Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם האיביזה החדשה נראית טוב?  

113 הצבעות

1. 1. האם האיביזה החדשה נראית טוב?

• כן, נראית פשוט מצוין, יותר יפה מהדגם הקודם!
      25
    • נראית בסדר גמור, אבל עדיין פחות טוב מהדגם הקודם.
      29
    • לא משהו שהייתי מסובב אחריו את הראש ברחוב...
      38
    • איום ונורא, עיצוב פשוט מחריד
      21

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הרי כל החיים ראינו את הסביבה הבטוחה והנוחה והמזמינה , דיי מספיק באלמנט החמישי הבטיחו ב2012 מכוניות מעופפות , מה אני מבקש ? קצת טכנולוגיה, קצת מגניבות.... , יש לי שאלה : כמה עולה לעשות שהעברת הילוכים טריפטוניק תהיה מאחורי ההגה ולא כיביכול באזור הרגיל של מוט ההילוכים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי אותה באולם בהרצליה..

אני חושב שהתמונות עושות לה עוול וגם אני חשבתי שהדור הקודם היה יפה יותר, אבל במציאות (לפחות לדעתי) היא יותר יפה. כל הקווים מתמזגים יותר טוב בתלת-מימד...

פורסם

נכון התמונות עושות לה עוול, מאחורה היא עוד נראית חביבה...

אבל אוי זה פשוט נראה כאילו התחילו לעצב אותה מאחורה, והמעצב שתה כמה כוסות ונמאס לו להמשיך לעצב את כל הרכב.. הפרונט בהתאם.

פורסם

עד עכשיו לא ממש התלהבתי בלשון המעטה. אבל דווקא במבחן הזה באדום, היא נראית ממש טוב .

אני מניח שכבר הקופרה תראה אפילו יותר טוב, ואולי גם ההתנהגות כביש של הקופרה החדשה תהיה הרבה יותר טובה כמו שהבוחן הזה אומר.

• תוכן חדש...