Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש רוצה לקנות פורד פוקוס 2006 מליסינג (פרטי קשה להשיג)

ולא יודעת איזה מגרשים נחשבים לחברות ליסינג או סוחרים. להלן הרשימה:

1. סנטר קאר - דרך השבעה 9, אזור - ליסינג או סוחר? אמין?

2. קאר סנטר - דרך השבעה 112, חולון - ליסינג או סוחר? אמין?

3. אוטוקרדיט ליס - רח' יוחנן הסנדלר הרצליה - מישהו מכיר - ליסינג אמין?

4. פרי ליסינג - רח' המסגר 32 ת"א - אותן שאלות

5. חי עסקי רכב - רח' משה סנה 53 ת"א - אמין?

6. רובל - שדרות אבא אבן 18, הרצליה פיתוח - אמין?

קוראת וקוראת מה שכתוב פה וממש רוצה כבר לקנות ומפחדת. אשמח אם מישהו מכיר, יודע, לגבי החברות הנ"ל.

תודה

פורסם

תלכי ללובינסי-טרייד או באוטודיל.

אמורים להיות שם פרטיים.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

למעט פרי ברחוב המסגר, כל שאר המגרשים הם סוחרי רכב ולא מגרשים של חברות ליסינג.

זה לא אומר שהם לא עובדים עם חברות הליסינג, זה לא אומר שכל מה שהם מוכרים זה רכבים דפוקים, בדיוק כמו שלא כל רכב שנמכר מחברת ליסינג הוא רכב טוב.

אבל אם את מחפשת מגרשים "רשמיים" של חברות ליסינג, את לא כל כך בכיוון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה

קודם כל עזרת לי עם זה שרשמת שפרי זה לא סוחרים, כי יש להם רכב ואני אגש לראות.

אמנם הנתונים לא מזהירים, אבל קשה למצוא נתונים טובים.

פוקוס 2006 90K ק"מ ליסינג תפעולי, אחריות שנה מנוע וגיר. 65K ש"ח (יותר מהמגרשים האחרים שרשמתי, שם רוצים בסביבות 58-60K ש"ח).

אשמח להמלצות על מקומות אמינים.

פורסם

את הרכב שלי קניתי מחי עסקי רכב - רח' משה סנה 53 ת"א, הרכב עבר בדיקה במכון רישוי בעיר אחרת (הרצליה) ובמוסך הדקל הרצליה, כמובן דיברתי עם הבעלים הקודמים. הרכב התגלה כאמין ואני מרוצה מאוד. חוץ ממשא ומתן מיגע מאוד איתו, שלקח הרבה זמן והרבה עצבים (בסוף הגענו לעמק השווה) היה בסדר. הרכב שקנתי היה יד 1 פרטי.בקניה ממגרשים או סוחרים יש להיזהר לא לוותר על הדברים הנ"ל

לדבר עם הבעלים הקודמים

חוזה קניה מסודר תוך ציון מס' הק"מ שרשום ברכב,

בדיקה במוסך מורשה (בדיקת היסטוריית טיפולים או לפחות להראות להם אותה)

ומכון בדיקה רציני (רצוי בעיר אחרת ולהשגיח על הסוחר כל הזמן),

בדיקה ברשם המשכנתאות

ובדיקה במשרד הרישוי לגבי היד של הרכב.

אייל

פורסם

הרכב שאני מעוניינת בו הוא מליסינג. יוסי, מחי עסקי רכב אמר שהרכב מליסינג של אויס, לכן אין ממש בעלים קודמים, אפשר להתקשר לאוויס לוודא?

יש מצב שתרצה לבוא איתי לבדיקה, במידה והרכב ימצא חן בעיני, כמובן אשמח לשלם על הזמן שתקדיש לעניין. אני פשוט די אבודה בכל מה שקשור למכוניות, ובסופו של דבר אתייאש ואקנה רכב חדש. (אפילו שאני מעדיפה שלא, מפאת בעיות תקציב).

פורסם

למה בדקת במוסך הדקל בהרצליה? זה מוסך מורשה של הרכב שרכשת? או מוסך רגיל לכל דבר, בנוסף לבדיקה במכון?

פורסם

תנסי בדורנט - החברה בפירוק ואפשר אולי למצוא מציאות.

חוצמזה, חברות הליסינג עצמן: יש מגרשים לאלבר, אויס, שלמהsixt, פריים ליס, ואחרים.

בחיפוש מהיר בגוגל - תמצאי את האתרים הרלוונטים ושם תוכלי להשאיר את הפרטים שלך ויחזרו אליך.

אני מכיר גם את אוטו-דיל שהם בסדר (לפחות בירושלים ועד כמה שאני יודע)

פורסם
תנסי בדורנט - החברה בפירוק ואפשר אולי למצוא מציאות.

חוצמזה, חברות הליסינג עצמן: יש מגרשים לאלבר, אויס, שלמהsixt, פריים ליס, ואחרים.

בחיפוש מהיר בגוגל - תמצאי את האתרים הרלוונטים ושם תוכלי להשאיר את הפרטים שלך ויחזרו אליך.

אני מכיר גם את אוטו-דיל שהם בסדר (לפחות בירושלים ועד כמה שאני יודע)

על אוטודיל מירושלים יש חוות דעת שלילית מהפורום השכן. (פורום רכבים בתפוז).

SIXT מטפלים ברכבים שלהם בחלקים זולים במוסכים שלהם ולא במוסכי הרשת של היבואנים.

ובכלל, קראתי בפורום שחברות הליסינג במקום להחליף שמן בטיפול מוסיפות 2 מילימטר כדי שהשמן יגיע למקסימום במדיד, ועוד הרבה סיפורי זוועה על שיגרת הטיפולים שלהם כדי לחסוך כסף.

עוד סיפור מסוחר רכבים, (לא יודע אם אמיתי או לא), רכבים שרשומים כליסינג תפעולי, משמשים רכבי ליסינג בחברות השכרה.

ככה שבפועל לא נהג אחד נהג על הרכב, אלא זה ממש רכב שהיה בחברת השכרה שעשתה חוזה ליסינג ל 3 שנים.

לפותחת השרשור, תעשי חיפוש בפורום תראי כמה סיפורי זוועה יש על הליסינג.

רק לא מזמן היה פה שרשור על בחור שקנה C5 מליסינג, קיבל אחריות על הרכב, אבל הרכב מבלה חודשים במוסך, כבר החליפו חלקים בעלות של אלפי שקלים (5 ספרות, לא 4) וכל הזמן הזה הוא צריך למצוא איך להתנייד, אז חלק מהזמן הוא קיבל רכב חלופי מהליסינג, כי זה כבר עבר כל גבול, אבל הבריאות והעצבים ....

לא שווה את ההתעסקות הזאת, והפחד של לקבל רכב שהוזנח , שלא לדבר על זה שלא אחת אני רואה איך נהגים חדשים "מתגלחים" על רכבי הליסינג בחברה שלנו.

ממליץ שוב לעשות חיפוש בפורום, ואם השתכנעת שעדיפה יד פרטית שטיפלה ברכב כמו שצריך, אין בעיה למצוא רכבים מידיים פרטיות אצל היבואנים הגדולים, ולא אצל סוחרי מדרכה, וגם אז לקחת את הרכב לבדיקה ולא להסתמך על הבדיקה שהם ביצעו לפני שהרכב הגיע אליהם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

nepet

אתה לא צריך לשכנע אותי שלקנות מליסינג זו טעות, אולי למעט פריים-ליס שנדמה לי שזו חברת בת של דוד לובינסקי ועל כן הרכבים שלה עושים טיפולים במוסכי היבואן.

אבל פותחת השרשור רוצה ליסינג ושיהיה "אמין" - אז לדעתי חברות הליסינג הגדולות עדיפות על כל מיני מגרשים.

פורסם

היי, ממליץ בחום לגשת לאלדן, ברחוב תמנע באזה"ת חולון, יש שם את איציק, תומר מנהל את המכירות של הרכבים.

האמינות שלהם היא ברמה ממש טובה, יש טופס בדיקה לכל רכב שנכנס למכירה, רכבים שחוטים מבחינת ק"מ/תאונות מועברים לסוחרים חיצוניים ע"מ לא ללכלך את השם הטוב של החברה.

לגבי מגרשים, מ"קאר סנטר" בדרך השבעה 112 הייתי מתרחק, לא מכיר את המקום אישית, אבל יודע שהוא כל כמה זמן מחליף שם, משהו שם מסריח.

"סנטר קאר" זה מגרש ששייך לאיש בשם אדי (שותף עם אח שלו), את אדי אני מכיר אבל אין לי מושג מה טיב הרכבים שהוא מחזיק במגרש כי מעולם לא ביצעתי איתו עסקים או ניסיתי לבצע איתו עסקים.

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אבל אולי היא לא יודעת איזו התעללות עוברים רכבי (השטח) הליסינג.

מה שכן, כמו שאמרת, אם כבר ליסינג, אז רק פריים ליס, כי יש היסטוריית טיפולים מלאה במוסכי הרשת של החברה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

גם אני ממליץ לבדוק ב"אלדן" :

http://www.eldan.co.il/he_sale/step2.aspx

לדעתי, עדיף על מגרשי סוחרים למינייהם.

גם כאשר קונים ישירות מחברת ליסינג, לא לוותר על בדיקה ממוחשבת (אפילו אם קיימת בדיקה של החברה).

מניסיון של החבר שלי עם שני רכבים שנקנו מאלדן בשנה האחרונה (גטס ואקסנט), הרכבים היו במצב טוב (טופלו במוסכי מורשי יבואן)

אלדן תיקנה את הליקויים לפני מסירת הרכבים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...