Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תאונה קטנה התעקמה לי הדלת שבצד הנהג .. לאחר התאונה ביומיים בבוקר נסיתי לפתוח את הדלת והדלת לא נפתחת לי.. יש לציין שמנגנון הנעילה ((הכפתור לא מתפקד לאחר התאונה כראוי)) ריססתי שמן חלודה לא עזר .. פירקתי את הריפוד מבפנים וגם לא הלך לי .. אין ברכב שלי נעילה מרכזית..

למישהו יש מושג איך לפתוח את הדלת התקועה .. לא נעים לי לצאת מהדלת השנייה :$ ..האוטו יומיים לא זז ממקומו .. ואני ממתין ליום ראשון ..לנסוע לנצרת עילית לתקן את הרכב על חשבון זה שנכנס בי .. \

בינתיים איך אני יכול לפתוח את הדלת ? למישהו יש תרשים או ציור של מערכת הנעילה בדלת פיג'ו של הנהג ?

מחכה לעזרה שלכם ..

תודה מראש..

HONDA CIVIC LS

פורסם
לאחר תאונה קטנה התעקמה לי הדלת שבצד הנהג .. (קורה...) לאחר התאונה ביומיים בבוקר נסיתי לפתוח את הדלת והדלת לא נפתחת לי.. (לא נורא, גם זה קורה) יש לציין שמנגנון הנעילה ((הכפתור לא מתפקד לאחר התאונה כראוי (כאילו דא?! הוא קיבל מכה כלשהי?!?!) )) ריססתי שמן חלודה לא עזר .. (למה ששמן חלודה יתקן מכה שהאוטו קיבל???) פירקתי את הריפוד מבפנים וגם לא הלך לי .. (פלסטיק צרפתי, מן הסתם...) אין ברכב שלי נעילה מרכזית..

למישהו יש מושג איך לפתוח את הדלת התקועה .. (ללכת למוסך פחחות שיסדרו לך את זה) לא נעים לי לצאת מהדלת השנייה (לא נעים-לא נורא) :$ ..האוטו יומיים לא זז ממקומו (חוסך בדלק) .. ואני ממתין ליום ראשון ..לנסוע לנצרת עילית לתקן את הרכב על חשבון זה שנכנס בי .. \

בינתיים איך אני יכול לפתוח את הדלת (אולי עם פטיש?) ? למישהו יש תרשים או ציור של מערכת הנעילה בדלת פיג'ו של הנהג ? (לי יש, אבל של המנעול המקורי, אין לי תרשים של מנגנון שכזה אחרי תאונה)

מחכה לעזרה שלכם .. (חכה ליום ראשון, תקן את האוטו וסע...)

תודה מראש..

תנסה להכניס מוט ברזל בין הדלת למסגרת, אולי זה יפתח את הדלת

• תוכן חדש...