Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה סיגנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וברוכים הנמצאים!

אני מעונין לקבל טיפים לקניית סיאט איביזב סיגנו שנת 2003 75 כ"ס אוטומטית.

אשמח לקבל מידע מהיימן מאנשים שמבינים ענין: יתרונות\חסרונות

אתמול ראיתי את הרכב הוא נראה בסדר מבחוץ אבל אני אקח אותה כמובן לבדיקה.

אשמח לקבל תגובות מאנשים שיש להם דגם דומה או שהתנסו בעבר בדגם המדטבר,

מודה לכולם.

פורסם

סך הכל מדובר ברכב אמין, יציב ומפנק. הסחיבה שלו סבירה יחסית למוע 1400 אוטומט (ביצועים וצריכת דלק טובה יותר בדגם הידני). מבחינת טיפולים ואחזקה העלות מעט יקרה יותר בהשוואה לרכבים יפנים באותו סדר גודל אבל אם הרכב שמור ומטופל בזמן לא תצטרך לפגוש מוסך פרט לטיפולים שוטפים.

טיפים:

בדוק את הרכב בנסיעה כשהמזגן דולק ותראה אם הוא עונה על הצרכים שלך.

בדוק מתגים חשמליים (אלו יקרים יחסית לתיקון בצ'מפיון).

בדוק שלמות הפלסטיקה בפנים הרכב (יש להם נטייה לסדקים).

ושיהיה בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

שלום domo2,

ראשית תודה רבה על התגובה,

שנית שאלה:

"בדוק את הרכב בנסיעה כשהמזגן דולק ותראה אם הוא עונה על הצרכים שלך." לא כ"כ ברור לי מה ז"א צרכים??

האם יש למזגנים בדגם הזה לפעול לא טוב?

"בדוק את הרכב בנסיעה כשהמזגן דולק ותראה אם הוא עונה על הצרכים שלך." האם אתה מתכוון לדש בורד?? למתגי המיזוג?

פורסם

קמת ממני, כאחד עם המון נסיון בסיאטים איביזה/קורדובה.

הרכב מעולה ובכל הסיאטים שלנו, כולל הדור שהתחיל ב 2003, לא הופיע סדק אחד בדש בורד.

אני משער שכוונת המשיב לך היא שבמזגן דולק הרכב משדר קצת פחות ביצועים. אז כדאי לבדוק איך אתה מסתדר עם זה. יש את דגמי ה 100 כ"ס שהם יותר זריזים.

בקשר לכפתורים ומתגים אני חושב שדווקא הדגם עם המזגן המיכני (נדמה לי שהוא נקרא "רפרנס") יותר פשוט להפעלה ויותר אמין בנושא הדשבורד והכפתורים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...