Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד, שווה ת'כסף? (=את הכסף)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כרגע זהו זמן טוב לרכוש רכבים חדשים, במיוחד לאור העלאת המיסים באופק. בכל אופן, מחפש משפחתית גדולה הבייתה שתחליף מאזדה 6. האמת שלדעתי ה6 החדשה היא אחלה רכב (מנוע 2500 סמ"ק ומאובזרת מאוד) אבל חשבתי לקפוץ מדרגה ולקחת אקורד. מה דעתכם על האקורד? שווה את המחיר ברמות היותר גבוהות?

אני אישית תמיד הייתי די אנטי עם האוטו אבל יכול להיות שאני מפספס פה משהו.

לאחרונה יצא לי לעשות נסיעה על הסקודה סופרב 3.6 החדשה, לדעתי רכב מדהים. זה רק חיזק את דעתי נגד האקורד...

יש סיבה לדעתכם לפזול לכיוון האקורד או שבמחירים ש"מאיר" דופקים עדיף להתרחק?

פורסם

יעזור אם תגיד מה אהבת כל כך בסקודה (אני יכול לנחש, אם זה את הגיר- כמוהו לא תמצא באקורד, אם זה את המרווח, גם את זה לא תמצא בכמויות באקורד) כדי שנוכל לעזור יותר.

גם במאזדה 6 רצוי שתוסיף מה אתה אוהב ברכב (מדובר בדגם אחרי מתיחת הפנים או לפני?).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לדעתי זה זמן עוד יותר טוב להגדיר תקציב.

(ידוע לך שקיים הפרש גדול במחיר בין אקורד לסופרב 3.6).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מאזדה 6 - מנוע נעים ויחסית חזק (יותר בקטע של המומנט מאשר כ"ס), די מרווחת, מאובזת טוב וחומרים די טובים, כיף לנהוג בה, עיצוב פצצה (לדעתי החדשה לא פחות מאשר פסל :-)).

סקודה - מנוע (260 כ"ס כן? :-)), תיבת הילוכים, הנעה כפולה, מאובזרת ברמות של רכב יוקרה (רשימת האבזור באמת ארוכה), איכות כללית ברמה גבוהה ביותר לדעתי. מבחינת עיצוב, אז נכון הוא לא עוצר נשימה אבל היא יחסית מכובדת ובארץ גם משדרת יוקרתיות (מה שיתאים לבעליה העתידיים - הרכב לא בשבילי אישית).

אוסיף את דעתי על עוד כמה מבנות הקטגוריה

פאסאט - מכובדת, מאובזרת וסה"כ ממש טובה. מבחינתי הייתה קלף חזק (למרות שהיא ממש משעממת לנהיגה וגם למראה) עד להגעת הסקודה. נכון לכרגע מבחינתי הפאסאט יצאה מהאפשרויות כי הסקודה עדיפה בכל מצב. (אגב, איכות הנסיעה וגם השקט בתא הנוסעים בסקודה טובים מזו של הפאסאט באופן מורגש).

מונדיאו - לא נהגתי. אבל מה שאני כן יכול לומר : גדולה, גדולה ושוב גדולה (למרות שבפנים הסקודה מרגישה עוד יותר גדולה). מאובזת אך יחד עם זאת יש תחושה של קמצנות וחסכון מה שדי הורס את התחושה הכללית. ואחד המינוסים הגדולים לדעתי הוא העדרות המנוע הבאמת טוב של המונדיאו (2.5 טורבו, 220 כ"ס). שמעתי מאנשים שהמונדיאו טובה מה-6, אבל לדעתי אין למונדיאו את העיצוב המדהים של ה-6 וגם היכולת הדינמית של המונדיאו לא באותה רמה לדעתי.

שברולט מאליבו - לא נהגתי. מתייחס לגרסת ה3.6 ליטר עם 250 כ"ס. על הנייר היא די מאובזרת ואמורה לנפק גם ביצועים לא רעים כלל. כמו כן המרחב בפנים מהווה יתרון משמעותי נוסף ואפילו העיצוב סביר פלוס.

חסרונות שמפריעים לי : אמריקאית!, איכות החומרים עדיין לא ברמה ההיא...

(טיפ למתעניינים : יש מימון מסובסד ללא ריבית ואפשר לסחוט הנחות שמנות מ-UMI, רק להזכיר כמה פעמים את הסופרב).

טויוטה אוונסיס - לא נהגתי ואני מאוד מקווה שלעולם גם לא ייצא לי :-)

טויטה קאמרי - נסעתי בה בתור נוסע כמה פעמים וזה היה מספיק בשביל לא חד משמעי (איכות החומרים\הרכבה יובאה מסין) וחוץ מזה, ע"ע אוונסיס.

צרפתיות לא באות בחשבון.

אני חושב שכיסיתי את כולן, לא?

פורסם
לדעתי זה זמן עוד יותר טוב להגדיר תקציב.

(ידוע לך שקיים הפרש גדול במחיר בין אקורד לסופרב 3.6).

לא מדוייק. לידיעתך האקורד יכולה אף להיות יקרה מהסופרב (בגרסת ה2.4)

פורסם

אלעד, על זה נאמר שאסור לערבב קודש עם חול :-)

מבחינתי ה159 לוקחת את כולן בלי להתאמץ (מבט אחד מספיק, השני רק מחזק את המסקנה) אבל העניין שההחלטה לא שלי בלעדית. אני בעיקר מייעץ.

פורסם

מאין לך שה6 טובה יותר מהמונדאו? נהגת עליה? המונדאו גוברת עליה בכל השוואה ומבחני דרכים.

לא שאכפת לי אבל לפי שרשורים קודמים אתה חושב שה 6 (שהיא רכב מצויין) מינימום איזה פרארי. שרה, מפזזת, עיצוב של פסל.. אתה מחפש עכשיו צידוקים למה לקנות אותה ולא אחרות? אתה אוהב את הרכב -תקנה! עשית ממנה המובילה בקטגוריה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לא אמרתי שהיא טובה מהמונדיאו. בסה"כ לדעתי המונדיאו טובה ממנה, אבל ל-6 יש כמה דברים שאין למונדיאו וזהו.

האמת היא אבל שה-6 היא לא הנושא כאן וגם לא המונדיאו. רציתי לשמוע מה אנשים חושבים על האקורד...

נ.ב. ניסיתי את ה-6 החדשה. לדעתי מאזדה לקחו החלטה שהיא אמנם נכונה כלכלית (וזה מה שקובע לצערנו) אבל היא די פגמה ב-6 כרכב שיש לו ערך מוסף (הכוונה לניהוג). היא רוכנת טיפה יותר בפניות שזה עוד פחות נורא אבל ההגה ממש לא אותו הגה בהשוואה לדור הקודם. מה שכן, לטעמי הם הפגיזו עם העיצוב.

פורסם

האקורד היא לא עליית מדרגה בהשוואה למאזדה.

היבואן רוצה שנחשוב ככה (בדיוק כמו שהוא השווה את הCRV ל X5)

אבל זה לא ככה. לא הייתי קונה הונדה רק בגלל המחירים שלהם.

הסופרב והמאליבו לדעתי הטובות ביותר שיש והן תמורה מעולה לכסף!

מאחל לך כמו שאיחלת לעצמך בחיים לא לנהוג על האוונסיס :).

יום טוב.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

הונדה תמיד מיצבה את עצמה כמוצר פרימיום פה בארץ.

אין ספק שהאקורד נראית סוף הדרך, ומה לעשות שהיא הרבה פחות נפוצה על הכביש עקב מחירה, ומכאן הרבה יותר

ייחודית ואקסלוסיבית ממאזדה 6. לא נהגתי עליה בכלל ככה שאין לי כל דעה בעניין למעט עיצוב חיצוני וניראות.

למרות זאת באופו אישי אני חושב שמבחינת תמורה לכסף זה קצת מוגזם, בייחוד שיש חלופות מצויינות כמו מה שציינו למעלה (אגב, בדיוק כמו בסיביק).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מה הקטע של אנשים עם האלפא 159? ראבק מה מיוחד בה? בעיניי היא יפה, אבל לא יותר. לא שווה את הכסף לא מאבזור, לא מנוחות וגם לא ממנוע.

עוד דבר, הונדה חושבים שהם משווקים פה מותג פרימיום כמו שאמרו. אז זהו הם לא, האקורד החדשה חוץ מזה שהיא קצת צפופה יחסית היא מעולה בכל התכונות, פשוט מעולה. אבל לקנות את האקורד החדשה במחיר התחלתי של 170 אלף שקל ולקבל איתה "טסות" זה כבר אומר משהו על המחיר המוגזם. מאיר, הפעם הגזמתם לגמרי. אם הייתי צריך לעמוד בהחלטה של רכב מנהלים מהקבוצות השונות(4,5,6) היו שלוש מתמודדות. הסופרב, המונדאו החדשה(שכל כך טובה ומרווחת) והפסאט. ה6 לא מיוחדת בשום דבר, מאליבו גם טובה אבל לא כמו האירופאיות, B4 ישנה וסונטה גם לא מיוחדת. בקיצור הסקודה מנצחת פה. גם במרווח הפנימי העצום, גם בגיר, גם במנוע ועל האבזור אין מה לדבר. ולא דיברתי על ה3.6

פורסם
מה הקטע של אנשים עם האלפא 159? ראבק מה מיוחד בה? בעיניי היא יפה, אבל לא יותר. לא שווה את הכסף לא מאבזור, לא מנוחות וגם לא ממנוע.

מעניין ששאר מגזיני הרכב, ולא רק אלה שיוצאים לאור פה בארץ, חושבים אחרת.

התמחור של ה-159 ביחס לקבוצתה הוא מצוין, גם בגירסה הכי בסיסית שלה היא מגיעה עם אבזור בטיחותי מלא, ולא ממש ברור לי על סמך מה קבעת שהיא לא נוחה. האם מימיך פעם ישבת ב-159?

מעבר לכך, מנוע 2.2 שמפיק 185 כ"ס זה אולי לא המנוע בעל היחס נפח/הספק הטוב ביותר שניתן למצוא, ויחד עם זאת, מדובר בהספק נאה לכל הדיעות עבור מנוע אטמוספרי.

על התנהגות כביש אני אפילו לא מדבר. אם לא הבנת את כל הדברים הקודמים, כנראה שסעיף ההתנהגות בכלל לא נמצא בסקאלה שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

בהחלט! הגה לא מזמן פרסמו השוואתי בין ה159 למתחרות (סדרה 3, C קלאס, לקסוס IS ואודי A4) והאלפא יצאה כשידה על העליונה ולא רק בגלל שהיא אלפא.

בלי קשר...מישהו יודע למה שברולט נמנעים מלפרסם את ביצועי המאליבו. סתם מעניין אותי איך האוטו מאיץ וכמה סוגר...

• תוכן חדש...