Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שביט, דובאי הרבה יותר מערבית ממה שאתה חושב, לא כל הנשים שם לובשות רעלה ולא נדיר לראות מוסלמים בפאב יושבים ושותים אלכוהול.

דובאי זה לא שכם.

צודק.

אם אני לא טועה, קיים שם הבניין הגבוה בעולם :

NY190_wa.jpg

הם בין המדינות הערביות העשירות ביותר, והיפות ביותר.

הם כל כך עשירים שהם ייבשו חלקת ים ענקית והפכו אותה למין יבשת בצורת עץ :shock:

7.jpg

הכרום באמת הולך טוב על הפרארי, אבל מי צריך את זה כשמישהו בלי משקפי הגנה לריתוך (שזה בערך כולם) יכול להסתכל עליך בכלל ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אכן זה המלון היחיד כרגע בעולם עם דירוג 7 כוכבים אמיתי, צריך להכנס אליו כדי להבין כמה הוא מטורף, המלון בנוי מבפנים עם המון שימוש בזהב, לא ציפוי אלא זהב מלא, יש שם קניונים עם אתרי סקי בפנים (ואני מתכוון לאתר סקי עם רכבלים וכו').

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תגידו, עם כמות כזו של כסף, יש להם בכלל צבא נורמאלי ?

עידן, ככה זה כשהזהב השחור הופך לזהב אמיתי על קירות בתי מלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
שביט, דובאי הרבה יותר מערבית ממה שאתה חושב, לא כל הנשים שם לובשות רעלה ולא נדיר לראות מוסלמים בפאב יושבים ושותים אלכוהול.

דובאי זה לא שכם.

אז אחד מישראל יוחד להסתובב שמה בלי בעייה?

פורסם

בעלי דרכון ישראלי לא יכולים להיכנס לדובאי,רק בעלי דרכונים זרים.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

על זה נאמר- "לא מדובשך ולא מעוקצך". מי צריך ... כשהנשים מחוייבות ללבוש רעלה על הפנים ועוד כל מיני חוקים חשוכים שהגיע זמנם לעבור מן העולם.

אתה צודק ואני מסכים לחלוטין!

להכריח את הנשים לגלח את הראש ולשים פאה ושביס זה הרבה יותר נאור!

לאסור על נשים לשיר זה הרבה יותר נאור!

לפתוח בקבוק קולה לפני השבת כי פתיחת הפקק בשבת אסורה כי זה נחשב עבודה זה מאוד נאור!:shock:

והכי נאור זה לפני כניסת השבת לחתוך את הריבועים של הנייר טואלט כי אסור לעשות את זה בשבת, זאת גם עבודה!:shock:

הנאורות במלוא תפארתה!

VOLK,

אני עוקב אחרי הודעותיך כבר בכמה שרשורים ואני חייב לשאול משהוא בשביל להבין איך להתייחס אליך, אתה מוגבל שכלית מלידה או שזה סתם רדידות מחשבתית?

מה שאמרת עכשיו מקביל לזה שאני אגיד שאני בחיים לא אסע לרוסיה כי כל מה שהם הביאו לארץ זה זונות,מאפיה ואלימות אז גם שם זה ככה.

(שלא תבין, זה לא נכון כאן וזה גם לא נכון שם אבל ההכללה הגורפת הזאת מקבילה בדיוק להכללה הגורפת שלך).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לרוסיה כל אחד יכול להכנס.

איך אתה רוצה שאני יתייחס למדינה שרק לישראלים לא מרשה להכנס ומממנת טרור אצלינו?

פורסם

ונעבור למצב הכלכלי הנוכחי...

לפני כמה ימים פורסמה בעיתון ידיעה כי בשדה התעופה של דובאי יש אלפי מכוניות נטושות עם המפתחות בפנים.

פשוט לבוא ולקחת :D

למה?

כי עשרות אלפי אזרחים זרים אשר שהו במדינה מטעמי עבודה, קנו מכוניות בשיטת הליסינג המימוני הנפוצה והמקובלת כלכך בארה"ב ואירופה.

ואם אתה גר במדינה כמו דובאי אתה רוצה גם מכונית מרשימה.

בשל המשבר העולמי חלקם איבדו את עבודתם וחלקם איבדו אחוז מסויים ממשכורתם ואינם יכולים לשלם יותר על הרכב וההוצאות הנלוות.

אז תגידו שיש כאלה בכל העולם, למה לברוח?

אה.. כי דובאי היא עדיין מדינה מוסלמית. ואצלהם לא להחזיר חוב או להפר עסקה נחשב לעבירה חמורה. והעונש?

כמה עשרות הצלפות וכמה שנים של מאסר.

ככה שבינתיים, בשדה התעופה בדובאי, יושבת להן אלפי מכוניות *חדשות* עם המפתחות בפנים...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה צודק ואני מסכים לחלוטין!

להכריח את הנשים לגלח את הראש ולשים פאה ושביס זה הרבה יותר נאור! שקר !אף אחד לא מכריח לעשות את זה

לאסור על נשים לשיר זה הרבה יותר נאור!

לפתוח בקבוק קולה לפני השבת כי פתיחת הפקק בשבת אסורה כי זה נחשב עבודה זה מאוד נאור!:shock:עבודה זרה? לך תלמד קצת הלכות ולא תזרוק דברים שאתה לא מבין בהם, לא עסודה זרה כי אם עשיית כלי ,ביום שבת יש איסור לעשות כלי , אם אתה פותח פקק של בקבוק משקה הפקק נהפך לכלי קיבול וכך יצרת כלי בשבת, ישנם דרכים כיצד לפתור בעייה זו

והכי נאור זה לפני כניסת השבת לחתוך את הריבועים של הנייר טואלט כי אסור לעשות את זה בשבת, זאת גם עבודה!:shock:כנ"ל

הנאורות במלוא תפארתה!

VOLK,

אני עוקב אחרי הודעותיך כבר בכמה שרשורים ואני חייב לשאול משהוא בשביל להבין איך להתייחס אליך, אתה מוגבל שכלית מלידה או שזה סתם רדידות מחשבתית?

מה שאמרת עכשיו מקביל לזה שאני אגיד שאני בחיים לא אסע לרוסיה כי כל מה שהם הביאו לארץ זה זונות,מאפיה ואלימות אז גם שם זה ככה.

(שלא תבין, זה לא נכון כאן וזה גם לא נכון שם אבל ההכללה הגורפת הזאת מקבילה בדיוק להכללה הגורפת שלך).

כל מה שכתבת על VOLK נכון לגביך באותה מידה

צר לי על ההתקפה, אני לא נוהג להשתתף בשרשורים האין סופיים וללא התכלית שרצים פה בענייני דת ומדינה, אבל הפעם הייתי מוכרח להגיב

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...