Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוני יש פה והוא יכול לדבר לבד,התלהבתי? כן,כי יחסית לסאב 10 אינץ' הוא בהחלט הרביץ לי באותו היום,ביחס לIDQ ו ID הוא בעולם אחר, בגלל זה היתה ההתלהבות אמיר השמיע לי את הזוג 10 שלו והIDMAX 10 שלך פשוט לא רואה אותם ולא IDQ ויש לי מספיק ניסיון עם IDQ,כי הוא היה אצלי ברכב גם.

אני מצפה מסאב של 1000 וואט ב 2000 שקל שיתן בראש אין פה בכלל ספק.

עכשיו לבעיה שמאוד מטרידה אותי,חבר'ה אתם אומרים IDMAX פה IDMAX שם האבוק זה סתם בהמה FIQ זה רק SPL ,למי מהצפון יש בכלל סאב כזה?(חוץ מגבי),יצא לכם לשמוע AA? מישהו פה הרכיב AA ? עשיתי השוואה ראש בראש על אותו סט-אפ בין IDQ לארסנל.

הממצאים היו פשוטים:

-מי שרוצה סאב שישלים תדרים נמוכים בלי שירגישו שיש סאב, האימג'ים למיניהם בחירה מעולה.

-מי שרוצה סאב שישתלב יפה ובעל נוכחות, ארסנל.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי אישית יצא לנסוע עם IDQ 12 אינץ חודשיים במגוון תיבות על מנת לתת חוות דעת מדוייקת לאנשים שמעתי את הסאב בתיבות מתאמות שמעתי בתיבות גדולות יותר ואני חייב להגיד שהוא דיי רחוק מלהשלים רק את המוזיקה הוא פאנצ' ומדוייק בעל אפקט נוכחות דיי דינמי ואופי הבאס מאוד משתנה בין תיבה לתיבה למשל בתיבה של 30-35 ליטרים הוא נישמע מדוייק יותר אך פחות עומק אבל בתיבה גדולה יותר של 40-45 ליטרים הוא נישמע עמוק אחרי שאתה נוסע חודשיים עם הסאב אתה ישר מבדיל בהבדל ולי אישית הIDQ הזכיר IDMAX אך פחות פאנצ' ועמוק וחזק אבל דיי דומה ובחלק מהמקרים הוא אפילו היה מדוייק יותר, אני מאמין ששילוב של זוגIDQ אפשר לקבל אפקט אפילו טוב יותר מIDMAX .

ועכשיו כמה פעמיים ובכמה תיבות יצא לך לשמוע IDQ? שמעת את V3 או את הV2 ? איזה הגברה הגברת אותו?

למה אני שואל? כי יש פה מגוון(שוב) אנשים שחושבים אחרת הIDQ ידעה כסאב שמשתלב עם המוזיקה אך הוא גם פאנצ' וחזק ולא משלים כולה תדרים נמוכים ובעל אפקט נוכחות מעולה ..קח עוד דוגמא של השתלבות זה הסאבים של אמיר ID 10 אינץ עם משתלבים וגם יודעים לתת בראש.

כמו שאתה בטוח שכימעת אף אחד בצפון לא שמע AA או הבוק ככה בטוחים בצפון שלא הרבה אנשים ששמעו סאבים שונים בתנאים והגברות שונות(למשל בשירשור הזה) או קומפוננטים אחרים חוץ HAT כדי לתת עוד חוות דעת ענייניות.

רב אנשים שרכשו IDQ לא יושבים בפורום אודיו ולא יכולים לתת חוות דעת עניינית יותר וחבל.

שאף אחד לא יבין אותי לא נכון אני לא בא להגן על אף מוצר אני פשוט מבקש חוות דעת עניינית למשל כמו שלי פה על IDQ כי עשיתי מלא מניסיום עם ID בכול הדגמים ובכול הגדלים ובמלא תיבות(לא פתוחות כי עניין אותי הSQ של הסאב) ובדיוק כמו שביקשתי לשמוע חוות דעת על מגברי הQ שלהם כדי לדעת יותר.

ששמעתי את המערכת של בעל הIDQ שהיה במפגש עם האבוק כול רכיב במערכות שלו WITH ALL THE RESPECT רחוק מלהישמע כמו שצריך מה שדיי בטוח קרה גם לIDQ.

כמובן שאתה רוני לא מדד ואת זה אמרתי לך גם במפגש ID זה סאבים SQ תאכלס ולא סאבים לאנשים שאוהבים באס מהסוג שלך אבל זה לא אומר שאין להם אפקט נוכחות והם משלמים תדרים נמוכים כי זה ממש קיצוני להגיד .

בקשר להשוואה לא שמעתי את הARSENAL אז אני לא יכול להשוות בניהם.

אדי.

פורסם

מצטער מאוד אדי, אני חולק עליך בצורה מוחלטת על מה שנאמר בקשר לצפון מרכב,

בעוד בצפון אין ציוד של AA\HAT, במרכז יש את כל הציוד שקיים בצפון - ועוד,

אנשים פה שמעו IDMAXים עוד שלא היה להם יבואן בכלל

ציוד עממי, וציוד HI END זורם במרכז שנים רבות, במפגשים השונים, ואני עוד זוכר במפגשים דור קודם (לפני כמה - 5 שנים בערך ?) ציוד שונה לחלוטין, גם ברמות וגם במותגים.

לא חושב שיש בצפון ציוד שלא קיים\היה קיים במרכז, אם כן אשמח שתאיר את עיניי ואשמח עוד יותר שיגיעו כדי שנשמע אותו.

פורסם
לי אישית יצא לנסוע עם IDQ 12 אינץ חודשיים במגוון תיבות על מנת לתת חוות דעת מדוייקת לאנשים שמעתי את הסאב בתיבות מתאמות שמעתי בתיבות גדולות יותר ואני חייב להגיד שהוא דיי רחוק מלהשלים רק את המוזיקה הוא פאנצ' ומדוייק בעל אפקט נוכחות דיי דינמי ואופי הבאס מאוד משתנה בין תיבה לתיבה למשל בתיבה של 30-35 ליטרים הוא נישמע מדוייק יותר אך פחות עומק אבל בתיבה גדולה יותר של 40-45 ליטרים הוא נישמע עמוק אחרי שאתה נוסע חודשיים עם הסאב אתה ישר מבדיל בהבדל ולי אישית הIDQ הזכיר IDMAX אך פחות פאנצ' ועמוק וחזק אבל דיי דומה ובחלק מהמקרים הוא אפילו היה מדוייק יותר, אני מאמין ששילוב של זוגIDQ אפשר לקבל אפקט אפילו טוב יותר מIDMAX .

ועכשיו כמה פעמיים ובכמה תיבות יצא לך לשמוע IDQ? שמעת את V3 או את הV2 ? איזה הגברה הגברת אותו?

למה אני שואל? כי יש פה מגוון(שוב) אנשים שחושבים אחרת הIDQ ידעה כסאב שמשתלב עם המוזיקה אך הוא גם פאנצ' וחזק ולא משלים כולה תדרים נמוכים ובעל אפקט נוכחות מעולה ..קח עוד דוגמא של השתלבות זה הסאבים של אמיר ID 10 אינץ עם משתלבים וגם יודעים לתת בראש.

כמו שאתה בטוח שכימעת אף אחד בצפון לא שמע AA או הבוק ככה בטוחים בצפון שלא הרבה אנשים ששמעו סאבים שונים בתנאים והגברות שונות(למשל בשירשור הזה) או קומפוננטים אחרים חוץ HAT כדי לתת עוד חוות דעת ענייניות.

רבאנשים שרכשו IDQ לא יושבים בפורום אודיו ולא יכולים לתת חוות דעת עניינית יותר וחבל.

שאף אחד לא יבין אותי לא נכון אני לא בא להגן על אף מוצר אני פשוט מבקש חוות דעת עניינית למשל כמו שלי פה על IDQ כי עשיתי מלא מניסיום עם ID בכול הדגמים ובכול הגדלים ובמלא תיבות(לא פתוחות כי עניין אותי הSQ של הסאב) ובדיוק כמו שביקשתי לשמוע חוות דעת על מגברי הQ שלהם כדי לדעת יותר.

אדי.

אדי,

אני מצטער, אבל בתור מי שמשווק את המוצרים של אימייג' דיינאמיקס, אתה בטח שלא יכול להיות אובייקטיבי.

בנוסף, אתה גם לא יכול לקבוע למי הזכות כן לתת חוו"ד ולמי אין זכות כזאת.

עם כל הכבוד לך, אתה לא יכול לתת חו"ד על המוצרים שאתה אישית מוכר בפורום, ולציין עובדות כאילו רק אתה יכול לתת חו"ד על המוצרים הללו.

כי עם כל הכבוד, יש חברי פורום שהיה להם סאבים של ID עוד לפני שבכלל ידעת מה זה הר"ת הללו.

ובנוסף, כפורום, שמורה לכל אחד הזכות להביע את דעתו, גם אם היא מבוססת על שמיעה של מערכת של חבר שלו במשך כמה חודשים.

לא כל אחד חייב לשים אצלו ברכב מוצר למשך שנה בשביל להיות אובייקטיבי, אחרת לא הייתה מקבל פה חוו"ד אחת אובייקטיבית.

ודבר אחרון- אתה לא יכול להכנס לכל שרשור העוסק במוצרים הללו ולהפוך אותו לעוד במה לתת איזה חיזוק לקנייתם.

זה לא אתי לחלוטין ובנוסף זה גם לא מקצועי וזה גם לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה.

under construction..

פורסם

אדי , צר לי , אבל לבוא ולכתוב שאנשי מרכז לא מכירים זה פשווט בדיחה.

אם יש מישהו שרושם חוות דעת על ציוד בלי להכיר אותו צריך להעיר לו אישית .

לבוא ולטעון באופן גורף משהו כזה זה לא רק שלא נכון זה גם סוג של חוצפה.

אם אתה רוצה להתעסק בהכללה מיותרת של צפון מול מרכז אז דווקא אתה פה בבעיה כי במרכז יש הרבה יותר ציוד שמתגלגל וקהילה ותיקה הרבה יותר שמתעסקבת בדברים האלו . ושוב זה ממש מיותר לקחת את זה למקום הזה וחבל שאתה בוחר להגיב כך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רק תשימו לב מה עשיתם מהפורום...

מה אתם מתווכחים על טעם?

ומי שלא מדבר מנסיון אז שלא ידבר בכלל!

אני יכול לספר לכם מנסיון שלי עם הIDMAX 12 שזה אחד הסאבים האיכותיים ששמעתי

מבחינת עוצמה? לא יןודע מה איתכם, לי הוא שובר את האוטו, יכול לרדת לתדרים כ"כ נמוכים ובעוצמה כזאת שזה מרגיש כמו וואקום באוטו ומקשה עליך לנשום

ומצד שני הוא יכול לתת לך בעיטה פאנצ'ית כזאת כאילו רונאלדו בועט לך בתחת!

אני אוהב את זה ככה. יכולתי לקנות W7, אוטופיה, ג'נסיס, הרץ מילה, אבוק או מה לא תרצו.

קניתי את האימג' כי במחיר שהוא עלה לי, חבל לשלם פי 2.5 רק על מתג ולשמוע עד 10% טוב יותר.

הסאונד של ה אימג' הוא בדיוק מה שחלמתי והיה חבל לי להוציא את הסכום כפליים רק כדי לקבל אותו בעזרת חברה אחרת.

תמורה לכסף מדובר במספר 1!

לדעתי הסאונד למשל הופעה של רובי ויליאמס הוא פאנצ'י מאוד ויכול לגרום לכל חולה לב התקף

כשמדובר בעוצמה? בואו נגיד שאני לא אקח אישה בריון ואשמיע לה מוזיקה שחורה/היפ הופ/MTV..

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

+1 לניר ועופר.

זה נראה כאילו אדי מנסה להגן על המוצרים שהוא משווק במלוא הכח, אני במקומך אדי לא הייתי מגיב בתרדים שמדובר על מוצרים שאתה משווק כי זה לא אתי ומעדיף שדעתי לא תהיה רשומה בכלל בנושא גם על מנת שלא יחשבו שדעתך סובייקטיבית לגבי כל דבר, לדוגמא אני עכשיו (מצטער כן) לא חושב שאי פעם אני יחשוב שכל חוות דעת שלך היא היא אובייקטיבית ואני לא יאמץ אותך לבטח ויכול להיות שעוד כמה כאן יעשו כך וחבל כי אתה חבר פורום יקר עם ידע יקר שמשתמש בו בצורה לא נעימה, זה שתגיד IDMAX הוא סאב מעולה ומצויין ופ'אנצ'י ולא משנה מה לא ישנה את דעת האנשים שחובים שהוא לא, אני למשל לא חושב שהסאב הזה טוב כמו שמדובר אליו, הוא לא SQ ולא SPL ולא בינהם אלה סאב האמת לא ממש מובן :S, כמובן שזאת דעתי כך שחבל להמשיך בדיוק ולהגיד לי שאני לא צודק, וכולם לא צודקים ולא יודעים מה הם אומרים ואתה ואמיר תמשיכו להגן על העניין.

מקווה שתקרא את זה בהבנה ולא חס וחלילה כמשהו רע אלה חוות דעת אישית.

דוד.

פורסם

עשית עכשיו השוואה בין :

- סאנדאון+האבוקים7+L1PRO

- GENESIS + פוקאל אדמנטיום מה שזה לא יהיה+ ספרימו פיקולו

באיזה שלב היה נדמה לך שזה הוגן? רוצה שנרשום גם מחירים? פרט לטוויטרים אני לא רואה מקום להשוואה,רוצה תחרות ברמת רכיבים כזאת תנסה עם עופר,צחי 85,דני G.

בקשר ל IDQ , אין לי בכלל ספק שיש לך ניסיון הרבה יותר עשיר ממני ,לא מתווכח בכלל ,אבל יצא לי לשמוע אותו בתיבה שונה.

עריכה:CABASSA אמרת "ומי שלא מדבר מנסיון אז שלא ידבר בכלל!" תפרט כי כל מי שהגיב מדבר מניסיון.

על הדרך תזכיר לי מאיפה אתה?

אני לא חושב שיש בעיה שאדי מגיב סה"כ הוא לא מרמה אף אחד ,רואים בצד בגדול שהוא "ספק/יבואן" ID .

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

ששמעתי את המערכת של בעל הIDQ שהיה במפגש עם האבוק כול רכיב במערכות שלו WITH ALL THE RESPECT רחוק מלהישמע כמו שצריך מה שדיי בטוח קרה גם לIDQ.

אדי.

אדי, אני באמת, אבל באמת ישמח אם נתראה במפגש שתראה לי איך להוציא את המפלצת שמתחבאת ב IDQ שלי.

על מה הוויכוחים האלה בכלל? על עניין ההגדרה של הסאבים של ID?!:evil:

ID סאבים מעולים ל SQ, ואדי ואמיר תפסיקו כבר להתגונן כל פעם שאומרים שהם לא חזקים ל SPL, זו הדעה של אנשים

ואין לכם מה לעשות.

אף אחד לא אמר שהם סאבים רעים! מה אתם קופצים ישר?!

מה לעשות שיש סאבים חזקים מסאבים של ID? זאת גם עובדה אמיר!

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אריק, בוא נעשה ניסוי נבנה תיבה מיועדת ל IDQ אולי באמת משהו מסתתר שם.

אדי ,מה המידות לתיבה IDQ12V2 שאתה ממליץ כדי להגיע למצב האופטימלי מבחינת עוצמה וודיוק?

פורסם

רוני, כששמעת את הIDשלי, לא יכולתי להגביר למקסימום של המגבר בגלל שראית שהטוויטרים נקמקים לי, ולא רציתי לפגוע בהם.

אני לא טוען לסאבים SPL ממש לא, הם לא בנויים לזה בכלל, אבם הם כן יודעים להרביץ ואלי שמעת אותם מרביצים ואהב, והוא הדגיש את זה שלו יש עוד 2 15 ברכב וה2ID10 נשמעים טוב מאוד. אז אם החולה באס נראה לי הכי גדול בפורום שהתחיל את הכל פה חושב שהם יודעים גם לתת בראש, נראה לי שהם כנראה גם יודעים.

בכל אופן, זאת ממש לא המטרה שלי. זה לא מה שאני מחפש.

אני אתקין את המונו כשיגיע( הוא בדרך לארץ:)) ואני אשתדל מאוד לקפוץ למפגש מרכז:)

עד אז, חבל על העצבים...

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר, אם אני אכתוב את התגובות של כל האנשים שהיו אצלי ברכב ושמעו את ה-Q (באטומה 55 ליטר!!! +-), זה לא ייגמר במשפט אחד וגם לא בעשרה. וגם החולה באס שרשמת עליו, היה מבסוט ממנו (בלשון המעטה). ואני לא מדבר רק על עוצמה ו"פיצוצים" לראש.

נ.ב

יש יותר חולי באס, אבל זה כבר סיפור אחר :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סטיב מיידה אמר "וואו רוני המערכת הכי טובה ששמעתי בחיים שלי שילוב מנצח של SQ SPL ו SQL פשוט מושלם".

ניצחתי.:lol:

פורסם

חצי מחברי פורום אודיו במרכז עד לפני שנה לא ידעו בכלל מה זה ID ואני לא בא להגן על המוצרים שלי אני סך הכול דורש חוות דעת עניינית יותר.

פשוט אני רוצה לדעת מי ממכם שמע כמה סוגי IDQ כמה IDMAX וכמה ID?

מגברי Q שמעתם?

קומפוננטים שמעתם? אני למשל בטוח ב100 אחוז שאם ידברו פה על קומפוננט שלID ישר יקפצו אנשים ותחילו לדבר דברים לא מבוססים בידיוק כמו בשירשור מגבר הQ.

אריק,שמעתי אצלך את המערכת ולדעתי אישית היא לא נישמעת כמו שהיא צריכה להישמע ממש לא אהבתי את הL1PRO ורוני שישב אצלי ברכב עוד במפגש אמר לי "וואלה אדי קנית אותי עם סופרימו" אחרי זה דיברתי עם אליקו והסברתי לו את העניין והוא אמר לי שהטוויטר לא מנוצל ולא עובד שם כראוי והוא כמובן יכול להשמע טוב יותר ואם באמת הייתה מעוניין לטפל בסוגית הIDQ שלך מזמן הייתה שולח לי פרטית והייתי יושב ומסביר לך .

עתיד,למשל ששאלו על המגברי הQ באת וקפצת ותהחלת להשוות אבל ששאלתי אותך אם שמעת לא התיחסת לזה בכלל.. אז למה לקפוץ ולדבר סתם?

אז אחרי שאני רואה 5 אנשים שאין להם ניסיון עם הציוד מדברים באוויר(ואני ועוד 10 אחרים חושבים אחרת אבל מה לעשות לא כולם יושבים בפורום) אז לא נישאר לי מה לעשות אלה להגיב על הדברים בידיוק כמו בשירשור הQ.

לסיכום עדיף לאנשים שבאמת אין להם ניסיון לא להגיב בשירשורים כדי זה באמת מטעה ולא ניראה מקצועי ואני לא מתכוון להגיב יותר בשירשור הנ"ל כי זה עוד פעם יגלוש להתנגשות עם אותה החבורה שפשוט לא אוהב ID ופסולת בלי ניסיון.

*** הודעתך נערכה . אם יש לך טענות גם להנהלה ולא רק לחברי מרכז , תעשה זאת בדרכים המקובלות ושמור על כללי הפורום ***

פורסם

אדי,

"רוני אמר להרים ידיים"

"רוני אמר לשים ידיים על הראש"

"אלי אמר למחוא כפיים"

אחת שתיים שלוש.

אנחנו כן מדברים מניסיון , לנו היה ניסיון עם ID ,לך אין ניסיון עם AA עכשיו מי מדבר שטויות?

אני ועוד 500 אנשים שלא רשומים בפורום נמאס לנו שאתה שונא AA ומכפיש את הסאבים שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...