Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר הנ"ל כדי להגביר סט קומפוננט מורל פולס או טמפו ( עדיין לא נקנה ) וסאב שגם עדיין לא נבחר.

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=GM4000&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap&lang=HE

אני יודע שזה לא רמה מקצועית כמו מה שיש לאנשים פה במכוניות אבל אין לי תקציב של אלפי שקלים למגבר.

ואני מחפש מגבר שיעשה עבודה נחמדה במחיר סביר והגיוני ושלא יעלה יותר מהרכב (רנו קליאו 95)

אם הוא לא מגבר איכותי ישמח לשמוע הצעות למגברים עד 600 שקל.

אם זה חשוב כרגע יש לי ברכב מגבר דיי אנונימי שקיבלתי מחבר 2 ערוצים מחובר לשתי רמקולים 6*9 של באזוקה ואני ממש מרוצה.

תודה רבה מראש!

פורסם

מגבר גרוע , שמעתי אותו, ב -700 600 שקל תוכל להביא יד שנייה בפורום מגבר סביר בהחלט והרבה יותר טוב בזה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

בקשר לכותרת צודק מצטער אבל אין לי מושג איך עורכים כותרת ישמח עם אחד המנהלים יערוך ולהבא אני יכתוב כותרת נורמלית.

ותודה רבה על התגובה. ישמח לשמוע עוד תגובות והמלצות לסוגים של מגברים מומלצים.

בכל זאת גם הקומפוננט של מורל טמפו הבנתי לא כזה מקצועי שצריך מגבר של אלפי שקלים בשביל להוציא ממנו צליל נחמד.

פורסם

לא קשור קומפוננט מקצועי לא מקצועי. והוןא קומפוננט מצויין בתקציב נמוך, עם התקנה נכונה הוא בכלל בכלל לא פראייר.

יש לך תקציב של 600 ש"ח. נא השתמש בו בחוכמה. אם תקנה עכשיו איזה משהו לא רציני והוא לא ישרת אותך טוב, תצטרך להוציא עוד כסף בעתיד.

בתקציב שלך תשקול באמת גם יד שנייה, אפשר למצוא דברים טובים. רק אם מתאים לך יד שנייה, כן.

כמו כן, אם כבר אתה הולך על משהו סיני לא מוכר, תעשה חיפוש בפורום, דווקא יש דברים חדשים שאולי יתאימו לך וישרתו אותך נאמנה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תודה על התגובה ואני ממש לא מבין למה אתם כל הזמן אומרים מוצרים סינים כמעט וכל דבר היום מיוצר בסין אני בטוח שגם המון מגברים יקרים מיוצרים בסין בסופו של דבר.

פורסם

יש ויש.

יש מוצרים שעושים אותם בסין, אבל כל הרכיבים הם של החברה שמייצרת והכל בפיקוח של החברה.

ואז הכל איכותי ובלי בעיות.

לעומת זאת, חברה לא מוכרת שהרכיבים לא איכותיים אז כך גם המוצר, לא איכותי.

בגלל זה יש הבדל בין חברה סוג א' לחברה סוג ב'.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אוקיי הבנתי.

הייתי שמח אם הייתם ממליצים איזה מגבר לדעתם יתן את התמורה הכי גדולה לתקציב.

תודה רבה מראש!

פורסם

תערוך חיפוש בפורום על מגבר Pulse Audio.

תראה את התגובות על המגבר הזה, יש לו דגם של 2 ערוצים ו-4 ערוצים (בדגם אחד חזק יותר מהשני).

אז תמצא הרבה תגובות על המגבר וחוות דעת.

המגברים האלה מגיעים למחירים של 600 ש"ח בערך.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מהחיפוש שערכתי על המגבר הבנתי שאפשר להשיג אותו בסביבות ה500 שקל אצל היבואן בת"א.

איפה יושב היבואן הזה?

והבנתי שאומרים שהמגבר הזה והמאק אודיו 4200 זה אותו מגבר רק באריזה שונה. זה נכון?

וגם הבנתי שכולם המליצו לא ללכת על המגבר הזה.

פורסם

נכון, המק והפולס אודיו הם אותו מגבר.

תמתח את תקציבך בעוד 100-200 ש"ח וחפש מגבר JBL75.4 מיד שנייה. התמורה הכי טובה לתקציב נמוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשבתי עד עכשיו למתוח את התקציב ולקנות מאק אודיו אבל עכשיו אתם אומרים שזה אותו מגבר. בילבלתם אותי. הייתי בטוח שמאק אודיו מגבר מצוין. מדיונים שראיתי פה בעבר.

לא שווה להשקיע 500 שקל אצל היבואן על הפולס אודיו ? ואיפה יושב היבואן?

ותאמת (כלומר את האמת) אני לא בטוח ביד שניה לא הכי סומך על אנשים מי יודע מה עבר על המגבר?! אני יכול לקנות לחבר לרכב וכמה שבועות אחרי הוא ישרף או משהו.

תודה מראש!

• תוכן חדש...