Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם האיביזה החדשה נראית טוב?  

113 הצבעות

1. 1. האם האיביזה החדשה נראית טוב?

• כן, נראית פשוט מצוין, יותר יפה מהדגם הקודם!
      25
    • נראית בסדר גמור, אבל עדיין פחות טוב מהדגם הקודם.
      29
    • לא משהו שהייתי מסובב אחריו את הראש ברחוב...
      38
    • איום ונורא, עיצוב פשוט מחריד
      21

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש מכוערת זה ניראה כאילו הם ניסו להעתיק ממאזדה 2 אבל לא הצליחו.:lol:

מצטער מאוד, אבל לא ניתן להשוות בין ה-2 לדבר הזה. ה-2 הרבה יותר יפה בכל מצב.

איפה אתה רואה מהתמונות שלה אפילו קו דימיון אחד ביניהם? :roll:

אוראל, תיקון קטן - זה beggin ולא begging you. ובקשר לפאביה, התכוונת לעוד כוח (לא רק תוספות איבזור), לא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוראל, ובקשר לפאביה, התכוונת לעוד כוח (לא רק תוספות איבזור), לא?

נייט.

רציתי לגוון ולקחת TDI105, אבל המחיר גבוה משמעותית ואמא לא התלהבה מרעיון.

ממשיכים עם 1.6 והרבה תוספות :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סליחה שאני מתערב, ולא שזה כ"כ איכפת לי, אבל לא חבל לזרוק לפח עשרות אלפי שקלים על כלום?

יש לך רכב חדש, 9 חודשים על הכביש שנסע 12K בלבד, באחריות עוד למעלה משנה- רכב חדש לכל הדעות.

אתה בעצם רוצה למכור את הנוכחי ולקנות רכב זהה עם אותו מנוע וגיר רק שיימשוך יותר תשומת לב ופוזה ע"י צבע צהוב, ולהוסיף כמה דברים כמו ר"ד מקורי, לוח שעונים "מפואר", וחישוקי 17 במקום 16 וסנאנרוף- ואולי עוד כמה דברים מזעריים. לא עדיף לבקש מההורים שיסגרו בשבילך את הכסף בתוכנית חיסכון הצוברת ריבית בבנק, כדי שאחרי שתשתחרר מהצבא יהיה לך כסף ללימודים/ טיול וכ', במיוחד לאחר שהצהרת כאן לא פעם אחת שאתה מתכוון לרכוש את גרסת ה- RS של הפאביה ברגע שהיא מגיעה? (בעוד כשנה). אני פשוט לא מבין, זה הריי אותו רכב בדיוק, מילא היית רוכש דגם אחר או משהו.

אני חושב שהרכב הנוכחי יכול לשרת אותך נאמנה עוד שנה עד קניית גרסת ה- RS של הפאביה. שוב, לא אכפת לי, אבל זו דעתי. אחרי כל מה שעברת עם הרכב והצילומים היפים שלו, ככה למכור? :cry:

בנוגע לאיביזה החדשה- הרכב חיצוני נראה יותר מכוער בהשוואה לדגם היוצא, אבל מבפנים הוא נראה הרבה יותר טוב.

פורסם

בזמנו, שרכשנו את הנוכחית - לא היה זמן לחכות בשביל אקסטרה איבזור ועכשיו יש זמן ויש רצון לאקסטרה איבזור.

היה רעיון לעבור לסטיישן (בשביל האקסטרה פרקטיות גם כן), אך אין פביה "ספורט" סטיישן וגם לא ניתן להזמין במיוחד (לצערנו).

ברגע שתיהיה vRS ויאפשרו יבוא לארץ (סדיר או מיוחד) - תיהיה לי כזאת. אל תדאג.

ואגב, אתה לא צריך לחפור לי בכיס ובנשמה.

כל אחד עושה את השיקולים ואת הבחירות שלו - לא עניינך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יש למישהו מושג אם האיביזה החדשה מגיעה גם בגרסת TDI?

אם כן, מה הנתונים? איזה גיר? מחיר?

אין גרסת TDI בארץ וגם אין כוונה לייבאה בעתיד.

פורסם

וואו, איזה פרסום מאסיבי לאיביזה החדשה.. חוץ מהזמנה להשקה בדואר נתקלתי בסופ"ש בפרסומות לא מעטות בעיתונים ובטלויזיה (ואני מאלה שישר מעבירים שיש פרסומות - ועדיין "נפלתי" פעמיים על הפרסומת של האיביזה בטלויזיה).

לא זכור לי מתי ראיתי פרסומת בטלויזיה בארץ לאיביזה בשנים האחרונות (או שכן היתה? שוב, לא רואה פרסומות). יש לי הרגשה שהפעם מישהו שם בסיאט ממש רוצה ומאמין שהאיביזה החדשה תצליח.

נ.ב: דווקא בתמונה האחרונה של האיביזה עם לוחית הרישוי הצהובה היא נראית יותר טוב מהתמונות הראשונות בשרשור, אם כי עדיין מכוערת (במיוחד בלי ידיות בצבע הרכב ועם טאסות :? ).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא קראת את האשכול, הא?

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר מהפרסומת שלה בטלויזיה?

Madcon - Begging You.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איך חברה מוציאה 7 מיליון שקל על מסע פרסום, מפרסמת בטלוויזיה ובעיתונות, הופכת את הרכב החדש שלה לבאזז האחרון...

אבל לא טורחת לעדכן את האתר הרשמי שלה בזמן? הכל שם עדיין מעודכן לדגם היוצא, בלי להזכיר את כל שגיאות הכתיב הנוראיות.

די מביך העניין.

פורסם

מה זה מביך...

ווואלה זאת הדרך היחידה היום לראות את האוטו שאתה הולך לקנות מהבית, אז עוד 10K בשביל זה.. .

ממש עשו בדיחה, מאכזב

Polo 2012

פורסם
מישהו יכול להסביר לי איך חברה מוציאה 7 מיליון שקל על מסע פרסום, מפרסמת בטלוויזיה ובעיתונות, הופכת את הרכב החדש שלה לבאזז האחרון...

אבל לא טורחת לעדכן את האתר הרשמי שלה בזמן? הכל שם עדיין מעודכן לדגם היוצא, בלי להזכיר את כל שגיאות הכתיב הנוראיות.

די מביך העניין.

שים לב שזה לא רק בסיאט, זה בכל קונצרן צ'מפיון, אז ככה:

* באתר של סקודה לא עדכנו את האוקטביה והסופרב.

* באתר של VW לא עידכנו את השירוקו בכלל - הוא לא קיים שמה.

* באתר של סיאט האיביזה בכלל לא מעודכנת.

* לגבי אאודי, לא בדקתי בכלל את האתר שלהם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

הייתי היום בסוכנות בהרצליה. דגם ה-3 דלתות ידני פשוט מהמם לדעתי. הכל עניין של טעם, אבל אני ממש אהבתי. איכות החומרים בפנים מרגישה מאוד יוקרתית. המושב היה נוח ביותר. ההגה וידית ההילוכים הידנית נראים ומרגישים טוב. מערכת הסאונד המובנית משתלבת מאוד יפה עם שאר הדשבורד. המראות הצדיות מתקפלות פנימה בעת חניה (באופן חשמלי) כדי למנוע מכות. יש חיבור AUX במערכת המובנית במיקום נוח. משענת היד מתכווננת בצורה שנוחה גם לנהיגה ידנית (כמו בפאביה).

הגג הפנורמי חמוד, אבל מוזר שהוא לא נפתח לחלוטין - רק "עולה" מעט בזווית של כ-20 מעלות וזהו.

עדיין אין להם דגמים לנסיעת מבחן, אז מי שרוצה - כדאי שיבדוק טלפונית קודם (צריך להעביר את רכבי ההדגמה טסט).

בכללי - נראה רכב מאוד מבטיח, אבל צ'מפיון קצת קפצו מוקדם מדי עם מסע הפרסום. האתר לא מעודכן, אין עדיין רכבים לנסיעת מבחן, אין עדיין חברות ביטוח שמעודכנות עם הדגם הזה. אם היו מחכים שבוע-שבועיים, אולי האפקט של מסע הפרסום היה מוצלח יותר.

פורסם

ביום שישי האחרון קפצתי לסוכנות "סיאט" בבית-אמות בחיפה כדי לראות עד כמה המראה שלה זוועתי.

הגעתי למסקנה שהאיביזה היא אחת המכוניות הלא פוטוגניות שיש:

אני חוזר בי מכל הירידות על האיביזה החדשה, כי במציאות היא נראית אחרת לגמרי:

העיצוב פרופורציוני, זורם ונאה מאוד, "קרבי" במידה הנכונה ואפילו יפה :lol:

בדקתי גם מבפנים (את האיביזה הידנית ברמת הגימור הגבוהה ביותר - 3 דל') מה נשתנה מהדור הקודם, ויש לא מעט שינויים:

התראה על לחץ אוויר נמוך בגלגלים, שליטה על הרדיו-דיסק (אשר מובנה - ועם MP3) מידית על-יד ההגה, מערכת סיוע לזינוק בעלייה, חלון גג ענקי, ידית הילוכים והגה מצופים עור ועוד.

בכלל, העיצוב פנים נראה טוב והרבה יותר עשיר (ופחות קודר) מהדור האחרון, אם כי זה עדיין לא אאודי (ואפילו לא פולקסווגן).

בשורה התחתונה: שווה בדיקה, לדעתי אחלה אופציה לסופר-מיני המוצעות בשוק, בעיקר בגרסאות הגימור הגבוהות

(STYLENCE+/SPORT) ובתצורת 1.6 ל' 3 דלתות (ידנית/DSG זה כבר עניין של טעם..2 התיבות מצוינות אם כי אני עדיין מעדיף את האופציה הידנית).

אני אחכה לאוגוסט, אז יגיעו ה-FR/CUPRA בגרסאת ה-DSG בלבד :?

פורסם

אתמול היא היתה במפגש באיקיאה.

הזדמנות ראשונה להתרשם בגוף ראשון מה"יצירה" החדשה לבית סיאט.

האמת שמאוד התאכזבתי, הקווים אינם זורמים ואין לה זהות אמיתית.

מבפנים המצב יותר טוב אבל גם לא מפיל מהרגלים.

נחכה לגרסאות המוגדשות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...