Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם האיביזה החדשה נראית טוב?  

113 הצבעות

1. 1. האם האיביזה החדשה נראית טוב?

• כן, נראית פשוט מצוין, יותר יפה מהדגם הקודם!
      25
    • נראית בסדר גמור, אבל עדיין פחות טוב מהדגם הקודם.
      29
    • לא משהו שהייתי מסובב אחריו את הראש ברחוב...
      38
    • איום ונורא, עיצוב פשוט מחריד
      21

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי היא ניראית נחמד, אבל לא מכוערת.

בגרסאת ספורט, 3 דלתות , בצבע שחור היא תיראה די יפה.

תיהיה אפשרות לקנות גרסאת ספורט עם גיר DSG?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק שהאיביזה היפה ביותר היא האיביזה היוצאת, ה-6L מתוחת הפנים.

מסכים איתך במאת האחוזים (וכן, אני משוחד8) - אבל דעתי היתה כזו עוד לפני הקנייה).

אני מת לדעת, מי בשנת 2009 יקנה רכב עם חלונות ידניים מאחורה?!?!

מי שקנו בשנת 2007 ו-2008 טויוטה יאריס (כן, לא היו הרבה כאלה).

אגב, בגרסת ה-3 דלתות היעדר חלונות חשמליים מאחורה זה ממש לא קריטי.

מסכים שבגרסאות ה-5 דלתות היעדר חלונות חשמליים זה קצת (הרבה) לא לעניין.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
איך חלונות ידניים קשורים להישרדות בתאונה?

מז'ותמרת, יש תיאוריה שלמה מאחורי זה.

בעיקרון ובקיצור, שאתה כלוא ברכב חלון חשמלי תיאורטית לא יעבוד, אבל חלון ידני כן וככה תוכל לצאת מהרכב.

מי שקנו בשנת 2007 ו-2008 טויוטה יאריס (כן, לא היו הרבה כאלה).

תודה. מעדיף כבר ללכת ברגל.

בקיצור, פרט איבזור תמוהה ביותר. (לדעתי אפילו יותר תמוהה מזה שהיא עם 4 כריות "בלבד" שזה פחות מעניין רוכשים פוטנציאלים).

פורסם

דווקא לא נוראית בכלל. כפי שלמדתי על בשרי, זה גם עניין של הצבע הנכון.

לאון בשחור פשוט מכוערת וקודרת. באדום זה כבר סיפור אחר (אם כי עדיין לא מהמם).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרבה מאוד מהרכבים שיוצאים במזמן האחרון מקבלים תגובות כאלה("איכס", "מכוערת" וכו'), אבל כשמגיעים אל הכביש המצב משתנה. זה היה נכון לגבי מרצדס C קלאס, פיג'ו 407/207, אלפא מיטו ועוד כל מיני.

אני ראיתי אותה על הכביש והיא נראית טוב לדעתי. בטח ובטח יחסית לשיממון המוטורי בארץ.

emotion of motion

פורסם

alexk, האיביזה נראית רע בפרוספקט ובפועל היא פשוט זוועתית (בקופרה החדשה המצב מעט יותר טוב, אבל עדיין לא מלבב במיוחד).

החבר'ה בוואג טוענים שהיא מזכירה יונדאי I30 ומזדה 2 (בגרסת 3 דלת') - זה שובר שגרה?

ממש לא.

המיטו נראית מצויין בפרוספקט ובפועל היא מעט גסה ובוטה יותר (למרות שהיא עדיין נראית מעולה :-)).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ולדעתי הפאביה נראית כמו מונית. אז? מן הסתם עיצוב זה עיניין של טעם. העיצוב שלה פונה יותר לצעירים שרוצים משהו יותר מוחצן.

זה מה ש fifth gear חושבים על העיצוב שלה:

Even in a class where a sense of style is becoming ever more obvious, the Ibiza has what it takes to stand out from the crowd. The five-door hatch is a very smart little thing in its own right, but buyers who value style above all else also have the option of the sharper still three-door Sport Coupe

.

טופ גיר:

Competent little city car that’s not quite as exciting to drive as it is to look at.

אוטוקאר:

Designers have done a good job of boosting perceived quality by defining the shape with a series of precise panel creases that run confidently across doors, tail lights and the fuel filler flap with Audi-like accuracy.

וכו'.

דווקא לגבי העיצוב שלה אין לאף אחד טענות.

emotion of motion

פורסם
הרבה מאוד מהרכבים שיוצאים במזמן האחרון מקבלים תגובות כאלה("איכס", "מכוערת" וכו'), אבל כשמגיעים אל הכביש המצב משתנה. זה היה נכון לגבי מרצדס C קלאס, פיג'ו 407/207, אלפא מיטו ועוד כל מיני.

אני ראיתי אותה על הכביש והיא נראית טוב לדעתי. בטח ובטח יחסית לשיממון המוטורי בארץ.

C קלאס - נראית טו-אוב בתמונות. ויפה גם על הכביש.

207 - מכוערת על הכביש ובתמונות. ובקיצור מכוערת.

407 - יש דגם חדש?

אוקטביה - איזה יפה יצאה המתיחת פנים, הא? 8)

חבל שאין לי כסף... :-(

פורסם

כן זה כמו הדיון שניהלתי היום עם חברים שלי לגבי הרכב הספציפי הזה, טענה של חבר א : ישראל מונה כ 7 מיליון איש , מתוכם זקנים/ילדים/נכים/נשים ורופאים! כמה אבל כמה כבר יש צעירים בארץ שישפיעו על חברת סיאט לעצב ככה או ככה את הרכב הבא שלה.

טענה של חבר ב: אז מה שבעצם אתה אומר זה שלא חשוב הדעה של הארץ הקטנה שלנו הם פשוט לא באמת מתחשבים בדעה שלנו מה שמעניין אותם זה אירופה ! הם הלקוח הרציני ולא ישראל הקטנה.

לסיכום: חברים שלי צודקים אולי אנחנו ואני אומר אנחנו בתור הצעירים הישראלים באמת חושבים שהאוטו הזה ללא בושה אני אומר

מ כ ו ע ר ! אבל תראו את התגובות של התוכניות רכב הכי נחשבות באירופה, אין שום הערה לגבי העיצוב, אז מה פה מתפספס הרי האירופאים לא יכולים לטעות יש להם BMW / Audi עד ללמבורגיני ופרארי אז למה הם שכל כך מבינים בעיצוב ויופי עשו רכב כזה יומרני ישן ומשעמם ?

זה שאלה שבא לי תשובה עליה.

שלכם

גם בחגים

גם במוצאי שבת

בן

פורסם

אני לא חושב שמישהו פה מביע את דעתו האישית בקשר לאוטו העכברי הזה, רק למקרה שמעצב סיאט יחליט לקפוץ לביקור בפורום פה.. אנשים מביעים את דעתם האישית ללא כל סיבה או מטרה מיוחדת.

וכמו שלכל אחד יש דיעה שונה בנוגע לכל דבר בעולם, כנ"ל לגבי המעצבים של סיאט.

קח לדוג' את BMW סדרה 5/7 האחרונות, שני הסדרות האלה קיבלו מטר של ביקורות שליליות כמעט בכל מגזין רכב על העיצוב של הסדרות הללו, אני אישית חושב שהם פשוט נראות טוב.

אגב - ‪http://motoring.sky.com/features/seat-ibiza--sky-drives.aspx

"... After the simplicity of the Leon’s expression, the Ibiza’s looks at best moody and at worst just plain ugly."

קראתי עוד כמה ביקורות ותגובות כאלו ברשת.

פורסם

נתקלתי באיביזה על שלל גירסותיה וצבעיה בתערוכת פאריס האחרונה. בעוד גרסת 5 הדלתות נראתה סבירה(וכן, אין מנוס מהדמיון ל-I30), גרסת 3 הדלתות נראית כמו נסיון רע לחקות את הקורסה - בעוד הקופרה מצליחה רק במעט לתקן את הרושם הרע.

יום למחרת התערוכה ישבנו לקפה של בוקר ומולנו חלפה גרסת 5 הדלתות בצבע ירוק כהה. עם סרח עודף קדמי מוגזם ומכסה מנוע שלא ממש מתחבר הרמונית להמשך המכונית ולקו המותניים שלה, גם גרסה זו כבר נראתה מאכזבת.

אגב, לכל המתלהבים מגרסת בסיס 1.4 ידנית(85 כ"ס) ב-95 אלף ש"ח, במחיר של 94 אלף תוכלו לרכוש פאביה 1.6 ידנית(105 כ"ס) ברמת גימור ספורט.

דומני שחייה של איביזה החדשה הולכים להיות קשים מבעבר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

טוב אחרי שהייתי היום בהשקה של האיביזה החדשה שנערכה בחניית מסירת רכב חדש שלהם דווקא מאוד יפה היה שם.

קודם כל ישנה אופצייה בתוספת מחיר ל-2 כריות אויר במחיר של 2,000 ש"ח.

האוטו ניראה סבבה במיוחד בדגם המפואר שכולל גג פנוראמי והוא היה בצבע שחור ויפייפה גם גרסת ה-3 דלתות שהתייצבה, שם בצבע כחול ניראת טוב ברמת גימור "ספורט".

בקיצור אני מציע לפני שקוטלים את האיביזה החדשה תיראו אותה במציאות ולא בתמונות, ואז ניראה אם דעתכם תשתנה על המכונית.

יניב

פורסם
כן זה כמו הדיון שניהלתי היום עם חברים שלי לגבי הרכב הספציפי הזה, טענה של חבר א : ישראל מונה כ 7 מיליון איש , מתוכם זקנים/ילדים/נכים/נשים ורופאים! כמה אבל כמה כבר יש צעירים בארץ שישפיעו על חברת סיאט לעצב ככה או ככה את הרכב הבא שלה.

טענה של חבר ב: אז מה שבעצם אתה אומר זה שלא חשוב הדעה של הארץ הקטנה שלנו הם פשוט לא באמת מתחשבים בדעה שלנו מה שמעניין אותם זה אירופה ! הם הלקוח הרציני ולא ישראל הקטנה.

לסיכום: חברים שלי צודקים אולי אנחנו ואני אומר אנחנו בתור הצעירים הישראלים באמת חושבים שהאוטו הזה ללא בושה אני אומר

מ כ ו ע ר ! אבל תראו את התגובות של התוכניות רכב הכי נחשבות באירופה, אין שום הערה לגבי העיצוב, אז מה פה מתפספס הרי האירופאים לא יכולים לטעות יש להם BMW / Audi עד ללמבורגיני ופרארי אז למה הם שכל כך מבינים בעיצוב ויופי עשו רכב כזה יומרני ישן ומשעמם ?

זה שאלה שבא לי תשובה עליה.

שלכם

גם בחגים

גם במוצאי שבת

בן

זה כי אולי הלקוח הישראלי הוא מרובע הוא חושב אוטו=4 דלתות עם תא מטען גדול, אין לו את השבירת מוסכמות אין לו את היצרתיות שיש לאירופאים כי שוב הלקוח הישראלי רגיל למאזדה שלו פח בצורת קובייה שנוסעת. הוא לא מכיר יותר מי זה לעומת זאת האיביזה, היא שוברת מוסכמות ומראה עיצוב רענן שונה אחר ועיצוב שלא נתקלים בו כל יום.

ואם כבר הזכירו את הפאביה, היא גם סוג של עיצוב שמרני שלא שובר מוסכמות אין לו איזה שוני מיוחד שלא רואים כל יום. וביגלל זה כמעט כל מי שהגיב באשכול הזה קטל את האיביזה החדשה מכיוון שאתם לא מכירים משהו שונה, וחבל ומקווה שבזכות הקמפיינים המושקעים שבדרך ייצרו אצל הקהל הישראלי סוג של ראייה אחרת כלפי רכבים, שהם מעט שונים ממה שרואים ביום יום.

יניב

• תוכן חדש...