Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על : HGT/206XS/206GTI/Clio Sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד הרכב מתוחזק כמו שצריך, ואני בטוח שזה נכון לגבי כל האופציות שהועלו כאן, עלויות האחזקה לא יהיו כמו השד שעושים מהם. לכל רכב יש את הקשקוש היחיד שלו שעולה הרבה, אבל זו דיי הוצאה חד פעמית.

הם כן יהיו גבוהות מהמקביל הלא ספורטיבי, אבל זה מה יש.

!AWDSOME

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא יודע איפה אתה מתדלק - אבל אני מתדלק בסביבות 60~70 אגורות יותר מ95...לא כזה ביג דיל מבחינתי וגם לא רלוונטי כשמדובר בחיי מנוע טובים וארוכים יותר = מניעת תקלות בעתיד.

אני אשמח לדעת איך יוצא שהטיפולים בקליאו "הרבה" יותר יקרים מבוא נאמר איביזה טורבו מאותה שנה?

ישנו טיפול אחד יקר שגם בו ניתן להקטין עלויות אם קונים חלקים לבד - סביר ביותר גם המצב שהרכב שהוא הולך לקנות כבר עבר את טווח ה120K ק"מ ולכן לא יצטרך טיפול כזה - שאר הטיפולים השוטפים זהים לכל קליאו רגילה וגם אותם ניתן לצמצם.

אני גם חושב כמוך לגבי ה HGT לדעתי היא דיי זהה בדינמיות שלה לXS...

העניין הוא שבאיביזה אין צורך לטפל במוסכים מורשים, יש אלטרנטיבות לא פחות(אפילו יותר) טובות במחירים סבירים לחלוטין דוגמת "רון" "ג'ידאב" ואחרים(אצלי לדוג" הטיפול הגדול אחרון:כולל טיימינג,משאבת מים,כוהל,ופלגים-2500 ש"ח)-בקליאו העלות קרובה לפי 3!!.

חבל שאין איזה מוסך ש"ירים את הכפפה" ושישבור את המונופול של המוסכים המורשים של רנו.כי באמת שאין סיבה לשלם סכומי עתק לרכב שכבר מזמן עבר את האחריות.

חוץ מזה אל תשכחו שבכל הנוגע לחלפים לאיביזה יש אפטרמרקט אדיר.אפילו הטורבו היום כבר לא יקר.

ברגע שתהיה אלטרנטיבה למוסכי קרסו אני אשקול ברצינות לעבור לצרפתייה.

לדעתי שאר הקטנות בטווח המחירים שצויין הם לאוהבי ה"פרווה" למינהם.

turboy

פורסם

חברים מה שכתבתי מקודם לגבי מכוניות עם מגדש טורבו לא התכוונתי לפגוע באף אחד (אני רואה שאנשים פה לקחו את זה קשה) .

הבעיה במדינה שלנו שכמעט כל ילד שקונה רכב עם טורבו גומר אותו מרוב ההתלהבות , וכמו שכתבתי מקודם לא כל הרכבים גמורים - אבל בואו נעזוב את זה לא לזה הייתה הכוונה של השרשור.

אנשים פה שאלו כמה שנים אני נוהג - אז 9+ , בעבר הייתה לי RSI ומאזדה לאנטיס כרגע ללא רכב .

אני מחפש כמו שאמרתי רכב עם העדפה לכח מאשר לפניות כי איני מתכוון לעלות עם הרכב למסלול , שיהיה רכב יציב יחסית .

אשמח לעזרה , ותודה למגיבים .

פורסם
העניין הוא שבאיביזה אין צורך לטפל במוסכים מורשים, יש אלטרנטיבות לא פחות(אפילו יותר) טובות במחירים סבירים לחלוטין דוגמת "רון" "ג'ידאב" ואחרים(אצלי לדוג" הטיפול הגדול אחרון:כולל טיימינג,משאבת מים,כוהל,ופלגים-2500 ש"ח)-בקליאו העלות קרובה לפי 3!!.

חבל שאין איזה מוסך ש"ירים את הכפפה" ושישבור את המונופול של המוסכים המורשים של רנו.כי באמת שאין סיבה לשלם סכומי עתק לרכב שכבר מזמן עבר את האחריות.

אני מת על אנשים שמדברים בלי לעשות קצת שיעורי בית. כבר מזמן יש אלטרנטיבות לקרסו. אישית אני מטפל במוסך שאפט וידוע לי על עוד הרבה בעלי קליאו שמבקרים רק אותם. יש גם בחור בשם משה ממושב גינתון, קצת רחוק אבל בעל דוקטורט בקליאו וצרפתיות ספורטיביות.

לבחור המתלבט, אם הייתה לך RSI ועם הוותק שלך אמליץ לך בלב שלם על הקליאו ספורט. אם תלך על הHGT או הXS\GTI תרגיש מחסור בכוח, המכוניות מעולות אבל במחינת כוח זה לא שינוי גדול מהRSI שהייתה לך. בכל אופן, ב45K תהיי לך בעיה גדולה. נשארו כ40 יחידות דור ראשון על הכביש בארצנו, אני מתאר לעצמי שמתוכם חצי יהיו שמורות והשאר קצת (או הרבה) פחות. לא הרבה מוכרים את הרכב ומי שמוכר יודע כמה הרכב שלו באמת שווה, לכן המחירים הם 50K +. עזוב את לוי יצחק בשקט, אפילו מחירון יד 2 נותן לה מחיר יותר הגיוני.

כרגע יש כמה דור ראשון שמורות בטירוף שנמכרות, אבל בשבילן תצטרך למתוח את התקציב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לבחור המתלבט, אם הייתה לך RSI ועם הוותק שלך אמליץ לך בלב שלם על הקליאו ספורט. אם תלך על הHGT או הXS\GTI תרגיש מחסור בכוח, המכוניות מעולות אבל במחינת כוח זה לא שינוי גדול מהRSI שהייתה לך. בכל אופן, ב45K תהיי לך בעיה גדולה. נשארו כ40 יחידות דור ראשון על הכביש בארצנו, אני מתאר לעצמי שמתוכם חצי יהיו שמורות והשאר קצת (או הרבה) פחות. לא הרבה מוכרים את הרכב ומי שמוכר יודע כמה הרכב שלו באמת שווה, לכן המחירים הם 50K +. עזוב את לוי יצחק בשקט, אפילו מחירון יד 2 נותן לה מחיר יותר הגיוני.

תודה על התגובה ואכן יש לי חיבה ענקית לרנו בעקבות ה- RSI , אך לצערי הרב אני לא יוכל לעמוד בתקציב מעל 50K .

פורסם

אלא רק אם מחירון לוי יצחק של הקליאו ספורט 2001 עלה בכמה אלפים בארבעת החודשים האחרונים, אני לא רואה סיבה שהיא תימכר במעל 50K. אני מכרתי את שלי לפני ארבעה חודשים בקצת מתחת ל-50 והמחירון היה 35 או 34. לא בדקתי, אבל סביר להניח שהיום הוא יותר קרוב ל-30K, ויש גבול בנוגע לכמה מעל המחירון הגיוני לשלם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מזמן נמכרו 2 אקזמפרים בכ44K.

אבל, הם עברו מעל 160K ק"מ ולא היו שמורות (לפחות מהנתונים ובירור שלי) כמו הקליאו של קובי או אייל למשל שנמכרות ב50K + ובקושי עברו 90K ק"מ.

גם כרגע יש ביד 2 קליאו כחולה דור ראשון עם 152K ק"מ ב45K ש"ח, שווה לבדוק. אם היא טופלה נכון זה אחלה מחיר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני מת על אנשים שמדברים בלי לעשות קצת שיעורי בית. כבר מזמן יש אלטרנטיבות לקרסו. אישית אני מטפל במוסך שאפט וידוע לי על עוד הרבה בעלי קליאו שמבקרים רק אותם. יש גם בחור בשם משה ממושב גינתון, קצת רחוק אבל בעל דוקטורט בקליאו וצרפתיות ספורטיביות.

וכמובן שכחת את מוסך שיר שיפורים שמטפל במספר מכובד של קליאו של חברי המועדון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום לכולם !

אני בעתיד הקרוב מתכנן לרכוש רכב ויש המון התלבטויות , אני מעוניין ברכב בעל 3 דלתות עם גיר רגיל מהיר ודי זריז עד טווח של 45000 ש"ח .

HGT - רציתי לדעת איך האמינות של הגיר והמנוע של הרכב .

206XS ו- 206GTI - עליהם קיבלתי הכי הרבה המלצות , אך רציתי לדעת יותר על הרכבים מבעלים של הדגמים הללו .

Clio Sport - זה נכון שהדגם הזה מתודלק רק אוקטן 98 ? למה כולם נמכרות הרבה מעל המחירון ?

אודה לכולם על העזרה .

אני משאיר את ה 206 XS בצד כרגע ומתייחס לשאר.

כל המכוניות שציינת עונות על הדרישות שלך, הן כולן מהירות, זריזות ועם גיר רגיל.

מבחינת מהירות וזריזות:

הקליאו ראשונה, 206 וה HGT בערך אותו דבר.

מבחינת התנהגות, ל 206 ולקליאו התנהגות עדיפה על הפיאט, בין שתי הראשונות זה עניין של טעם, יש שיעדיפו את ההגה הטוב יותר של ה 206 ויש שיעדיפו את ה"פראות" של הקליאו.

מבחינת אמינות, אף אחד לא באמת יודע, אל תנסה לנחש.

לסיכום, אם אין ברשותך רזומה של נהיגה במכוניות ספורטיביות ושליטה טובה בהן, הייתי ממליץ לך ללכת על ה 206 כי מדובר ברכב מתורבת יותר, מאובזר מאוד, נסחר במחירים שפויים , יפה , נוח ,אמין וסה"כ בחירה לא רעה בכלל.

פורסם

הכי חשוב: אל תקנה לפני שנסעת על שלושתן. (ורצוי שהבעלים שיעשה לך את הסיבוב גם יבין משהו בנהיגה :-D)

אחרי זה, אתה בעצמך תבוא ותכתוב שאתה סגור על הקליאו. הרכב נותן תמורה מדהימה יחסית לכסף.

במיוחד כשהמחירון של ה-206XS כל כך גבוה.

נ.ב לגבי 306GTI6 - אל תחשוב לחפש אפילו. אני חיפשתי שנה (העדפתי אותה משום מה על הקליאו) - ולא מצאתי. (כלומר דווקא לפני חודשיים היו לי שלושה(!) על הפרק - אבל אחת הייתה עם קמ"ז גבוה ועל השתיים האחרות רצו מחיר לא סביר. (הן גם היו משנת 2000, מה שיקר את המחירון).

בסוף קניתי קליאו.

פורסם
וכמובן שכחת את מוסך שיר שיפורים שמטפל במספר מכובד של קליאו של חברי המועדון.

שיר שיפורים =המוסך בגינטון בבעלות משה.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה לדעת על ה 206? (לא, לא מוכר :D )

לי יש GTI כבר שנתיים וחצי ואני מאוד מרוצה ממנה.

אבל אני לא ממש "מתחרע" עם הרכב. אני מאוד נהנה מהכוח שלו ובעיקר מהאבזור והנוחות. כן, אני יודע שזה לא בהמה ספורטיבית כמו ה CLIO, אבל אני גם לא צריך את זה.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...