Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכולם.

אני מחפש סאב slim בתקציב של 2000 ש"ח.

יופעל ע"י המונו jl audio 500/1.

הסאב חייב להיות slim, בגלל שהרכב הוא פז'ו 206cc וכמו שאתם יודעים אין מקום שם לשום סאב חוץ מ8" ואולי אולי 10".

חשבתי על ה-ALIANTE 12 אבל לא נראה לי שהוא יכנס לי בתקציב, אני יבדוק את זה לעומק.

ראיתי גם שיש rockford p3 מתצורת הslim, אבל לא יצא לי לשמוע אף פעם.

אז בבקשה אני צריך הצעות לעוד סאבים כאלה או חוות דעת על אלה שנתתי פה.

תודה

ליאור

פורסם

לדראגסטר יש סאב רזה.

לEARTHQUAKE יש סאב רזה.

אבל לא יצא לי לשמוע אותם, האליאנט ידוע כשהשקעה משתלמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לרוב היצרנים יש היום סאבים דקים.

האליינט הקודם היה סאב משובח לפי הביקורות, וסביר להניח שגם הנוכחי לא יפול מרמתו.

אני חושב שהימור בטוח לסאב שטוח יהיה ה 13TW5 של JL AUDIO, סאב בקוטר 13.5" (!!) ואני מאמין שיכנס לך בתקציב.

גם הסאבים מסדרת ה SL של RE AUDIO נראים מעניינים מאוד, קשה לי להאמין שאפשר יהיה להתאכזב מהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אופציה מעניינת.

בכל מקרה לא הייתי הולך על הסאבים השטוחים של היצרניות העממיות יותר קרי פיוניר, קנווד או קלריון. גם הסאב השטוח של פוקל לא נראה מרשים במיוחד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ויש מקום בארץ למצוא את הסאבים הנ"ל, או רק דרך הזמנה מחו"ל כי אני ממש לא רוצה להתעסק עם זה.

פורסם

את ה JL ניתן להשיג בארץ אבל הוא יקר מאוד ללא שום הצדקה (מדיניות יבואן)

את האליאנט אולי עוד אפשר להשיג - תתחיל מ CHEAPER.CO.IL

את ה SI BM אי אפשר להשיג בארץ אבל ניתן בהחלט להזמין ישירות מהיצרן ובמחיר נוח יחסית לאחרים.

מה גודל התיבה המקסימאלי שאתה יכול להרשות לעצמך ? (כי אולי ייכנס ה MAG D2 שגם איכותי וחזק יותר והוא תוכנן להתקנה שטוחה יותר ביחס למתחרים שלו)

...CASKA for life

• תוכן חדש...