Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם האיביזה החדשה נראית טוב?  

113 הצבעות

1. 1. האם האיביזה החדשה נראית טוב?

• כן, נראית פשוט מצוין, יותר יפה מהדגם הקודם!
      25
    • נראית בסדר גמור, אבל עדיין פחות טוב מהדגם הקודם.
      29
    • לא משהו שהייתי מסובב אחריו את הראש ברחוב...
      38
    • איום ונורא, עיצוב פשוט מחריד
      21

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראיתי לפני כמה ימים באולם תצוגה SEAT IBIZA SC ! קופה 2 דלתות חדשה

מה אמור להיות המחיר שלה ומה השם המלא של SC?

SC = Sport Coupe

emotion of motion

פורסם
אתמול היא היתה במפגש באיקיאה.

הזדמנות ראשונה להתרשם בגוף ראשון מה"יצירה" החדשה לבית סיאט.

האמת שמאוד התאכזבתי, הקווים אינם זורמים ואין לה זהות אמיתית.

מבפנים המצב יותר טוב אבל גם לא מפיל מהרגלים.

נחכה לגרסאות המוגדשות...

עידן

עידן, האם יש לך תמונה שלה מהאירוע שהייתה באיקאה אתמול?.

יניב

פורסם

כמו כולם ראיתי את השחורה במפגש באיקאיה והיא פשוט ניראת רע, אחרי זה ראיתי אותה עומדת ליד קופרה 08 והיא ניראתה עוד יותר רע! חבל מאוד.

פורסם

מצאתי את זה באתר של Vovka:

109995764.VA5tqXKY.IMG_9463x.jpg

זה מדהים איך בתמונות היא נראית מכוערת, ובמציאות (לא זאת ספציפית דווקא, אלא אלו שאני ראיתי) היא הרבה יותר נאה.

עדיין, האיביזה היוצאת הכי יפה לדעתי 8)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מה שמבאס אותי, היא שלפני איזה שנה פורסמו תמונות של האיביזה הנכנסת לכאורה, היא הייתה עגלגלה ושמנמנה, כמו לאון קטנה ודחוסה, נראתה ממש טוב ובסוף יצא זה, אני לא בטוח עד כמה היא מכוערת, היא בטוח לא יפה, והצורה שלה מזכירה בעיקר עוד רכב מהמניין, להבדיל מהאיביזה היוצאת שבאמת נראת טוב מאוד,בכלל כל החזרה לצורה המרובעת היא על הפנים

בן

בן2009-seat-ibiza-front.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני דווקא מאוד אבל מאוד נדלקתי על הספורט קופה מדהימה לדעתי עם כל האיבזור והמושבי ספורט סאנרופ וחלונות כהים זה נראה מדהים.

אפשר להגיד שכבר קניתי .

עסקה מדהימה עשיתי על האוטו ואני כבר מרוצה עוד לפני שעליתי על הרכב.

לפני 4 ימים עשיתי נסיעה עם הסיאט אבל ה1.4 והראו לי משהו מגניב לגבי הזינוק בעלייה ... אהבתי אהבתי אהבתי מאוד אין צורך לעשות זינוק בעלייה יותר!!!!

הייתי בעלייה פשוט עזבתי את הברקס והאוטו עמד מבלי להדרדר אחורה זה מדהים אתם חייבים להרגיש את זה.

פורסם

אכן, קוראים למערכת הזו Hill Hold Assist ומה שהיא עושה זה החזקת הבלמים למשך 2 שניות לאחר שעוזבים את דוושת הבלם כדי שהמעבר מדוושת הבלם לדוושת הגז לא ילווה בהדרדרות לאחור.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

עזבו שטויות, תסתכלו על התמונה שלמעלה, הייתי לוקח גם ללא המערכת עזר לזקנות הזו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

גריל מקלקל את העיצוב של רכב הזה לחלוטין. פשוט צריך עיצוב אחר לגריל והיא תיראה יותר טוב. למרות שגם בליטות של כנפיים ניראות לא קשור. כניראה מי שעיצב לא שמע את הסיסמא "אם שותים לא מעצבים".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...