יודע מה קרה ללואב אבל מעריך כי לואב לא רשם את גזע העץ שבלט שם, אצלו וגם אצל לאטבלה זה כן היה רשום, כך לדברי הירבונן .

טעות ברישון ה-NOTES, דבר שעלול לקרות לכל צוות בראלי - גם באליפות העולם וגם באליפות ישראל, זה ממש לא משנה כנראה.

סבסטיאן לואב לא איבד ביטחון ובטח לא איבד אפילו מעט מיכולת הנהיגה שלו . אין שום קשר משמעותי, לפחות לא משהו נראה לעין אנושית בין התאונה ביוון לזו של פולין כעת.

בהנחה שהירבונן מנצח מחר - הוא מזנק ראשון בפינלנד, מנקה את השביל עבור לואב, שמזנק שני...מי אמר שהוא רק מפסיד מכול הסיפור...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חח רוני תמשיך לספר מה היה בהמשך היום ובסטייג'ים?:roll:

תקרא מה שהוא אמר באתר של WRC הוא אמר עשינו שגיאות עכשיו אין לנו מה להפסיד רק לנהוג.

שא ברכה רוני המטיףף

בהמשך היום (הפתעה) לואב המשיך לספק זמנים מצוינים - מקומות ראשונים ושניים בסטייג'ים. אכן, זוהי דרכו של מי שאיבד את בטחונו העצמי. אגב, בסוף היום הוא התיישב על מכסה המנוע ומירר בבכי על מר גורלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

I went straight at a junction,"

זה מה שלואב אמר אחרי שסיים במקום ה9 הוא הפסיד שניות יקרות במקרה הזה, אני לא יודע אם זו שגיאת נווט או?? אבל שוב בעיות ללואב. גם בן קבוצתו של לואב קיבל הוראה להוריד גז ולסיים את המרוץ.

שלום לכולם היום השלישי התחיל לא פחות מ10 מכוניות פורד הובילו את הקטע הראשון כשהנייג סולברג מנצח בו וכל היתר מעשיריות השניה ועד שניה מאחריו, כולם אמרו שהקטעים נוחים ומהירים ולא חלקים כך שאפשר ללחוץ על הגז עד הסוף, נקווה שימשיך להיות מעניין.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השלב המהיר מספר 16 25 קמ הנייג סולברג ממשיך לתת את הקצב ומנצח, אחריו לואב 6 שניות, הריבונן מוריד גז כי הוא יודע שהוא בדרך לנצחון אבל גם לא הרבה מאחרי לואב בזמנו. ועכשיו נשאר עוד קטע מהיר אחד של 15 קמ ואחריו תהיה ההצגה לקהל, עשו חשבון ובמידה ולאב יסיים מקום 8 הוא מקבל נקודה באליפות והוא אמר שמקום 8 בשבילו לא טוב אבל הקודה כן. אז נמתין לסיום ונראה מה שיקרה.

המטיףף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...