Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להריץ עליו רק רמקולים פיונר 400W וקומפונט בתור התחלה 250W BANKAUDIO ובעתיד לשדרג את הקומפונט,

המגבר הזה יריץ אותם טוב? יתן את העוצמה שלהם?

ופלטינום אודיו 1200 וואט לא מצאתי 4 ערוצים יש כזה?

פורסם

מגבר פשוט ולא ממולץ, שווה לחכות לחסוך ולקנות מגבר ברמה בינונית

מגברי אמצע מתחילים בכ- 700 + ש"ח אך התוצאות הרבה יותר טובות ועדיפות...

מגברים כגון : מק אודיו / JBL ושות'...

שווה לקנות רכיבים טובים במקום לקנות "סתם" רכיב עד ש... ולא לקבל תוצאות טובות.

מגבר כזה הוא "מגבר רעש" מגבר שלא מוציא איכות / מתחמם / נכנס לפרוטקשן ועוד אי אילו בעיות.

הזול בסוף יוצא יקר..

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
מגבר פשוט ולא ממולץ, שווה לחכות לחסוך ולקנות מגבר ברמה בינונית

מגברי אמצע מתחילים בכ- 700 + ש"ח אך התוצאות הרבה יותר טובות ועדיפות...

מגברים כגון : מק אודיו / JBL ושות'...

שווה לקנות רכיבים טובים במקום לקנות "סתם" רכיב עד ש... ולא לקבל תוצאות טובות.

מגבר כזה הוא "מגבר רעש" מגבר שלא מוציא איכות / מתחמם / נכנס לפרוטקשן ועוד אי אילו בעיות.

הזול בסוף יוצא יקר..

רוני נ.

לחבר שלי יש פלטינום אודיו V12 - 1200W או 1000W

6 ערוצים הוא מריץ עליו סאב פיונר 800W רמקולים פיונר 460W ורמקולים סטנדרטים של יונדאי קופה 2005

3 שנים כבר הוא עובד ואתה שומע כל מילה בברור וחזק הוא מגביר אפילו ל54 וכל מילה במקום והסאב דופק חזק...

פורסם

עם אתה נעול עליו אז למה אתה שואל?

רוני נתן לך עצה טובה, עצתי היא שתלך עליה.

אם אתה רוצה באמת לשמוע הבדלים בין הV12 של חבר שלך

למגברים יותר איכותיים, תבוא למפגש הקרוב ותשמע כמה מערכות,

אני בטוח שתשנה את הדעה שלך לאחר מכן.

אלי

פורסם
עם אתה נעול עליו אז למה אתה שואל?

רוני נתן לך עצה טובה, עצתי היא שתלך עליה.

אם אתה רוצה באמת לשמוע הבדלים בין הV12 של חבר שלך

למגברים יותר איכותיים, תבוא למפגש הקרוב ותשמע כמה מערכות,

אני בטוח שתשנה את הדעה שלך לאחר מכן.

אלי

אני לא נעול עליו,רוני נתן את הדעה שלו ואני אמרתי את שלי לפי מה שאני שמעתי...

בגלל זה אני רוצה לשמוע מה חושבים על המגבר אולי אני טועה..

פורסם

אם שמעת ואהבת, מה הבעייה?

מגברים מרמה מעליו כבר עולים כמה מאות שקלים יותר, אם "שומעים כל מילה" והוכח לך שהמגבר הזה חזק - אני לא רואה כאן דילמה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פותח השרשור מזכיר לי את עצמי כשרק התחלתי להתעניין באודיו לרכב כשברוב תמימותי חשבתי שסאב של בזוקה, 6X9 של קנווד וקומפוננט של פיונר שיש לי את המערכת הכי טובה בארץ.עד ששמיעה אחת ,במערכת של איזה חבר מהבסיס שהבין "קצת" יותר ממני הבנתי שהייתי מוקף בבינוניות מינוס כל השנים ושחייתי בבועה שיש לי מערכת טובה.כשתגיע למפגשים ותראה מערכות ממוצעות(אני לא מדבר על מה שיש לעופר או לצביקה באוטו,אני מדבר על סתם איזה מערכות JBLיות כאלה)אתה תבין שהמגבר הזה ושאר המערכת של חבר שלך הוא ביזבוז כסף מוחלט.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

ואללה חבל שהשקעתי כל כך הרבה כסף ב 2 VRXים (למעלה מ 10K) עם יכולתי לקנות שני מגברים כאלה..

ועכשיו ברצינות, אין מה להשוות בין המגבר הזה למה שאנחנו הצענו לך.

אין לנו כל אינטרס בכך שאתה תקנה מגבר כזה או אחר(אין לי חנות שמוכרת את המוצרים...)

אנו מחפשים רק לתת לך כלים על מנת שלא תעשה טעות ותזרוק את כספך....

לגבי לבוא למפגש, אם עוד לא קנית אז שווה...

אם כבר קנית ואתה מרוצה אז אל תבוא!!! מאחר ואתה עלול להתבאס ולהדבק בחיידק המסוק מכולם...

חידק ה -"אודיופיל"יוס...

ומישם החור בכיס רק הולך וגדל.

הכי חשוב, אם אתה מרוצה מהמערכת של החבר שלך אז לך על זה!

אם אתה יכול להיות מרוצה ב 10 ש"ח אז מה טוב..

מקווה שתבין אותנו ותעשה את הצעד הנכון

ברכת דרך הצלחה וחג שמח

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מתכנן להריץ עליו רק רמקולים 400W של פיונר וקומפונט 250W של אודיו באנק אולי בעתיד לשדרג

לא רוצה להשקיע משהו רציני גג 500 ש''ח...

platinum audio usc4060 שמעתי הוא לא רע....

אבל ראיתי שיש גם 9980 יש הבדל ביניהם?

פורסם

אם כבר אתה קונה משהוא ב500 שקל אז לך על PULSE AUDIO ba4400.

לי יש אותו ואני מרוצה ממנו מאוד.

אגב היום הייתי כמה חנויות ושאלתי אותם על שידרוג ל:

JBL GTO1004

Infinity REF475A

Mac Audio Z4200

והם אמרו לי שממש לא כדאי לי כי המגבר הזה (PULSE AUDIO ba4400) כמעט באותו הרמה כמו כל אלו ואני לא יתקדם לשום מקום.

זה נכון?

עם לא אז מה ההבדלים?

ואיזה מגבר הייתם בוחרים מבין כל אלו?

פורסם
אם כבר אתה קונה משהוא ב500 שקל אז לך על PULSE AUDIO ba4400.

לי יש אותו ואני מרוצה ממנו מאוד.

אגב היום הייתי כמה חנויות ושאלתי אותם על שידרוג ל:

JBL GTO1004

Infinity REF475A

Mac Audio Z4200

והם אמרו לי שממש לא כדאי לי כי המגבר הזה (PULSE AUDIO ba4400) כמעט באותו הרמה כמו כל אלו ואני לא יתקדם לשום מקום.

זה נכון?

עם לא אז מה ההבדלים?

ואיזה מגבר הייתם בוחרים מבין כל אלו?

ב-500 ש''ח אני יכול להביא את המגבר הזה רק ביד 2 ואני לא מעוניין לרכוש יד 2.

יש לאנשים שאני מכיר את המגבר הזה פלטינום הוא עושה את העבודה ממש ברמה מצויינת אבל הבעיה שהוא סיני ואני חושש שאני ארכוש ואחרי איזה שבוע או שבועיים הוא יתחיל לעשות לי בעיות או שהוא לא יריץ לי כמו שצריך את הרמקולים שלי.

פורסם

אמרתה לחבר שלך יש אותו 3 שנים ולא עושה בעיות.

סיני יכול לא לעשות בעיות אם מתנהגים אליו כמו למגבר סיני ולא כמו למגבר ברמה גבוהה,

לא מורידים אותו ל2 אוהם סטריאו אפילו שמוצהר שהוא יכול לעבוד בדרך כלל זה סתם בולשיט

והמגבר מתעוות כול כך שאתה שומע כמו בבידורית של האירועים של הבתי ספר.

אם לא מחברים אליו סטים שהוא בקושי יכול להחזיק וחושבים שהגיין זה ווליום ונותנים גיין עד הסוף.

יש עוד אלף ואחד אופציות איך להתייחס למגבר סיני מגבר סיני יכול להחזיק תלוי איך מתייחסים אליו.

ותגיד תודה כי אתה בורכתה אם 500 600 שקל מספיקים לך למגבר באמת שתגיד תודה הלוואי אליי ועל רוב חבריי הפורום.

במחיר הזה הייתי מחפש רק את הpulse audio שהציעו לך לחבר יש אותו והוא נשמע נחמד מאוד.

כול מגבר אחר לפי דעתי ביזבוז כסף .

פורסם

לפותח השרשור, אני מציע שתבוא למפגש לפני הרכישה, אני בטוח שגם תהנה לשמוע מערכות שונות, ללמוד מעט והכי חושב גם להכיר אנשים נחמדים מהפורום שבאמת מנסים לעזור לקבל את החלטה הנכונה, במיוחד שיש תקציב מאוד נמוך, אני לא הייתי שולל יד שנייה כי כך תוכל למצות את התקציב שלך ולהביא רכיבים טובים יותר משמעותית.

בהצלחה בכל אופן.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
אמרתה לחבר שלך יש אותו 3 שנים ולא עושה בעיות.

סיני יכול לא לעשות בעיות אם מתנהגים אליו כמו למגבר סיני ולא כמו למגבר ברמה גבוהה,

לא מורידים אותו ל2 אוהם סטריאו אפילו שמוצהר שהוא יכול לעבוד בדרך כלל זה סתם בולשיט

והמגבר מתעוות כול כך שאתה שומע כמו בבידורית של האירועים של הבתי ספר.

אם לא מחברים אליו סטים שהוא בקושי יכול להחזיק וחושבים שהגיין זה ווליום ונותנים גיין עד הסוף.

יש עוד אלף ואחד אופציות איך להתייחס למגבר סיני מגבר סיני יכול להחזיק תלוי איך מתייחסים אליו.

ותגיד תודה כי אתה בורכתה אם 500 600 שקל מספיקים לך למגבר באמת שתגיד תודה הלוואי אליי ועל רוב חבריי הפורום.

במחיר הזה הייתי מחפש רק את הpulse audio שהציעו לך לחבר יש אותו והוא נשמע נחמד מאוד.

כול מגבר אחר לפי דעתי ביזבוז כסף .

התכוונת לזה ?

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=150280http://zap.co.il/model.aspx?modelid=150280

• תוכן חדש...