Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך להזמין רכב (פיזו 308) ואני חושב על צבע אדום כהה או שחור.

מעניין אותי לדעת מה אתם הייתם בוחרים למה?

Tubes Rule

פורסם

יש לרכב 2 גוונים של כחול כהה יפייפיים הרכב נראה איתם ממש טוב בלי הנובורישיות של השחור והנשיות של האדום.

פורסם

אני חושב שאדום כהה מאוד הולם לרכב הזה:

peugeot_308_gt_thp_175_5_large.jpg

לאומת שחור שלטעמי לא כ"כ מתאים, כי אז לא רואים את כל הצורות המיוחדות של הרכב:

2418443598_2faeee67fa.jpg?v=0

כל אחד והטעם שלו כמובן, אבל לטעמי, אדום כהה-בורדו כמו בתמונה שצרפתי יהיה מאוד יפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי כסוף הכי מתאים לרכב, לתת לו צבע צעקני כמו שחור או אדום (לרכב שגם ככה זועק "אני חדש, תראו אותי") זה לא מתאים ומוגזם. אבל זה רק אני.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כמו ש tzvipper הציג בתמונה, לדעתי הצבע האדום כהה יחמיא לרכב מאוד.

לטעמי גם כחול כהה יהיה יפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ירוק בריטיש רייסינג מטאלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שאתה רואה אני נוהג על רכב שחור, ורק כי היבואן הביא את הדגם שלי רק בשחור.

המלצה שלי, עזוב את זה. קשה לנקות, רואים כל מכה קטנה, ואם לא תהיה עבד שלו אז תוך כמה חודשים הוא יראה הרבה יותר ישן מכפי שהוא באמת.

פורסם

לדעתי, בחירת הצבע לרכב תלויה לא מעט ביצרן ובדגם.

במקרה של ה-308, לדעתי צבע שחור אכן כדאי כיוון שהוא מסתיר ומחליק את הקווים (המכוערים לטעמי) שלה...

פורסם

שחורה.

מאזדה 3 שחורה במחיר הזה תיראה טוב מאוד! למרות שזה אני, ואני הייתי מחכה קצת למאזדה 3 שצריכה להגיע בקרוב.

אבל זאת סתם עצה של ישראל רגיל שלא מת על צרפתיות.

בכל מקרה, אם לא הצלחתי לשכנע אותך קצת לשנות את דעתך, ואם אתה באמת הולך על הפיג'ו, לך על האדום, שחור פחות מחמיא.

ו-תתחדש!

Polo 2012

• תוכן חדש...