Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

אני מחפשת רכב לקניה,אני סטודנטית ולכן העדיפות היא לרכב קטן,חסכוני,קל לאחזקה.תקציב עד 25K

99% מהנסיעות הינן בתוך העיר,אם זה משנה .

אני מתלבטת בעיקרון בין כמה רכבים :

דייהטסו סיריון 00-01 ,מנוע 1.0,אוטומט

פיאט פונטו , שנת 01,מנוע 1300,אוטומט

פיאט פוונטו, שנת 03,מנוע 1300,ידנית.

 

ההתלבטות העיקרית הינה בנושא האחזקה ולמי מהן יש יותר שוק קונים,פשוט לא בא לי להיתקע עם הרכב כשאני ארצה למכור.

 

אשמח לעצה :-),

פורסם

ברוכה הבאה לפורום,

ראשית, שימי לב איך שיניתי לך את הכותרת. להבא הודעות עם כותרת בשם דומה לשל הפורום תימחקנה.

 

את קונה רכב במחיר נמוך יחסית ולמספר שנים, כך שכשתמכרי הוא יהיה שווה פחות מ-15K, ככל הנראה. במחיר כזה לא צריכה להיות בעיה למכור כל רכב (אם הוא שמור) בהפרש של אלפים בודדים מהמחירון.

אם אין לך בעיה עם ידנית אז הפונטו 03 תהיה האופציה הטובה ביותר. גם חדשה מהאחרות, גם חסכונית יותר. הסיריון גם היא מכונית מתאימה ולכן הייתי ממליץ לך למצוא רכב ספציפי (אם לא מצאת כבר) ולבדוק אותו. אם יהיה טוב - קני.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התיקון :)

לגבי הידני ראיתי שיש יותר מכוניות למכירה ופחות אוטומט ,

השאלה אם לא יהיה לי קושי למכור אותה ?

תודה רבה על התגובה המהירה

פורסם

יש רק לשים לב שהדגם שרשמת (אם מצאת אחד) של 03, הוא לא רמת גימור S שהיא הנמוכה ביותר.

SX או ELX הן המומלצות (עם העדפה לELX כמובן).

!AWDSOME

פורסם

גם ברמת גימור נמוכה שווה לקחת, אם מקבלים תמורת זה שנתון גבוה.

 

בכל מקרה בעת המכירה כל מה שתצטרכי לעשות זה לשים שלט - אחד הסטודנטים באונ' ישמח לקנות אותה בגמר השימוש.

 

אפשר גם למכור אותן (פונטו) מעל המחירון בכמה אלפים טובים, אם מטפלים במוסך מורשה. ההפרש בעלות הטיפולים מחזיר את עצמו מהר מאוד באמינות טובה יותר (שזה אומר שלא נתקעים וכך הלאה) וגם בעת המכירה - רכב שמטופל במורשה יימכר ב-2000 מעל המחירון וזה שמטופל במוסך "המחפף ובניו" יימכר ב-3000 מתחת.

פורסם

מצאתי רכב YOUNG 60 SPICE ידני 1.3 שנת 03 עם 97,000

מה הכוונה שמצורף להגה כוח הגה CITY?

יד שניה ,הוא מעוניין בפחות מהמחירון ,ללא תאונו.,קצת מחשיד לא?

פורסם

מדובר ברמת האבזור הנמוכה ביותר של הספייס באותם שנים. היא הגיעה עם הגה כוח חשמלי ומצב CITY.

הרבה מהרכבים האלו הגיעו לחברות השכרה וציי רכב, ולכן חשוב לבדוק את מקורו של הרכב. יתכן וזאת הסיבה למחיר הנמוך יחסית.

 

ההמלצה שלי היא לחפש רכב קצת יותר מאובזר, גם אם צריך לרדת שנה אחת למטה.

 

 

עריכה: מצב CITY בהגה הוא מצב שהופך את ההגה לקל במיוחד. גימיק ששימושי בעיקר בחניות צפופות אבל לא באמת הכרחי כי ההגה של הפונטו קל גם בלעדיו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם איני טועה רוב הדגמים הללו היו בהשכרה, תבררי עם המוכר.

הגה CITY מגיע עם כל הספייסים למיניהם, מדובר בהגה חשמלי שמתרכך עבור תמרון נוח יותר בעת חניה בעיקר.

עצתי, לכי לראות את הרכב עם מישהו שמבין, שיעיף מבט ראשוני. ואם הכל טוב, קחי לבדיקה.

בהצלחה

×
×
  • תוכן חדש...