Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על כל כתבה כזאת קופצים עשרה של "יש לי רכב X כבר Y שנים אפס תקלות" ואחריו באים עשרים "מבינים" עם "אתה טועה", ואז באים עוד שלושים עם "סובארו/הונדה/טויוטה/מזדה/יונדאי הכי אמין", שאחריהם באים עוד 40 שמנסים להסביר לקודמיהם כמה הם טועים וחיים על סטיגמות.

וכמובן שיבואו כמה שתולים עם "יונדאי המהפכה השקטה", "לאדה נפגש בעמוד", "ח#א - מליון זבובים לא טועים" וכו'

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שמאמין לסקרים הללו יתכבד וירכוש את הרכב שלו על פיהם.

אין שום טעם להתווכח על העדפות עם אנשים אשר קונים רכב על סמך סקרים , ושמים אותם במקום אשר מעדיף את הסקר על פי ההנאה אשר אתה מפיק ממשהו שעבדת קשה מאוד על מנת להשיגו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לי הרגשה שמישהו שילם לבעלי הסקר...

לגבי סוזוקי אני לא מתפלא - אל תשכחו שדייהולט משווקים בחו"ל ע"ש סוזוקי.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם
איפה אתה חי? ראית פעם תא נוסעים של הרכב?

ואתה אומר בעצמך, מנוע V8 אמריקאי קלאסי עם 2 שסתומים בצילינדר וקאמשאפט תחתון אם אתה יודע מה זה אומר, וגיר שנחשב לאחד הטובים בעולם.

אתה מקבל תמורה נהדרת לכסף שלך, ועוד לא דיברתי על היוקרה של הרכב...

כמו שאמרתי, נסעתי ברכב רבות ומן הסתם, אלא אם כן חטפו אותי גנגסטרים וזרקו אותי בתא המטען, ראיתי את תא הנוסעים שלו. מטרים רבועים של פלסטיק אפור, נבוב ולא איכותי, הנדסת אנוש ובקרת אקלים דבילית ודיפוני עץ מבריקים וחלולים, כמו שהאמריקאים אוהבים - זה מה שראיתי. לא יודע מה אתה ראית. הדבר הטוב היחידי בתא הנוסעים שלה הוא כורסאות העור החשמליות האלה.

שנית, אני תוהה אם אתה יודע מה פירושו של קאמשאפט תחתון, אם למנוע המדובר יש קאמשפט עליון בודד. ואיך גיר אוטומטי אומלל בעל 4 הילוכים נחשב בעיניך לטוב בעולם? ואיך מנוע עם הספק של 239 כ"ס ממנוע 4.6 ליטר נחשב לטוב בעיניך?

פורסם

כמו ילד קטן שמתרגש מיחסים וכוחות סוס.

240 כ"ס זה מספיק, זה לא רכב ספורטיבי, זה לא הייעוד שלו.

לגבי המנוע - אני קראתי כי המנוע הוא בעל קאמשאפט תחתון ולא עליון, יכול להיות שזה השתנה עם השנים או שאני טועה. בכל מקרה, תמורה נהדרת לכסף, לפחות לדעתי. אתם יכולים להתקפל במאזדות שלכם...

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

איפה בתגובה שלי אמרתי שאין לה מספיק כוח? כל מה שאמרתי שזה מגוחך להוציא הספק כזה ממנוע כ"כ בזבזני. אפשר היה להשתמש ב-V6, אפילו המנועים החדשים של פורד, והכל היה בסדר. אתה מפרש את זה לכיוונים שלך.

סביר להניח שאתה טועה. מיקומו של הקאמשפט לא משתנה כ"כ בקלות, במיוחד כשחושבים על זה שהמנוע הזה יוצר ללא שינויים משמעותיים מאז שנות ה-90 אז הוא הוצג לראשונה. ד"א, את כל הויכוח הזה ניהלתי כחובב אמריקאיות. אני מוצא שללינקולן הזאת יש אופי מיוחד, אבל אנא אל תתייחס אליה כמתחרה לכל דבר בפלח השוק הזה. מי שרוצה משהו משתלם ואיכותי לא יקח את זה.

פורסם

בדרך כלל רק ישראלי "מגחך" אמרת מגוכך,אופייני לתרבות לבנטינית שאינה יודעת לפרגן לתעשיות ענק בעולם,אבל בעצם מה זה משנה שהרי אנחנו רגילים לאיזה חסר רקע או רקורד לגחך על אומה או תעשייה אחרת משלנו...כן משלנו...

טוב לא חשוב נחזור לשרשור השמנים איזה שמן מתאים לי.

פורסם
בדרך כלל רק ישראלי "מגחך" אמרת מגוחך,אופייני לתרבות לבנטינית שאינה יודעת לפרגן לתעשיות ענק בעולם,אבל בעצם מה זה משנה שהרי אנחנו רגילים לאיזה חסר רקע או רקורד לגחך על אומה או תעשייה אחרת משלנו...כן משלנו...

טוב לא חשוב נחזור לשרשור השמנים איזה שמן מתאים לי.

אמרתי שאני לא מפרגן? הזכרתי כבר שאני נמנה עם חובבי האמריקאיות, ואני חושב שיש בהן קסם בלי שום קשר לביצועים שלהם או לתמורה למחיר שלהם. קוראים לזה תרבות רכב ואני בהחלט חושב שהתרבות האמריקאית יחודית וראויה להערכה.

אבל, אתה לא יכול להשוות - מבחינת תמורה אבסולוטית למחיר - בין הטאון קאר לבין המובילות המקובלות בקטגוריה. ככה זה, הטאון קאר היא מכונית שאין לה מתחרות ישירות היום ולא הרבה אנשים רוכשים אותן. 239 כ"ס ממנוע 4.6 ליטר זה באמת מגוחך, אין לי דרך יותר נעימה להגיד את זה - אם ג'נרל מוטורס מצליחה להוציא למעלה מ-300 כ"ס ממנוע V6 בנפח 3.6 ליטרים. לזה אגב, אני מפרגן.

פורסם
אמרתי שאני לא מפרגן? הזכרתי כבר שאני נמנה עם חובבי האמריקאיות, ואני חושב שיש בהן קסם בלי שום קשר לביצועים שלהם או לתמורה למחיר שלהם. קוראים לזה תרבות רכב ואני בהחלט חושב שהתרבות האמריקאית יחודית וראויה להערכה.

אבל, אתה לא יכול להשוות - מבחינת תמורה אבסולוטית למחיר - בין הטאון קאר לבין המובילות המקובלות בקטגוריה. ככה זה, הטאון קאר היא מכונית שאין לה מתחרות ישירות היום ולא הרבה אנשים רוכשים אותן. 239 כ"ס ממנוע 4.6 ליטר זה באמת מגוחך, אין לי דרך יותר נעימה להגיד את זה - אם ג'נרל מוטורס מצליחה להוציא למעלה מ-300 כ"ס ממנוע V6 בנפח 3.6 ליטרים. לזה אגב, אני מפרגן.

איש יקר

היתה לך טאון קאר ?גם אם לא יש לך ספק לגבי יכולתה של ג'נרל מוטורס או פורד ?נראה לך שמדברים כאן על אילין תעשיות ? או שהאמריקאי מטומטם ?או מהנדסי אמריקה אלו השולחים השכם והערב מעבורות לחלל לא יודעים להוציא הספק ממנוע בעירה פנימי,נו באמת אפילו מעט רצינות תתרום לאוירה מקצועית יותר ונעימה כאן בפורום.

נסה פעם לברר לעומק כמה מנועים ווריאציות יש לכל דגם של מכונית באמריקה אתה תגלה שהקשת רחבה וההספקים גם כן,אבל לא תמיד ההספק הוא בראש מעייניו של האמריקאי.

אני מאחל לעצמנו להגיע לרמתם של האמריקאים .אתה יודע מה ? שנגיע לגיחוכים שכאלו אמן ואמן.

פורסם

אתה אומר בזבזני - אני אומר שתסתכל על הקילומטראז' של הטאון קאר's בצפון אמריקה, נקח כאלו בנות 15 שנה או 10 שנים. ותגלה שמנוע הזה חי הרבה יותר ממנוע אחר.

לגבי המיקום של הקאמשאפט- באתר לא מצאתי איזכור ואני לא כ"כ בטוח אם המנוע הוא OHC או לא. דווקא האמריקאים ופורד בפרט ייצר ובשנות ה90 המוקדמות מנועים בעלי קאמשאפט תחתון, ואני יודע שהקראון ויק לא שונתה באופן משמעותי מבחינה מכנית המון זמן ולכן דבר זה שווה בדיקה.

פורסם

באזור 1996 פורד כבר הוציאו גל זיזים כפול לכל ראש במנוע V הדורטק למשל.אני צריך לבדוק כיצד היתה התצורה של הימאהה V8 שהושתלו בפורדים והיכן היה הלוקיישן של גל הזיזים.

שווה בדיקה אם יש לך חשק לברר.

פורסם

לאחר ברור - המנוע של הטאון קאר משנת 98' ומעלה הוא בעל SOHC

פורסם
איש יקר

היתה לך טאון קאר ?גם אם לא יש לך ספק לגבי יכולתה של ג'נרל מוטורס או פורד ?נראה לך שמדברים כאן על אילין תעשיות ? או שהאמריקאי מטומטם ?או מהנדסי אמריקה אלו השולחים השכם והערב מעבורות לחלל לא יודעים להוציא הספק ממנוע בעירה פנימי,נו באמת אפילו מעט רצינות תתרום לאוירה מקצועית יותר ונעימה כאן בפורום.

נסה פעם לברר לעומק כמה מנועים ווריאציות יש לכל דגם של מכונית באמריקה אתה תגלה שהקשת רחבה וההספקים גם כן,אבל לא תמיד ההספק הוא בראש מעייניו של האמריקאי.

אני מאחל לעצמנו להגיע לרמתם של האמריקאים .אתה יודע מה ? שנגיע לגיחוכים שכאלו אמן ואמן.

מעולם לא הזכרתי אף לא אחת מהאמרות שאתה מנסה לייחס לי. כל מה שאמרתי, שהספק של 239 כ"ס ממנוע בנפח כה גדול - הם לא מרשימים. ישנם מנועי V6 קטנים, קלים וחסכוניים הרבה יותר שיעשו את העבודה טוב יותר מזה.

אתה אומר בזבזני - אני אומר שתסתכל על הקילומטראז' של הטאון קאר's בצפון אמריקה, נקח כאלו בנות 15 שנה או 10 שנים. ותגלה שמנוע הזה חי הרבה יותר ממנוע אחר.

לגבי המיקום של הקאמשאפט- באתר לא מצאתי איזכור ואני לא כ"כ בטוח אם המנוע הוא OHC או לא. דווקא האמריקאים ופורד בפרט ייצר ובשנות ה90 המוקדמות מנועים בעלי קאמשאפט תחתון, ואני יודע שהקראון ויק לא שונתה באופן משמעותי מבחינה מכנית המון זמן ולכן דבר זה שווה בדיקה.

בטוח שחי - וכמה דלק הוא שורף בדרך?

באזור 1996 פורד כבר הוציאו גל זיזים כפול לכל ראש במנוע V הדורטק למשל.אני צריך לבדוק כיצד היתה התצורה של הימאהה V8 שהושתלו בפורדים והיכן היה הלוקיישן של גל הזיזים.

שווה בדיקה אם יש לך חשק לברר.

מנועי הימאהה (SHO) של פורד בשנות ה-90 היו V6, אגב. מנועים מצויינים.

לאחר ברור - המנוע של הטאון קאר משנת 98' ומעלה הוא בעל SOHC

אכן.

פורסם
על כל כתבה כזאת קופצים עשרה של "יש לי רכב X כבר Y שנים אפס תקלות" ואחריו באים עשרים "מבינים" עם "אתה טועה", ואז באים עוד שלושים עם "סובארו/הונדה/טויוטה/מזדה/יונדאי הכי אמין", שאחריהם באים עוד 40 שמנסים להסביר לקודמיהם כמה הם טועים וחיים על סטיגמות.

וכמובן שיבואו כמה שתולים עם "יונדאי המהפכה השקטה", "לאדה נפגש בעמוד", "ח#א - מליון זבובים לא טועים" וכו'

אחרי כתבה כזו הלינקולן נשאר יתום תרתי משמע כי אין הרבה קופצים כי אין הרבה בעלים של כלי כזה או כאלו שחוו אותו.אנייכול לציין בודאות שהרכב הנפלא הזה אינו מתאים לתנאי הארץ.

• תוכן חדש...