Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמואל תבדוק שאין לך פוטנציומטר להורדת האורות בלוח שעונים יכול מאוד להיות שיש לך אחד כזה ומשהו התעסק איתו ללא ידיעתך לדוגמא בשטיפת הרכב הזיזו את מצבו בעת הניגוב.

פורסם

לחבר שלום,

למיטב זיכרוני לוח השעונים שברכב שלך מבוקר מיקרומחשב ותאורת לוח השעונים היא תאורת לדים מסוג SMD כלומר התקנת משטח וצריך ידע וניסיון בהחלמת רכיבים אלה במידה ותשיג לדים מתאימים.

בכדי לאתר את התקלה יש לחבר סורק תקלות.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי ברכב הייתה את אותה בעיה MAZDA 626

הלכתי למוסך (בן אדם שאני מכיר) ולפני זה גם אני בדקתי פיוזים והכל תקין היה

הוא החליף לי שם איזה נורה אחת

(יש שם כמה נורות וכשאחת נשרפה כולן לא עבדו)

20 ש"ח והכל כרגיל

מקווה שעזרתי.

פורסם

אילו מרק שהוא מבין מאוד ואיש מקצועי ביותר טוען כי ברכב זה יש לדים בלוח השעונים אז זה מה שיש ועם כל הכבוד במאזדה 626 קיימות שלושה נורות לתאורת הלוח ככה שאם הוא החליף לך נורה אחת אז היה חושך חלקי בלוח ככה שזה בוודאות מנורה.

ולמייטב ידיעתי הנורות בלוח שעונים לא מוצבות בטור ולכן לא היה אמור להיכבות לך כל הלוח כתוצאה ממנורה שרופה.

פורסם

תגובה ל-nisanhazazi

לא היה בכלל תאורה בלוח השעונים

(לא אמרתי שהבעיה שהייתה לי יש לבחור עכשיו רק אמרתי מה אני עשיתי בבעיה.)

(:

פורסם

ברכב הנל יש פיוז לנורות לוח השענים ואור מיספר משותף .עם אין גם אור מיספר בדוק שוב את בתי הפיוז אולי שם הבעיה...ניניו

פורסם

תיבדוק . יש רכבים שתאורה בלוח שעונים מחוברת לתאורה של אור אחורי ברכב , כשאחת הנורות נישרפת אין תאורה גם בלוח שעונים . לאחר החלפת הנורה השרופה מאחור יתכן ויחזור התאורה ללוח השעונים.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...