Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריק אתה כמו שוויץ יש לך גם האבוק וגם IDQ.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תירוצים? אני צריך לתרץ לך משהו? אני אומר עובדה, רוצה להתווכח עם עובדות?

ורוני, אתה אחלה אתה:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
עדיף שלא תמשיך.

בשביל סאב 10' שלא מקבל 1000RMS אלא מחובר למגבר שיכול להוציא 1000RMS ב14.4 אולי שמעת אותו על 700.

ואתה חושב שאצלי יש שיפורי חשמל? שאצלי יש כביכול 1200RMS שה-Q מקבל? ואצלי הוא כלכך חזק, שאי אפשר להשוות אותו בכלל לשום IDMAX שתשים באטומה (שלי באטומה 55 ליטר+-). דיי אמיר, תפסיק עם זה, באמת. ה-IDMAX, ממה שאני שמעתי ולא מיוטיוב, היו חלשים. ולא משנה על איזו הגברה ואיזה סט אפ ועוד תירוצים כאלה ואחרים ("לא הוא מכוון ל-SQ, אם אני רוצה הוא יהיה חזק"). בינתיים זה רק "אם ואם". יותר מזה? 2 IDMAX בסויפט ישנה בפורטד מטורף שתפס את כל האוטו כמעט בתחרות בעפולה עשה דיבי או חצי דיבי יותר מאשר ה-Q בטויוטה קורולה בלי מצבר כשהוא לא פתוח בכלל (ה-Q הגיע לא הרבה זמן לפני התחרות אגב).

פאנציות? אתה באמת מוזמן לשמוע את ה-Q. ואני באמת שוקל להביא 10" בעתיד, גם כדי להראות לכם שיש עוד דברים חוץ מ-IDMAX שאתם כלכך מהללים, שבינתיים לא התרשמתי ממנו בכלל (לא בקטע של ה-SQ ולא בקטע של העוצמה).

ועל איזה עובדות אתה מדבר בכלל? זכור לי שניר רשם בעבר שעשו השוואה בין ה-Q ל-IDMAX, וידו של ה-Q הייתה על העליונה. (ניר אם אני טועה, תקן אותי. ואם טעיתי - מצטער :lol:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אשמח לשמוע את הFI10 בייחוד ב80-90 HZ דווקא ולא נמוך...

תביא, נשווה באותו הרכב. יהיה כיף

אמיר

פורסם

גיא ה FIQ שלך נשמע מעולה במאזדה,בהחלט רמה גבוהה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

לא יודע מה רצית להביא לי בשרשור הזה, אבל בכל זאת תביא FI 10 נשמע אותו, אם אתה רוצה אפילו נשים את הסאבים באותה התיבה בשביל להשוות ככה נקבל תמונה הכי טובה ונסגור את הפינה הזאת.

אמיר

פורסם

לא ברור איך הדיון הגיע לפה,

אמיר, הIDMAX לא נותן בראש מה שלא קורה, הוא נותן קיקים חזקים בהגברה טובה אבל בהחלט לא נחשב כנותן בראש,

לעומת ההאבוק\כאוס שיודעים גם לדייק וגם לתת חזק כמו שצריך באותה תיבה.

מה הקשר לגיינים של צביקה ? מה המיקום של הגיין אומר ? הוא לא אומר כלום, אתה יכול לתת למגבר שלך להוציא את הנשמה עם גיין כמעט סגור, הכל קשור למתח היציאה של המכשיר, ואצל צביקה יש 701 שיושב 15 סנטימטר מהמגבר, ומשחרר 4V אמיתיים לחלוטין ולא כמו הרבה מכשירים בשוק שמוצהרים 4V אבל לא מתקרבים לזה

פורסם

טוב, תקשיבו, הוויכוח מיותר. אתם אומרים שלא? אני אומר שכן. הכי טוב? ליישב את זה. כאוס 10-12'/האבוק מול IDMAX על אותה ההגברה שוב, באותו הרכב. לא בעייתי לעשות את זה.

הכי טוב? ששניהם יהיו אפילו באותו נפח תיבה ולאפשר לשניהם אותו נפח הדהוד.פשוט לביצוע? כן. יתן לנו תוצאה מי יותר טוב? גם כן.

אמיר

פורסם

דווקא בוצעה השוואה כזאת

אני לא אגיד מה ומי מפאת כבודו של אותו חבר פורום

אבל אותו רכב, אותה הגברה, אותם כיוונים !, IDMAX וכאוס.

שניהם היו טובים (זה היה ברור עוד לפני המבחן לא?)

היום נשקלת האופציה למכור את אחד מהם ולמכור את השני.

פרטים נוספים ומלאים - בעתיד :)

פורסם

רוני שישב אצלי ברכב לא אמר שהוא אוהב את הסאב הוא נדהם מה 10 אינץ מסוגל לעשות ושאל אותי פעמיים האם זה 10 כי הוא פירק אצלי את הרכב כמו 12.

מי שמכיר אותי אישית יודע שאני אוהב באס חזק ועם נפח קניתי את MAX(הרבה לפני שנהייתי ספונסר פורום) בגלל שהוא יכל לתת לי גם SPL וגם SQ והכול פעם שמישהו מתיל ספק בעוצמתו של הסאב אני משמיע לו כמה סיגנונות ומראה מה הוא יכול לעשות בSQ ומה הוא יכול לעשות בSPL בידיוק כמו שהשמעתי לרוני.

אנשים שאומרים שלסאב אין נפח,עומק,עוצמה, הם אנשים ששמעו את הסאב במצב SQ בלי נטייה לSPL למשל אצלי יש נטייה חזק מאוד לזה.. עבודה שהרבה אנשים אומרים לי יש לך באס מאוד דומננטי ברכב ,למה? כי ככה אני אוהב את זה וכול מי ששמע אצלי את המקס מפרק אתה רכב לא אמר בחיים שהסאב חלש.

לגבי ההשוואת זה עניין של טעם וריח כול אחד מה שהוא אוהב אבל בפורום צריך להגיב בחוות דעת עניניות.

עתיד, הרי אתה לא שמעת אצלי את המקס ברכב ואתה אומר שהוא לא עוצמתי ואין לא נפח(בידיוק כמו שדיברת על המגברים של ID לא שמעת אבל פסלת ואז ששאלתי למי יש ניסיון לא הגבת) אבל רוני ששמע את הסאב ברכב אהב והתרשם ש10 אינץ נותן כול כך הרבה כוח תיבה של 28 ליטרים אטומה!!

חברים פשוט לא יצא לכם לשמוע IDMAX שיודע לשלב את 2 העולמות(כמו אצלי) ואם הייתם שומעים הייתם חושבים אחרת (כמו רוני באותו יום או כמו אמיר שכותב פה בשירשור או כמו רב האנשים שישבו אצלי ברכב ולא יושבים פה איתנו בפורום).

ואני מוכן להגיע למפגש מרכז כדי שתכלו לשמוע ואז לתת חוות דעת עניינית.

כמובן אתם שוכחים דבר אחד קטן שמי שלקח את התחרות SPL בזמנו בעפולה היה בחור עם זוג IDMAX 12 בתיבה פתוחה והתחרה יפה מול סאבים חזקים לא פחות ממנו.

אדי.

פורסם

שמעתי הIDMAX במספיק וורסיות, ומספיק התקנות, כדי לדעת ולהכיר במה הסאב מסוגל.

ולא משנה כמה הספק תכניס, לו וכמה עוצמה תכניס לו.

תמיד יהיה לו המחסור הזה בנפח, לי זה חסרון, לאחרים זה יתרון.

שורה תחתונה זה המצב !.

אתה מוזמן כמובן למפגש מרכז בלי קשר - אתה וכמובן כל תושבי הצפון.

פורסם

לי זה מאוד מוזר כי אני לא פגשתי אנשים שאמרו שאין לו מספיק נפח ובדקתי דיי הרבה חוות דעת,כמובן שהכול זה עניין של טעם.

פורסם
לא יודע מה רצית להביא לי בשרשור הזה, אבל בכל זאת תביא FI 10 נשמע אותו, אם אתה רוצה אפילו נשים את הסאבים באותה התיבה בשביל להשוות ככה נקבל תמונה הכי טובה ונסגור את הפינה הזאת.

אמיר

אמיר, לכל סאב יש את הנתונים שלו לנפח תיבה שהוא צריך. אתה לא יכול להכניס את שתיהם לאותה תיבה ויאללה תוהו ובוהו :roll: תביא לכל אחד את התיבה האופטימלית מבחינתו, ואז תשווה.

מה רציתי להביא? שניר רשם (וניר לא רושם סתם דברים שעולים לו מהראש) שעשו השוואות בין ה-FIQ ל-IDMAX, וה-Q התגלה כטוב יותר.

אדי, באץ לקח את התחרות. 2 IDMAX שהיו לקח מקום 2. לא רוצה להכנס לזה, אבל אני לא רוצה לחשוב על מה היה קורה עם 2 FI Q בפורטד מטורף בסוזוקי סויפט ישנה :roll:

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=181696&highlight=%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%A2%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%94&page=3

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן, אבל כשתשים את הסאבים באותה התיבה, יהיה לשניהם בדיוק את אותו הנפח להדהד בו ונוכל לבדוק אותם.

תביא את ה10 ונדבר.

אמיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...