Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה- רכב פגום מהחברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן ראיתי את הכתבה של כלבוטק על הראשי מנוע של פורד מונדאו ואני כבר לא מופתע מכלום, את כן צריכה לפנות לגורמים כמו העיתונות ותוכניות טלוויזיה על מנת אולי כן לזכות במומנטום בנושא ואז אולי יהיה לך קל יותר לצאת למאבק משפטי אם זה מה שאת מתכננת לעשות.

בכל מקרה בהצלחה, את צריכה להנות מרכבך החדש שאמור להיות תקין לגמרי כבר מהנסיעה הראשונה!

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קל לזרוק מילים "מאבק משפטי", "עיתונות" וכו. אז בתור אחד שספג במדינה זו בקטע הצרכני הרבה מעבר לממוצע (והיה מדובר בנושאים יותר כבדים ורצניים מרכב), וצבר גם נסיון מסויים בקטע הנדון, אני יכול להעיד שהלכה למעשה זה לא כו פשוט ולא תמיד כדאי להיתלהב לשווא. עדיף לשמור על תאי העצבים, שכידוע אינם משתכפלים.

פורסם

אתה משמש כאן כסנגורם של ה"אבא והאמא" ולא לגמרי ברור לי למה. דווקא מגוף כלכלי גדול, חזק ונחזה להיות אחראי, צריך לצפות להתנהגות שונה. לא רק בפן היחסים שבינו לבין הלקוח הבודד, אלא גם בכל הקשור להשפעת מהלכיו על יחסי הציבור שלו.

פורסם

אין שום ספק שהיבואן לא בסדר כאן.

לא ברור לי למה הוא לא לוקח את הרכב, משאיר אותו אצלו עד שהכל תקין ובינתיים מביא רכב חלופי (אקורד למשל).

ככה הדברים צריכים להיות וזה מה שקורה במקומות אחרים בעולם.

emotion of motion

פורסם

גם אני חושבת שאם אהיו לוקחים את הרכב ומביאים רכב חלופי וכמובן פיצוי על כך שרכב יצא מהחברה במצב לא תקין אז הכל היה נראה אחרת.

כמו כן אם הבעיה היא רצינית יותר מהחלפת צמיגים או משהו אחר, אתם לא חושבים שצריך לדרוש החלפה לרכב חדש או החזר כספי?

לא ממש אכפת לי מה הבעיה שם אני פשוט רוצה כבר להנות מהרכב ולהפסיק לרוץ איתו למוסכים ולחשוב מה לעזעזאל הבעיה.

זאת הפעם הראשונה שאני קונה רכב והפעם הראשונה שאני קונה רכב מהחברה ואין ספק שהם לגמרי הרסו את חוויית הקניה.

ו-edan82 , ההייבריד מיוצרת ביפן וה-5 דלתות באנגליה.

עברה בראשי המחשב שאולי כיוון שהרכב תוקן איחסנו אותו בבונדד בראשון. כי נראה לי שאחרי היבוא לארץ לקוחים את כולם לאילת לא? למה את חלק מהרכבים מעבירים לראשון?

טוב אולי אני סתם פרנאודית.

פורסם
אין שום ספק שהיבואן לא בסדר כאן.

לא ברור לי למה הוא לא לוקח את הרכב, משאיר אותו אצלו עד שהכל תקין ובינתיים מביא רכב חלופי (אקורד למשל).

ככה הדברים צריכים להיות וזה מה שקורה במקומות אחרים בעולם.

לקחת לי את המילים מהמיקלדת.

כך הדברים צריכים להתבצע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתם מדברים כאילו מדובר באירופה או צפון אמריקה. "בסדר", "לא בסדר". אז יש לי חדשות: מדובר במזה"ת. אתם יודעים מה? אפילו אם חלילה הייתה מכה ברכב - מה יטען היבואן בביה"מ? אני מניח כי המנוסים שביננו כבר ניחשו: המכה נגרמה ע"י הלקוח.

פורסם

ד"ר - יש לי הרגשה שאתה צריך לעשות הפרדה בין הרכב (שככל הנראה אתה ממש מרוצה ממנו), לבין יבואן הרכב שמתנהג בצורה #@#!%$.

אני לא הייתי מוותר ולא הייתי מקבל כגזרת גורל את המצב הזה.

אופן המאבק ביבואן זה כבר סיפור אחר שדורש סבלנות ונחישות - אבל הוא בסוף יפסיד.

פורסם

לי אישית בינתיים יש רק נסיון חיובי (אבל קטן) עם היבואן. היו לי שתי קילופי צבע על מכסה המנוע. אומנם בהתחלה ניסו לטעון שאני אחראי עליהם, אך בסוף (ובלי שהרמתי את קולי) עשו ווקס-פוליש חינם לשביעות רצוני והתופע לא חזרה. יתכן מאוד שברכב של פרוטי יש בסך כל תקלה קטנה, למשל גוש קיזוז שנפגע. הדבר יטופל, היא תזכה גם באיזה צ'ופר ובזה יגמר העניין. בסך הכל אני חושב שאין זה נכון ויעיל בכל מצב לעלות מיד על דציבלים גבוהים. גם לא בריא, וגם לא תמיד מקדם את העניין.

פורסם

פרוטי, (תותי? :) )

רבים רצו שאגיע לשירשור הזה, אז הנה אני.

מה שעברתי עם האוטו שלי היה דומה ולא דומה.

גם אני קיבלתי אוטו דפוק מהחברה והייתי צריכה להגיע למוסך 6 פעמים לסדר הכל.

אצלי היו מלא תקלות- התחיל מהגה עקום ואוטו שנוטה ימינה אבל זה סודר אחרי שני כיווני פרונט.

המשיך בעוד הרבה מאוד בעיות בטיחותיות יותר ופחות.

אבל הכל סודר וטופל.

ההבדל בנינו זה ברמת השירות.

בפעם השלישית שהגעתי לשם, כבר היה ברור למנהל המוסך שהטיפול הזה יהיה ארוך אז קיבלתי רכב חלפי למשך כמעט שבוע.

(גולף כמעט חדשה לגמרי, מבצע חדש, קנה פאביה קבל גולף :wink: )

אחרי זה היו כמה תקלות פלסטיקה קלות שסודרו תוך שעה שעתיים.

אבל מבחינת השירות אין לי משהו רע להגיד.

כמובן שהייתי מעדיפה להמנע מהמצב הזה.

אגב, גם אצלי זה אוטו ראשון, האוטו הראשון החדש מהחברה שקניתי מהכסף שלי.

טוב נו, לפעמים הפעם הראשונה קצת כואבת :lol:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

NTL83,

לא חשבת בשלב כלשהו לדרוש החלפה לרכב חדש?

סה"כ מדובר ברכב חדש מהחברה שנמסר פגום,

נראה שעם תיקונים רבים כל כך,אובדן זמן ועוגמת הנפש,היה בהחלט מוצדק לדרוש החלפת רכב.

או שאולי הישתיקו אותך עם הגולף?:-)

פורסם

אני לא חושבת שתהיה לי סבלנות ל-6 פעמים ובטח לא זמן.

גם אצלי היה הגה עקום והוא משך לימין אבל ההבדל בינינו שכבר עשו פעמיים כיוון פרונט וזה לא פתר את הבעיה ובנוסף לכך שיחקו עם הצמיגים והחליפו מקומות ולא רק שזה לא עזר אלא שזה כלל לא השפיע.

חחח אני מקווה שאני לא אגיע להמשך שלך.

אבל זה לא נשמע לי הגיוני שאתה רוכש רכב חדש ולא מספיק שיש בו תקלות , כל זה אמור להיות מתוקן על חשבון הזמן שלך הסבלנות שלך והעצבים שלך.

לא פיצו אותך??

זה שקיבלת רכב חלופי זה עדין לא פיצוי זה בסך הכל שירות שהם חייבים לתת על מנת שיוכלו לסדר את הרכב הדפוק שמסרו לך.

אילו כל זהתקלות היו קורות לאחר חודשים מיום הקניה אז היתה הרגשה שונה. גם אפשר לטעון שכנראה את לא מטפל ברכב כמו שצריך. אבל יום אחרי?? להוציא רכב במצב כזה מיבואן כל כך מכובד? פה כבר לי אין שום קשר.

אני בטוחה שאם היו מביאים למישהו הביתה טלוויזיה מקולקלת אף אחד לא הייה מסכים לקבל אותה ומיד היו מרימים את הטונים והיו מחליפים לו לחדשה (מנסיון)

החליפו לי את ה-LCD לחדשה בגלל כמה פיקסלים שרופים. (שאפר שלחיות איתם)

אני יודעת שטלויזה זה לא כמו רכב אבל בואנה במחיר של הרכב יכולתי לקנות 50 LCD.

אז יש גבול לסבלנות ולצ'אנס שאני נותנת ליבואן לתקן את הטעות שלהם שכבר גם ככה גרמה לי לעוגמת נפש.

אבל אין ספק שאם ביום ראשון הם לא יצליחו לעלות על הבעיה ולסדר אותה אני אדרוש החלפה לרכב חדש. (זאת רק אני שאני מרגישה שאני צודקת??)

• תוכן חדש...