Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי לפני כמה זמן באיזה פורום על ניקוי מזרקים ושסתומים וראיתי שם כמה תגובות כמו למה לקנות כל מיני חומרים יקרים שאפשר לשפוך למיכל הדלק אלכוהול 97% וזה ינקה הכי טוב.

האם למישהו יש מושג אם זו באמת שיטה טובה?

תודה מראש

פורסם

השיטה הטובה ביותר ללכת למכון הזרקות שיפרק יחליף גומיות, וינקה.

כל נסיון להתעסק עם מערכת הדלק עם "תרופות סבתא" יכול להגמר רע מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אלכוהול הורס את המנוע!! הוא מושך מים ו"מרטיב" את כל מערכת הדלק!

ניתן להשתמש בחומרים אחרים שאינם מושכים מים

אל תשתמש באלכוהול בשום פנים.

אגב חומרים שמנקים את מערכת הדלק, בד"כ ממיסים לכלוכים ישנים אשר נתקעים לאחר מכן במעברים צרים...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אם כבר מדברים על מזרקים....

מישהו יודע היכן יש מכון שמבצע טיפול למזרקים? (נראה לי שגם שלי זקוקים לאיזה ניקוי)

פורסם

מישהו יודע היכן יש מכון שמבצע טיפול למזרקים? (נראה לי שגם שלי זקוקים לאיזה ניקוי)

מצטרף לבקשה...

אם מישהו יודע על מקום (ויש משתמשים היודעים על מקומות לניקוי מערכות הזרקה) בבקשה מכם חלקו עימנו את הידע החשוב הזה! באמת קשה למצוא מקום רציני שיטפל בנושא ולא יפתור אותנו בתשובות מטומטמות כמו "תשים תוסף" ו"אני לא יכול לטפל באוטו הזה כי אני לא יכול להתחבר למחשב שלו" - שלא קשורות כלל למה שאנו מבקשים - ניקוי מזרקים בצורה מקצועית כמו כאן http://www.cruzinperformance.com/injsteps.html

פורסם

מצטרף לבקשה...

אם מישהו יודע על מקום (ויש משתמשים היודעים על מקומות לניקוי מערכות הזרקה) בבקשה מכם חלקו עימנו את הידע החשוב הזה! באמת קשה למצוא מקום רציני שיטפל בנושא ולא יפתור אותנו בתשובות מטומטמות כמו "תשים תוסף" ו"אני לא יכול לטפל באוטו הזה כי אני לא יכול להתחבר למחשב שלו" - שלא קשורות כלל למה שאנו מבקשים - ניקוי מזרקים בצורה מקצועית כמו כאן http://www.cruzinperformance.com/injsteps.html

תציץ כאן

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...