Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי, דלק מוטורוס מייבאת באופן רשמי בלבד לינקולן. זה אומר שזה מאפשר להביא אותם ביבוא אישי (יש מי שיתן שירות), אבל עד כמה שידוע לי - הן לא נמכרות בסדיר ואין אולמות מכירה. מה שכן ידוע לי שמנכ"ל דלק מוטורס היה פעם בעלים של לינקולן - אני לא רוצה להתחייב על הדגם...

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן.... עם ארנק שמכיל רק כרטיסי אשראי פלטינה ביזנס.

הכוונה שלי לתושבי ארה"ב.

הדף מפנה אותי לאתר לש לינקולן ארה"ב.

לגבי הארנק? אתה צודק, טאון קאר עולה שם בסביבות ה40 ומשהו אלף דולר, תוסיף מיסים ושאר ירקות...

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
לגבי הארנק? אתה צודק, טאון קאר עולה שם בסביבות ה40 ומשהו אלף דולר, תוסיף מיסים ושאר ירקות...

קצת יותר מ-KIA המפוארת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אפילו יותר יקרה מיונדאי גטס!

פורסם

הטאון קאר כמעט ולא נמכרת לצרכנים פרטיים, אלא בעיקר לשוק המוניות וה"לימוזינות". אחרי השימוש שלהן ככאלה, הן נמכרות לצרכנים פרטיים - ככה עשו קרובי משפחה שלנו בקנדה. רכשו לינקולן טאון קאר מקרוב משפחה נהג מונית - שנת 98 ב-3K דולר. מאוד אמינה, נוחה (מתלי אוויר אחוריים) וגודל תא המטען שלה ישפיל הרבה סטיישנים. 3 גופות יסעו שם בנוחות מירבית! :)

פורסם

בוודאי שהרכב נמכר לפרטיים!

וכמו שאתה אומר יש לו ביקוש רב בתחום ההסעות והלימוזינות למניהם, בעיקר בגלל היוקרתיות והנוחות שלו.

ד"א קרובי המשפחה שלך אמרו לך פעם משהו על צריכת דלק ואמינות?

פורסם

אמרתי בפירוש - בעיקר. :) בוודאי שאתה יכול לקנות אותה - אלא שהיא יקרה יחסית ובמחיר הזה יש רכישות משתלמות בהרבה לצרכן הפרטי.

נסעתי על הרכב המדובר רבות. לא סיפרו לי על תקלות למיניהן, וזה מצטרף למה שרואים בסקרי האמינות ובכלל - לא סתם נהגי המוניות בחרו בה. בל נשכח שהמשטרה האמריקאית נוסעת על קראון ויקטוריה, שהיא אותה הגברת בשינוי אדרת (כל המכלולים הטכניים זהים). צריכת דלק? נוראית, אבל היא נשמעת מעולה :-D כעקרון היא משמשת כרכב שני במשפחה, ולא נוסעת הרבה - בטח שלא בחורף, אז היא לא יכולה לצאת מהבית תודות לשלג. הנעה אחורית זה טוב ויפה בקיץ - בשלג זה פשוט מסוכן ורק ה-CRV שלהם מסוגלת לצאת החוצה.

פורסם

אני חושב שהמחיר שלה בארה"ב מספק תמורה נהדרת לכסף, אני גם נורא אוהב את הרכב.

לגבי הזהות המכאנית לCV - אני חושב שלקראון ויק יש מנוע חלש יותר, אולי אני טועה. כמו כן לקראון ויק של המשטרה יש גיר מחוזק ומתלים שונים, אבל זה רק למשטרה שם :D

פורסם

אם אתה מדבר ישירות במימד ה"מטר לשקל" (או אולי feet per dollar) - אולי. אבל רמת האבזור, האיכות בתא הנוסעים, המנוע - אינם שווים את הכסף. לנהגי מוניות שמשיגים עסקאות ונהנים מהאמינות, זה מתאים, אבל לא לצרכן הפרטי.

אתה טועה לגבי המנוע - הוא זהה לחלוטין בשתיהן. V8 בנפח 4.6 ליטר מדגם "מודולר", 2 שסתומים, 239 כ"ס. אכן, המשטרה מקבלת דגם מיוחד עם חיזוקים שונים, כפי שציינת.

פורסם

בלמי דיסק,לא בולמי דיסק. בלם הדיסק מורכב מצלחות(דיסקים) ורפידות.

זה לא קשור לאמינות, ברוב המקרים זה קשור לבעלים שמשתמש בדוושת הבלם יתר על המידה, כלומר מאיץ ובולם תכופות במקום לקרוא את התנועה ולהתנהל בקצב הנכון. שלא לדבר על טיגון בלמים בירידות.

ולא, אני לא רומז כלום עליך. פשוט זה קורה ברכב של אחותי(למשל) שלפני כן היה הרכב של אבא שלי.

מאז שהרכב עבר אליה, הוא זולל רפידות. כשהוא היה ברשותו של אבא שלי, הכל היה כשורה.

במידה ואכן המקוריים לא באיכות משביעת רצון ,תמיד אפשר להחליף לרפידות וצלחות AFTERMARKET.

כמו שצויין כבר, הדגם המסויים הזה ידוע כבעייתי מבחינת הבלמים, כך שאולי ברכב אחר שלא ידוע בבעיות שכאלה, מה שכתבת היה נכון :-o.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
ספציפית בסוויפט החדשה יש בעיה בבלמים שנגמרים מהר מאוד, שמעתי מהרבה אנשים שהבלמים נגמרים מהר יותר מברכבים הקודמים שהיו להם. סוזוקי בארץ לא מכירים בזה כבעיה ולכן הלקוחות נאלצים לשלם כל פעם על החלפת הבלמים (הרבה מאוד כסף). זה בדיוק מה שהיה בטויוטה רק ששם היבואן לקח אחריות על העניין.

הייתה בעיה דומה גם עם מיצובישי כריזמה ש"נפתרה" ע"י כך שהביאו רפידות בלם מחומר שונה שהחזיק כ20000 ק"מ במקום 7500 ק"מ בתחילת הדרך.

זה כבר קשור לתכנון לקוי של מערכת הבלימה במקרה הזה,פשוט בלמים קטנים מידי לרכב כבר כל כך.

לגבי הסוויפט לא שמעתי על הבעיה, אבל זה נחמד לשמוע שישנה בעיה כזאת לפחות לידיעה כללית

פורסם

אייל, את בעליה של הסוויפט אני מכיר היטב - אין קשר בין הנהיגה שלו לבין שחיקת הבלמים.

כנראה שמדובר בבעיה סדרתית שהיבואן פשוט מנסה להשתיק - חבל שמספר הסוויפט'ס החדשות שנמצאות במוסך (ורמז - לא בשביל טיפולים תקופתיים) לא מעודד במיוחד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם אתה מדבר ישירות במימד ה"מטר לשקל" (או אולי feet per dollar) - אולי. אבל רמת האבזור, האיכות בתא הנוסעים, המנוע - אינם שווים את הכסף. לנהגי מוניות שמשיגים עסקאות ונהנים מהאמינות, זה מתאים, אבל לא לצרכן הפרטי.

אתה טועה לגבי המנוע - הוא זהה לחלוטין בשתיהן. V8 בנפח 4.6 ליטר מדגם "מודולר", 2 שסתומים, 239 כ"ס. אכן, המשטרה מקבלת דגם מיוחד עם חיזוקים שונים, כפי שציינת.

איפה אתה חי? ראית פעם תא נוסעים של הרכב?

ואתה אומר בעצמך, מנוע V8 אמריקאי קלאסי עם 2 שסתומים בצילינדר וקאמשאפט תחתון אם אתה יודע מה זה אומר, וגיר שנחשב לאחד הטובים בעולם.

אתה מקבל תמורה נהדרת לכסף שלך, ועוד לא דיברתי על היוקרה של הרכב...

• תוכן חדש...