Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל איך זה שחוות הדעת שונות פה? איך זה לך היה ניסיון ולי היה ניסיון ולאמיר היה ניסיון אבל אנחנו חושבים שונה.

אתה יודע מה זה אומר? שלך לא היה מספיק ניסיון אבל אתה מגיב אבל אנחנו על ציוד שלא היה לנו מספיק ניסיון אנחנו לא מגיבים.

למשל אני ואמיר שמענו את הL1PRO וממש לא התרשמנו אבל לא רצנו לפורום התחלנו להשמיץ את הטוויטר כי לא היה לנו מספיק ניסיון לכן שמרנו את החוות דעתינו לפעם הבא ופה משהו שמע IDMAX על רבע עוצמה הוא רץ ישר ומתחיל לספר עליו כאילו הוא שמע אותו שבוע ברכב ושיחק עם הסאב ופשוט חפר מכול כיוון.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי , במקום לזרוק רפש אני מציע לך לחשוב טוב טוב לפני הודעות שאתה כותב . יש אנשי מרכז שקנו ומכרו IDMAXים עוד לפני שאתה ידעת איך נראה הסאב הזה.

ושוב , לקחת את הדיון לאנשי מרכז Vs אנשי צפון זה פשוט מביך. אתה רושם שאתה לא הולך להמשיך להגיב , אולי עדיף כך. אתה עושה נזק בעיקר לעצמך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא, אני פשוט יושב ורואה איך אתה גורל סתם כותב דברים לא מבוססים ונותן חוות דעת לא הענייניות מה שעצוב שזה לא רק אתה.

דוגמא הכי טוב היא התגובה שלךבשירשור על מגברי הQ נו איך אתה יכול להסביר את זה?

לשמל חלקו אליך 4 אנשים שאמרת "למקס אין נפח" כולם אני בטוח ב100 אחוז עם נסיון יותר עשיר ממיך.

רק בגלל זה אני נכנס לשירשור ומגיב ולא בגלל המלצות כי רב הזמן אני לא מגיב כי זה לא ענייני שאני יגיב על הציוד שלי אבל שבאים אנשים ומדברים בלי ביסוס זה כבר לא מקצועי ולא מתאים.

** עופר,אתה צודק אני מפסיק להגיב מכאן... אבל בשירשור הזה אני רק מחזק את זה שאיש פה לא נותן חוות דעת עניינית לדעתי ולדעת רבים .

סגרנו את הנושא סופ"ש נעים לכולם.

אדי

פורסם

א. ידעתי שנגרום לך להגיב אחרי שאמרת שלא תגיב שוב.:-D

ב. אתה כנראה מסרב לקבל את העובדה שה IDQ "ברשותי" כבר למעלה משנה ,מישהו אמר ששונאים ID? לא.

ניסיון שמיסיון הפעמים שאני פירקתי והרכבתי את המערכת שלי או הרכבתי ופירקתי לאנשים מערכות אני לא נכנס לזה בכלל,אתה יכול למצוא אותי לפחות פעם ביום או יומיים למטה משחק,משנה,מפרק,מרכיב ויעידו על כך מספר אנשים.

אל תנפנף בידע שלך על הID כי זה כמעט כל מה שיש לך.

בתור מנהל פורום שגודלו אולי עשירית מקארס אני מבטיח לך שעופר חושב 20 פעמים לפני שהוא רושם הודעה.

עכשיו אני בהחלט מבין שהוויכוח הזה זה בור ללא תחתית.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני מגיב שוב ובפעם האחרונה.:lol:

רוני ידידי,עוד לפני שהייתה בפורום הזה אני כבר הייתי והמלצתי ובדקתי ציוד וכול מי שבאמת מכיר אותי(היי אנחנו שוב מדברים על נסיון עם דברים:lol:) הידע שלי בתחום הזה רחוק שנות אור מידע על ID בלבד.

לא למסרב לקבל עובדה אלה פשוט זו לא עבודה כי הוכחתי אחרת.

ואני מזמין את אריק להגיע לצפון ואני יויכח גם לו שזה אחרת בידיוק כמו שהוכחתי לך במפגש.

ופה באמת הסתיימו דברי בשירשור הנ"ל.

פורסם
אבל איך זה שחוות הדעת שונות פה? איך זה לך היה ניסיון ולי היה ניסיון ולאמיר היה ניסיון אבל אנחנו חושבים שונה.

אתה יודע מה זה אומר? שלך לא היה מספיק ניסיון אבל אתה מגיב אבל אנחנו על ציוד שלא היה לנו מספיק ניסיון אנחנו לא מגיבים.

הא?! אתה יודע משהו, רוני צודק. בור ללא תחתית. אתה רושם דברים מבלי להבין מה הם אומרים. "איך זה לך היה ניסיון ולי היה ניסיון ולאמיר היה ניסיון אבל אנחנו חושבים שונה". מה ציפית?! שהוא חייב לאהוב את הסאב? אסור לו להיות בעל דעה שונה ממך? כל מי שרושם משהו שהוא לא לטעמו על ה-ID אתה ישר בא ומגונן עליו ורושם "זה לא נכון, מניסיון, לך אין ניסיון", גם אם לבנאדם יש ניסיון איתו שנה. תתחיל לקלוט, שיש עוד אנשים בחיים האלה, עם טעם שונה משלך בכל הקשור לסאבים. וכן, גם מאלו שמחפשים SQ ואיכות. תתעורר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מגיב שוב ובפעם האחרונה.:lol:

רוני ידידי,עוד לפני שהייתה בפורום הזה אני כבר הייתי והמלצתי ובדקתי ציוד וכול מי שבאמת מכיר אותי.

.

אני לא היתי מצפה ממך,אתה שופט אותי לפי מונה הודעות? אם כך תראה את תאריך ההירשמות של אריק:lol: אני ואריק הרכבנו רדיו דיסקים כשהיינו בני 15 ,בשנת 98 הזמנתי מארה"ב את הקומפוננט והרדיו דיסק הראשונים שלי(הקומפוננט לא מזמן סיים את חייו לצערי).:wink:

עריכה:מאי 2003 מול אוקטובר 2003 ,שוב ניצחון מוחץ 2-0 :bday:.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

תקשיבו, הרבה מנההכפשות התחילו עם הFI נגד הIDMAX והרבה אז התחילו ואמרו שהQ? הוא הרבה יותר טוב מהMAX!

הMAD זה כמו מיד ליד הQ. ממש בושה לדבר על Q והMAX באותו המשפט(זה כביכול מה שהשתמע מהם).

בכל אופן ההכפשות התחילו משני הצדדים וזה התחיל עם יבוא הQ .

עזבו אותכם. לפי דעתי באמת חבל על העצבים בפורום. לי אין מה להוכיח, אני מבסוט.

בהזדמנות עם המונו החדש אני אבוא אשמיע למי שרק ירצה את ה2ID יש כאלה שיאהבו אני מניח ויש כאלה שלא.

גם זה בסדר וגם זה בסדר.

הMAX לפי דעתי? סאב מעולה, עוצמתי ומדוייק. לדעת אנשים אחרים לא? יופי. זה נהדר כי אז היה סאב אחד בעולם.

חברה.

שבת שלום

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
תקשיבו, הרבה מנההכפשות התחילו עם הFI נגד הIDMAX והרבה אז התחילו ואמרו שהQ? הוא הרבה יותר טוב מהMAX!

הMAD זה כמו מיד ליד הQ. ממש בושה לדבר על Q והMAX באותו המשפט(זה כביכול מה שהשתמע מהם).

בכל אופן ההכפשות התחילו משני הצדדים וזה התחיל עם יבוא הQ .

אמיר

תפסיק לסלף דברים ולרשום דברים שלא נאמרו. "ממש בושה לדבר עליהם באותו משפט". ואז אתה רושם "זה כביכול מה שהשתמע מהם". זה נקרא לסלף דברים. אתה יודע מה? אני גם ארשום שמה שמשתמע ממך שה-Q הוא חרא של סאב וה-IDMAX הסאב SQ הכי טוב והכי חזק. זה נכון לרשום ככה? ממש לא. אז אמיר, באמת. זה לא התחיל כשה-Q יובא, רק כל חובבי ה-MAX ראו שיש סאב חדש בסביבה, וישר קפצתם לצאת בהצהרות מפה עד הודעה חדשה, בעד המקס ונגד ה-Q, עוד מבלי לשמוע אותו פעם אחת (כן אדון אדי, שמעת אותו אצלי בדיוק 15 שניות וטענת טענות מגוכחות, בעוד שאתה תמיד אומר שאי אפשר להכיר ולשמוע סאב משמיעה במפגשים, אלא רק מניסיון אישי של המון זמן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם עם גיא אני מסכים.

:loco:אני כבר מתחרפן.:loco:

פורסם

רוני:) אתה לא חייב להסכים עם כל דבר.

אני חושב שהQ סאב SPL טוב, לא SQ ולא ממש קשור לקטגוריה של הMAX.

רוצה להמשיך לטחון? לסלף? נראה לי שאתה אמרת את זה שהMAX נשמע ליד הQ כמו מיד. או שאת זה אני גם מסלף?

בוא נמשיך, אתה נותן לי תעסוקה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אתה שם לב מי רושם שהם לא באותה קטגוריה? אתה. אני לא אמרתי דבר כזה, זה נקרא לסלף. אתה טענת שאני אמרתי כזה דבר "שאין לשים את שתיהם באותו משפט". אם אתה טוען משהו, לפחות תהיה עיקבי, כי אתה לא. זה שה-MAX נשמע חלש ליד ה-Q זה ידוע. ובגלל זה אתה גם טוען שבתור SPL ה-Q חזק. למה? כי ה-MAX חלש לידו, אז לא ייתכן שסאב שהוא כלכך חזק גם יהיה איכותי מדוייק ומה שלא תגיד (SQ בשפה שלך). בקיצור, אתה טוען שה-Q הוא SPL כן? ומעניין מה החברה שמייצרת את הסאב אומרת שה-Q? (ובינינו, הם "קצת" יותר מבינים ממני וממך ביחד), בבקשה:

https://ssl.perfora.net/www.ficaraudio.com/sess/utn;jsessionid=1549bbd05ec005c/shopdata/0050_Speakers/product_overview.shopscript

ציטוט: "The Q Series of subwoofers is our sound quality reference line".

אלי פעם רשם על ה-Q לאדי: "כשנכוון אותו לSQ , אתה תוזמן לשמוע."

עד אז, אתה מוזמן להרגע עם ה"עובדות" וה"קביעות" שלך בקשר ל-Q.

נ.ב

גם אם אמרתי (אחי אמר, דרך אגב) שהוא נשמע כמו מידבאס, מה זה נותן לך? מה הפואנטה? בקשר לסילוף? תקרא מה שרשום למעלה, ותבין על מה דיברתי.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אדי,

"רוני אמר להרים ידיים"

"רוני אמר לשים ידיים על הראש"

"אלי אמר למחוא כפיים"

אחת שתיים שלוש.

אנחנו כן מדברים מניסיון , לנו היה ניסיון עם ID ,לך אין ניסיון עם AA עכשיו מי מדבר שטויות?

אני ועוד 500 אנשים שלא רשומים בפורום נמאס לנו שאתה שונא AA ומכפיש את הסאבים שלנו.

:agrue:

זה קבר נראה כמו צ'ט לא פורום מקצעי...

מה ניסגר כאן ?

כול כותרת עם ID או IDMAX זה מלחמות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...