Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה- רכב פגום מהחברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"ר - לפי מיטב הבנתי במכוניות, הגורם לתקלה שברכב איננו "גוש קיזוז" (שאמור למנוע חופש במסרק ההגה), אלא תקלה מהותית בהרבה.

במקרה הטוב יתברר שחלק כלשהו במתלה התעקם (יפרקו, יחליפו לחדש, ייכוונו פרונט - והתקלה תעלם), במקרה הפחות טוב הרכב ספג חבטה שגרמה לעיוות בשילדה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפרוטי שלום

רכבך לא תקין . התקלה יכולה לנבוע מסיבות רבות.

זו עצתי

ביום ראשון את במוסך. את צריכה לצאת משם עם רכב חליפי דומה לשלך ( יש להם את הרץ ) בתוך שעה ולהישאר איתו, עד שמכוניתך תהיה מסודרת פיקס.גם אם לכך נדרש מספר ימים.

לא מסכימים - אמרי וכתבי להם שאת הולכת לשכור רכב בהרץ ( חברת בת אני יודע ) התשלום עליהם.

תדרשי דו"ח מפורט ביותר על כל מה שהיה לא תקין , וכיצד תוקן עד לרמת הבורג.

על חשבונם תלכי ולפי בחירתך לבדיקת מכון + שמאי רכב שיבחנו אם תוקן כיאות ומה ההשפעה הכספית של התיקון כמו ירידת ערך וכו'.

אם הנזק הוא זניח, תדרשי פיצוי כמו הארכת אחריות אבזור נוסף חופשה בהוואי.:-)

אם הנזק רציני עמדי על כך שיחליפו לך את הרכב לחדש , או ..הדרך לתביעה משפטית, משולבת בעיתונות טלביזיה וברק אובומה.

הגיע הזמן לחנך את יבואני הרכב שאדם שמשלם במיטב כספו זכאי לקבל רכב מושלם , ואם לא קיבל כזה, יש להחליפו לחדש אחר.

אם הוא כל כך טוב לדעתם הרכב שבידך ,שיקחו אותו לשימוש עצמי שלהם.

והעיקר בלי עצבים, חבל על הבריאות , זה כולה כסף , שבא והולך ,( ושלא יובן שאני מזלזל בזה ) בריאות שהולכת קשה לתקן.

ספרי לנו את ההמשך..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתם מדברים כאילו מדובר באירופה או צפון אמריקה. "בסדר"' date=' "לא בסדר". אז יש לי חדשות: מדובר במזה"ת. אתם יודעים מה? אפילו אם חלילה הייתה מכה ברכב - מה יטען היבואן בביה"מ? אני מניח כי המנוסים שביננו כבר ניחשו: המכה נגרמה ע"י הלקוח.[/quote']

אז מה בעצם אתה אומר? שבן אדם שנדפק צריך להגיד תודה ולשתוק?

צריך לדעת לבחור את המלחמות שלך, במקרה הזה המלחמה נראה לי צודקת.

emotion of motion

פורסם

הכל תלוי בנסיבות העניין. לעיתים (לדעתי האישית ברוב המקרים) שווה להגיע לפשרה כזאת או אחרת, אבל לפעמים לא. הצדק הוא מושג ששייך יותר לתחום הרוחני. ואילו כאן מדובר יותר בתקנות היבשות, יכולת להתמקח, ובמקרה הצורך (חלילה) - טיב הכנת התיק לתביעה.

אם ניקח דוגמה מתחום אחר... אני שמעתי על נהג מונית שנשרט לו הפגוש והוא זכה ב-50.000 ש"ח פיצויי נזקי הגוף, ומכיר אישה מבוגרת אחת שפגעו בה במעבר חצייה וגרמו לחבלות של ממש, והיא לא קיבלה כלום.

פורסם
הכל תלוי בנסיבות העניין. לעיתים (לדעתי האישית ברוב המקרים) שווה להגיע לפשרה כזאת או אחרת' date=' אבל לפעמים לא.[/quote']

ד"ר, אם היא הייתה רוצה פשרה אז היא הייתה מלכתחילא רוכשת רכב משומש - אתה יודע, רכב כזה שכבר נשרט וגם נפל תוך כדי נסיעה לבור ולכן יש לו משיכה ימינה, רכב כזה שיש עליו כבר יותר מ- 20% הנחה ביחס לרכב חדש.

תבין, מי שקונה רכב חדש לא רוצה להתפשר, הוא רוצה מוצר מושלם.

פורסם
שבוע שעבר קיבלתי הונדה סיוויק היברדית חדשה מהחברה.

לאחר כיומיים התחלתי להרגיש כי ההגה מושך ימינה. ביום שלישי נסעתי למוסך בנתניה , (עברתי שם טראומה אבל זה לא קשר לבעיה הטכנית) לאחר החוסר שירות שקיבלתי שם לקחתי את האוטו ונסעתי למוסך בחדרה , שם מנהל המוסך נסע איתי ומעבר לכך שהאוטו משך ימינה ההגה גם לא היה מיושר.

נסענו לכיוון פרונט, לאחר הכיוון בדרך הביתה הופתעתי לגלות כי הבעיה לא נפתרה. (מיותר לציין שנשרף לי יום שלם).

היום בבוקר שוב נסעתי למוסך בחדרה ששם החליטו להחליף בין צמיג ימין לשמאל (הקדמיים).

לפי התאוריה שלהם הבעיה היא בצמיגים ואם לאחר ההחלפה האוטו ימשוך שמאלה אז הם יחליפו את הצמיגים.

לאחר ההחלפה ונסיעה קצרה האוטו המשך למשוך ימינה, לאחר מכן עשינו הצלבה של צמיג אחורי לצמיג קדמי. הבעיה עדין לא נפתרה. לאחר מכן נסעתי שוב לכיוון פרונט שעשו שם כיוון זווית קסטר. שגם זה לא השפיע והאוטו ממשיך למשוך ימינה.

מנהל המוסך אמר שהוא מזמין 4 צמיגים.

לאחר כשעה חזר אלי ואמר כי המהנדס הראשי רוצה שקודם ננסה להחליף 4 צמיגים לפני ההזמנה של החדשים.

וזה אומר שאני צריכה להשאיר את הרכב שלי במוסך בחדרה עד שיגיע רכב כמו שלי על מנת שיוכלו לעשות את ההחלפה לבדיקה (ואני? אני כמובן אשאר בלי רכב)

כמובן שלא הסכמתי לזה.

אז נשרף לי עוד יום. הבעיה לא נפתרה. ואני?! אני מיואשת!

רכב חדש שיצא מהחברה ואין פתרון? ואני צריכה כבר להתחיל להתרוצץ במוסכים?

יש לציין כי בזמן החלפת הצמיגים שרטו לי את הג'נטים ובכיוון פרונט שרטו את התחתית של הרכב...

עוד לא התחלתי לנסוע, הרכב עבר כבר 600 ק"מ והכל רק על נסיעות מבחן לבדיקה.

יום שני הוסכם שאני אסע למוסך המרכזי מהבוקר ויתחילו לבדוק זאת מומחים.

האם עלי להסכים לכך? האם זה נורמלי שרכב יצא במצב לא תקין מהחברה ואני צריכה לספוג הפסדים של ימי חופש? ובנוסף לכך רק הורסים את הרכב.

חשבתי שהבעיה היא בעיה קטנה. אבל הבעיה הופכת להיות כבר עצומה לאחר שלא מוצאים פתרון, ואני בנתיים מקבלת רק עוגמת נפש ועדין לא נהנית מרכב חדש שהשקעתי בוא את מירב כספי.

יש מישהו עם עצה מה אני יכולה לעשות? ומה עושים במצב כזה?

הייתה לי אותה בעיה עם הונדה חדשה לפני שנה.

גם במוסך בחדרה, וגם בדקו פרונט, וגם ריטטו גלגלים וגם שרפו לי ימים.

הבעיה נפתרה כשנסעתי למוסך בחיפה, ואחרי כיוון פרונט קצר - הכל בסדר.

פורסם

ברור שדרשתי שיחליפו לי אוטו, כמובן שלא הסכימו.

התיעצנו עם עורכי דין, הם אמרו שאין מה לעשות.

אני בגישה שלך ולא מזמן נתתי בדיוק את הדוגמה שלך עם הטלויזיה.

אמרתי שצריך שיהיה חוק שמגן על הלקוחות מהביזיון הזה, את מוזמנת לראות את כל מה שכתבתי בשירשור על הSTI הפגומה.

קיבלתי עוד פיצויים לא לדאוג.

אגב, הרכב החלפי מבחינתי זה בכלל לא פיצוי, אלא משהו הכרחי שהוא בגדר חובה.

ותאמיני לי שאת רוצה לסיים כמוני.

כי כרגע טפו טפו טפו האוטו שלי טיפ טופ.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

היי חבר'ה,

יש עדכון.

אז אני היום מ-7 בבוקר הייתי במוסך המרכזי בראשון, שם שלחו שוב לכיוון פרונט שכמובן לא פתר את הבעיה.

אחרי נסיעת מבחן נוספת הוחלט לעשות איזון גלגלים באיזון גלגלים גילו כי הצמיגים לא תקינים והוחלט להחליף צמיגים.

הבעיה היא שהצמיגים הנוכחים שבאים עם הרכב הם תוצרת DUNLOP sport 300

ונאמר לי כי כרגע אין להם צמיגים כאלה והצמיגים שהם יכולים לשים הם של MICHELIN energy saver

הזמנה של צמיגים של דנלופ תקח כחודש ואם אחליט שאני רוצה דנלופ אז הם יצטרכו לשחרר רכב מהמכס לקחת את הצמיגים שלו ולשים ברכב שלי, ובמקביל יזמינו צמיגים לרכב ששוחרר מהמכס.

הבעיה היא שהרכב שממנו הם יקחו את הצמיגים עמד כמו הרכב שלי כשנה בחוץ. ואז מה עשינו בזה?

הצמיגים של מישלן הם אותה תוצרת כמו הנוכחיים שבוע 23 שנת 2008 אך אלה צמיגים חדשים לגמרי שלא עמדו בשמש.

מה אתם אומרים? מחר בבוקר אני צריכה להחזיר תשובה אילו צמיגים לשים? מה יותר טוב?

יש לציין שקיבלתי שירות ויחס מצויין במוסך המרכזי, כולם עם סבלנות ויחס מצויין ודאגו לנו לארוחת צהריים.

כרגע קיבלתי רכב חליפי עד שהרכב יתוקן סופית.

פורסם

אני הייתי הולך עך המישלן. לא ביררתי על הסוג הספציפי, אבל זו פירמה ידועה וטובה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האם זה יכלול גם חישוקים של אותו הרכב או רק צמיגים בלבד?

אם זה כולל חישוקים, אולי כדאי להחליף באותה ההזדמנות את החישוק שהרסו לך באחד המוסכים.

האם שמו גלגלים אחרים לנסיעת בדיקה כדי לוודא שבאמת מדובר בצמיגים? יתכן וגם החישוק עצמו לא תקין

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הצמיג עצמו טוב. שבוע 23 2008 פירושו צמיג בן שנה.

תדרשי צמיג יותר חדש. לא יותר מחצי שנה דהיינו סוף 2008 תחילת 2009.

מה עם החופשה להוואי. אל תגידי לי שקנו אותך בארוחת צהריים:-)

אני מקווה שבאמת עלו על הבעיה האמיתית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חח החופשה בהוואי בדרך... :-)

נכון לעכשיו רק צמיגים. לא עוד לא בדקו בוודאות שהבעיה בצמיגים אבל יש בעיה בצמיגים שהם עלו עליה באיזון גלגלים והחליטו שהצמיגים לא טובים.

לכן כרגע מחליפים את הצמיגים. נקווה שזה יפתור את הבעיה, צריך להתחיל במשהו.

הצמיג הנ"ל מיוצר באיטליה, זה הצמיג שיש להם במחסן במלאי, הצמיד שכרגע על הרכב הם שבוע 20 שנת 2008.

לאחר בירור הצמיג המקורי של דנלפו יהיה בעוד כשבועיים בארץ.

לחכות לדנלופ? או שבכל מקרה המישלן הנ"ל יותר טוב?

קראתי שהסדרה של ה-energy saver חוסכת את צריכת הדלק ומקצרת את מרחק הבלימה...

• תוכן חדש...