Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי גולף 2000 בצבע בורדו ואני שונא את הצבע. אני מעוניין להחליף את הצבע

אני מאזור ב"ש וביררתי אצל דודנו הם עושים זאת בחברון באזור ה 1300-1500ש"ח

בב"ש זה באיזור ה5000ש"ח אני מפחד לתת למשהו להכניס את הרכב לחברון כי זו הרי פלסטין ואין לי ארובה אם הרכב יחזור...

בכל אופן אני מחפש באיזור ה 2000ש"ח אצל מישהו אפילו ברהט או חורה וכאלה...מישהו מכיר?

מבחינת פחחות אין עבודה אולי נקודות קטנות-לא רציני האוטו נראה טוב ובלי מכות.

פורסם

אתה מאוד אופטימי. עבודת צביעה מלאה ואיכותית הכוללת פירוק של הרכב (אתה לא רוצה שהרכב יהיה בצבע אחד והבית מנוע בבורדו הקודם) יכולה להגיע לסכום 5 ספרתי.

בסכום שאתה מעוניין לבצע את העבודה עדיף שתבלע את הגלולה המרה ותישאר עם הבורדו.

פורסם

זה נחמד שאתם פסימים אבל אני מצפה לתגובה מאדם בעל ניסיון

שאלתי אם אתם מכירים-אם לא אז חבל על התשובה הלא עיניינית

בכל אופן בדקתי כמו שאמרתי ואלו המחירים

חברון-1500 קומפלט

ב:ש 5000 קומפלט

שאלתי היא האם ניתן למצוא ב2000 בארץ-ערבי יהודי לא משנה

מי שיודע שיענה

תודה שוב

פורסם

השאלה לאיזה רמה אתה שואף. אני לא הייתי לוקח את הרכב לבצע את העבודה בחברון כי רוב הסיכויים שלא תקבל את הרכב בחזרה.

עבודה ב-5K ש"ח רוב הסיכויים לא כוללת פירוק של כל הסלון כדי לצבוע גם חלקים נסתרים, אתה רוצה להגיע למצב שתרים את השטיח ופתאום תראה שהרכב בצבע שונה? או שתפרק את הדיפון של הדלת ותגלה שיש לך צבע פנימי שונה?

אני ראיתי עבודה מאוד מקצועית של בחור ששינה את הצבע של הכריזמה שלו מלבן לבורדו. העבודה עלתה לו 9K ש"ח ואין מצב שאתה יכול להבחין שזה לא הצבע המקורי של הרכב.

לסיכום, הכי זול יהיה למכור את הרכב שלך ולקנות רכב בצבע שאתה אוהב, נקודה נוספת שלא לקחת לצומת לבך זה שהעיניין יעמוד לרעתך כאשר תמכור את הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כנ"ל - החלפת צבע מקונייק מיטל לבורדו מיטל .

אופל קדט - משאית שיפשפה את צד שמאל של הרכב - הביטוח אישר תיקון כ 3,000 ש"ח .

פרקו את הרכב לגורמים - פגושים ,חלונות וגומיות הוצאו מהרכב , דיפונים , ספי דלתות , ידיות דלת , מראות

פנסים ראשיים ואחוריים מאותתים סמלים וכו'

תיקון וישור לחיצות שונות בפח + שיפשוף הצבע הישן והחלקה , צבע יסוד , ושלוש שכבות צבע + לכה .( צביעה בתנור )

אח"כ - הרכבת כל החלקים שפורקו -

עבדו על הרכב כשבוע במוסך .

הוספתי 6,000 ש"ח + טיפים - כך שהעלות הייתה כ 9,500 ש"ח .

השאר עם הצבע הנוכחי או שתמכור וקנה אחר - חבל להתחיל , זו עבודה קשה ויקרה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...