Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה שאלה שלא יוצאת לי מהראש לגבי הסאב הזה

כידוע בתקופה זו הסאב הזה הוא הסאב המומלץ ביותר ע"י רוב חברי הפורום ,

כמעט כולם שואפים לסאב כזה, ואין אחד שלא מגבר עליו לטובה.

אז למה ומדוע מרבית חברי הפורום מוכרים את הסאב שברשותם כיד שניה?

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ממש לא הסאב המומלץ ביותר בפורום.

כל אחד ומה שמתאים לדרישות שלו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אכן מדובר בסאב מצוין, יש לי כזה, אבל הוא לא הסאב המצוין היחיד, ובטח שלא היחיד המומלץ כאן.

למשל ה chaos של AA, לא פחות מצוין ממנו, ואולי אף יש לו ערך מוסף על הIDMAX.

אתה צריך להבין שהתנועתיות כאן בהחלפת ציוד קיצונית. יש אנשים שמחליפים כאן ציוד אחרי חודשיים, שבועיים או יומיים.

אני לא מתעלם מהאקט של ההחלפה, ההתעסקות והשינוי, שזה חלק בלתי נפרד מהתחביב שלנו, ולפעמים אחרי שימוש של זמן מה, יש את הרצון לשנות משהו. לא רק לשדרג אלא לפעמים לבצע שינוי רוחבי, משהו באותה רמה אבל שונה. זה לגיטימי, אבל בהחלט יש כאלו גם שנותנים לזה פרשנות משלהם..

פורסם

מכירה של ציוד לא מעידה על איכותו , אם תסתכל בלוח יד שניה אתה תראה שאנשים מוכרים ציודים כמו פיוניר P9 , גנסיס DMX , אלייט לימיטד , לגטיות ואפילו הורנים ..

אנשים אוהבים לשנות ולהשתדרג. זה חלק מהתחביב.

חוץ מזה , ממש לא מדובר בסאב בה' הידיעה של הפורום . הוא סאב מצוין , אבל יש מצוינים רבים כיום.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אגב אם תיסתכל על לוח יד שנייה לעמוק תיראה שמאט מאוד אנשים אכן מוכרים את הסאב הזה.

כמובן שהאקט מגיע מצורך להשתדרג ולנסות דברים חדשים אך ישנם אנשים שעושים שידרוג ואז רוצים לחזור לשידרוג הקודם(כמו רועי:lol:).

הכול עניין של טעם ועלות מול תועלת.

פורסם

רועי בעצמו לא יודע מה הוא רוצה אז זה לא דוגמא טובה

בקיצור לעיניין השרשוור - הIDMAX הוא מעולה לכל הדעות אבל לטעמי האישי יש לו מחסור אחד וזה נפח

לסאב הזה יש את הדיוק, יש את הקיק יש הכל

אבל אין מספיק נפח

יש כאלו שזה לא יחסר להם, ולהם בדיוק הIDMAX מדהים

ויש כאלו שזה יחסר להם, ולהם בדיוק הIDMAX לא מספיק טוב

פורסם

הנושא הובן תודה לעונים

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

ממש לא מסכים עם החוסר "בנפח".

הוא מנגן בדיוק כמו שסאב SQ איכותי צריך לנגן. את המוסיקה כמו שהיא, בלי לשנות/להוסיף/להדגיש. חוץ מפאנצ'ים מעולים שלפי דעתי רק מוסיפים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תמיד יהיו אי הסכמות ודעות חלוקות, יש את מי שאוהב ויש את מי שלא, לא צריך להפוך כל שרשור לדיון בנושא ID

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
ממש לא מסכים עם החוסר "בנפח".

אתה לא חייב להסכים, בגלל זה אנחנו אנשים שונים, עם דעות שונות :)

לטעמי הצלילים נמוכים חייב להיות נפח כלשהו, זה לא מידבאס זה פאקינג סאב !,

אבל לטעמך לא

וזה מה שכלכך יפה בתחום הזה, שהוא כלכך סובייקטיבי, ממש אומנות :)

כל אחד רואה את הדברים בצורה שונה, כל אחד מרגיש את הצליל אחרת, ולכל אחד טעם שונה.

אני שנים רבות חלמתי על IDMAX והייתי בטוח ש"אני אהיה גדול" זה יהיה הסאב שלי, עד שפגשתי את הכאוס,

הכאוס סגר לי בדיוק את הפינה החסרה.

עכשיו אם אני אדבר עם מישהו אחר הוא יגיד אני כל החיים שלי חלמתי על כאוס, עד שפגשתי את הIDMAX,

בקיצור - סובייקטיבי לחלוטין :)

נ.ב. שים לב למה שכתבת כמה פעמים, "חוץ מפאנצ'ים מעולים שלפי דעתי רק מוסיפים."

למה פאנצ'ים כן ונפח לא ? כי לך זה נעים וטוב אז מותר לשנות את המוזיקה ולא לשחזר אותה בדיוק מוחלט למקור, אבל נפח פחות טוב לך אז זה "לא נכון"

קיצר חוזרים לנקודת המוצא - סובייקטיבי

פורסם

לא שמעתי את הכאוס, אבל מה כן שצליל של IDMAX מזכירלי את צליל של באסים בקונצרטים, ולא נפח, שאולי זה חלק שמשלים את קומפוזיציה שאני לא מצפה.

פורסם

המושג חסר נפח הוא כמובן סוביקטיבי . כל אחד וטעמו.

המושג SQ הוא לא סובייקטיבי , סאב SQ חייב לנגן באותה היכולת גם את התדרים האולטרה נמוכים שיגבירו את תחושת הנפח וגם את שאר תדרי הבאס שיתנו את הקיק פאנץ ושאר התכונות. סאב שמסוגל לספק את שניהם באותה הכמות יכול להיות סאב SQ.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הכל סובייקטיבי, לדעתי הIDMAX הוא סאב רגיל ולא מצויין כמו שהרבה חושבים,

אני אישית לא נהנתי ממנו בשום מערכת ששמעתי אבל זאת דעתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...