Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהוא יכול להמליץ אל מקומות בארץ (מרכז הארץ) שאפשר לבצע דריפטינג. מחפש מגרשי חניה מרוחק מאזרחים ומשטרה. מי שיכול להמיץ לי מקומות אני אשמח.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על הגג של עזריאלי יש אחלה רחבה שטוחה, ואין קירות מעצבנים שאפשר להתנגש בהם ולהרוס את הרכב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תסבירו לבנאדם כמו שצריך במקום לדרוך עליו ולצחוק עליו ולהיות צינים.

פשוט מגעיל מה שהולך פה כל נושא ונושא שלא לרוכחם הופך לאשכול ירידות מגעיל על חשבון פותח האשכול.

פורסם
איזה אתר מגעיל זה

תסבירו לבנאדם כמו שצריך במקום לדרוך עליו ולצחוק עליו ולהיות צינים

פשוט מגעיל מה שהולך פה כל נושא ונושא שלא לרוכחם הופך לאשכול ירידות מגעיל על חשבון פותח האשכול

לצחוק עליו? יותר נכון הוא זה שבא ועושה מעצמו צחוק משאלה כזאת. :lol:

פורסם

דווקא שאלה לגיטימית.

איך ואיפה עוד אתה מצפה מאדם ללמוד דריפטינג?

אז נכון שהעדיפות היא לא להפוך מקומות מסויימים להומי שוטרים באמצעות פרסום בפורום, אבל הבנאדם רוצה לדעת.

יש דרך להסביר דברים, והציניות לא באמת מוסיפה לכבוד המגיבים.

פורסם

הכוונה של כל הצינים פה בפורום היא ש"ניראה לך שעד שמצאנו מקום טוב אנחנו נפרסם אותו באינטרנט?!"

פורסם

ללמוד דריפטים צריך בסביבה מבוקרת. גם במגרש ריק אפשר להזיק לרכב, לעצמך ולסובבים אותך. סע למנחת בערד יש שם הרבה מקום ואין אנשים.

פורסם

תכלס הציניות לא במקום ומי יודע אולי הוא כבר למד והוא כבר מקצוען?

קיצר חפש לך מגרש חניה גדול ריק ומבודד .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

לפי הכתיבה רואים אם הבנאדם מקצוען או חובבן.

אם הוא היה מקצוען,הוא היה רושם קצת רקע לפני כן על עצמו.

• תוכן חדש...