Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוכים הבאים ל"חלם"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה חלמאי בזה?

לא מדובר על חיוב בעלי מכוניות לגרוט אותן, אלא על מתן אפשרות למעוניינים לקבל זיכוי עבור מכונית ישנה שתיגרט.

אני לא רואה כל פסול בהורדת גרוטאות מקרטעות ומזהמות מהכביש.

אם מדובר במכונית נדירה דיה, מובטח לך שימצא מי שיסכים לשלם לבעלים 3010 ש"ח ולהעבירה לבעלותו במקום שתיגרט.

פורסם

החלם היחיד כאן הוא העובדה שמדובר בגריטה של מכוניות בנות 20 ומעלה.

מכיוון שאני מכיר את האנשים שיזמו את החוקים המקוריים עוד לפני 5-6 שנים ואני יודע במה מדובר - אספר כי האנשים שלוחצים על זרועות השלטון שלא יבצעו את התוכנית וגם דאגו לסרס אותה הם אנשי לובי המוסכים וכמובן לוביסטים של יבואני חלקי חילוף.

החוק המקורי דיבר על 3000 ש"ח לכל רכב מכל שנה.

דוגמא אקטואלית במיוחד לכמה שנחוץ החוק הנ"ל קיבלתי כששכן שלי מכר את הZX שלו, שהוא קנה שנה לפני ב-3500 ש"ח.

הוא מכר את המכונית אחרי שנה שטחן אותה בכבישים ללא רחם ב-1000 ש"ח. המכונית הייתה עם צמיגים גמורים, רדיאטור הרוס, בלמים במצב שמחייב החלפה וכך הלאה.

במקום שעגלה כזו תרד מהכביש ויתקבלו תמורתה 3000 ש"ח, מישהו רכש אותה בגרושים, ישמיש אותה עם חלקים זולים וימשיך לנסוע - לזהם את האוויר ולפקוק את הכבישים. אני כבר לא מדבר על ההיבט הבטיחותי.

בכל מקרה האינטרס פה מובן - המוסכניק שיחליף את החלקים באוטו והיבואן של החלקים הם בעלי אינטרס גדול שהרכב הנ"ל ימשיך לנסוע. לכן, בשביל לקבל עליו תמורה נאותה צריך לשמור אותו עד 2013...

• תוכן חדש...