Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אי אפשר לעשות את זה בפאבייה - החלקת סמלים.

:wink: :wink: :wink: :wink:

אומר המבין גדול בפביות... :roll:

רוני, סמל קידמי - מחובר עם ניטים (לגריל).

אפשרי להסיר אותו, אבל תשאר עם שקע ו-2 חורים בגריל.

סמל אחורי - מודבק.

אפשרי להסיר אותו, גם כאן תשאר עם שקע - ניתן למלא עם חומרים פחחים ואז תאלץ לצבוע את דלת תא המטען מחדש. לשיקולך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף להדביק עם דבק דו"צ . אני מעדיף שאם גונבים, שיגנבו בקלות (ושיהיה להם לתרופות)

כי סמלים היום אפשר להביא בגרושים מ EBAY , אבל שקעים ושריטות בפח - המחיר של זה הרבה יותר גודל וכואב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה זה, "החלקת סמלים" ?

אי אפשר לעשות את זה בפאבייה - החלקת סמלים.

:wink: :wink: :wink: :wink:

אומר המבין גדול בפביות... :roll:

רוני, סמל קידמי - מחובר עם ניטים (לגריל).

אפשרי להסיר אותו, אבל תשאר עם שקע ו-2 חורים בגריל.

סמל אחורי - מודבק.

אפשרי להסיר אותו, גם כאן תשאר עם שקע - ניתן למלא עם חומרים פחחים ואז תאלץ לצבוע את דלת תא המטען מחדש. לשיקולך.

לא שאלתי בגלל שכוונתי לעשות זאת, שאלתי בגלל שמעולם לא שמעתי על מושג כזה.

נהגת שודים, נתנה לי קישור עם הסבר.

פורסם
עדיף להדביק עם דבק דו"צ . אני מעדיף שאם גונבים, שיגנבו בקלות (ושיהיה להם לתרופות)

כי סמלים היום אפשר להביא בגרושים מ EBAY , אבל שקעים ושריטות בפח - המחיר של זה הרבה יותר גודל וכואב.

לוגו VW לדלת אחורית בגולף 4 לא עולה בדיוק גרושים, גם לא ב EBAY.

פורסם

העניין בניטים זה שאם הפרחח מבחין בהם מראש נניח באור יום זה עלול להרתיע אותו ולגרום לו לוותר ולעבור לקורבן הבא.

פורסם
עדיף להדביק עם דבק דו"צ . .

הדו"צ מחזיק מעמד בגשם ובשמש?

החומר לא נחלש במהירות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הדו"צ מחזיק מעמד בגשם ובשמש?

החומר לא נחלש במהירות?

ל'

אצלי הדבקתי עם סיליקון שקוף (ברכבים הקודמים, ברכב הזה זה עדיין לא נגנב בלי עין:)) , דו"צ איכותי (של 3M למשל) יחזיק גם יחזיק.

עם כזה דו"צ מודבקים הכיתובים על הרכבים בחלק מן המקרים.

לוגו VW לדלת אחורית בגולף 4 לא עולה בדיוק גרושים, גם לא ב EBAY.

אנחנו מדברים על סדר גודל של 10-12 דולר כולל משלוח וזה בלי חיפוש רציני שביצעתי , בצ'מפיון יעלה פי 3 (יש לי בספר טיפולים איזה 2 קבלות מצ'מפיון על סמל אחורי שנגנב לבעלים הקודם)

בוא נגיד שאני מעדיף גם לשלם את ה150 שקל של צ'מפיון ובלבד שלא יגרם נזק לדלת האחורית בזמן הגניבה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם לי גנבו את הסמל מקדימה (הונדה). למזלי (ולחוסר משלו של מישהו אחר), הערס שמכר לי את הרכב החזיק ספיירים בתא הכפפות, כך שאת הבא הדבקתי עם אפוקסי פלסטי (כמה שקלים בטמבור) וכמות רצחנית של דבק 3 שניות בחריצים מסביב.

אני חייב לציין שהאפוקסי גרם לסמל לבלוט קצת מעל הגריל (גם כך הוא היה נראה לי גדול מעט מהסטנדרט), ודבק 3 השניות השאיר לי כתמי נזילה על כל הגריל. מוזר ככל שזה יישמע, אני דווקא מרוצה - התוצאה עדיין יפה יותר מגריל ערום מסמל (כן, "הרכב נוסע גם בלי סמלים", אבל עם כל הכבוד זה מכוער, ואופייני לרכבי ליסינג מוזנחים) וכתמי הדבק אולי ירתיעו את הגנבים הבאים מלטרוח - הרכב נמכר לי כך עם סמלו האחורי, ובו לא נגעו.

פורסם

היום אני נסעתי לקניון כדי לקנות בגדים והחנתי את הרכב רחוק בחניה איכותית, כדי שלא יפתחו עליי דלתות.

לא עוברות 5 דקות, ומגיעים אל הרכב בחלקו האחורי 3 ילדים- שניים מסתירים את השלישי.

השלישי שם את הידיים שלו על דלת תא המטען ולוחץ על האוטו כלפי מטה, אולי כדי לבדוק אם יש אזעקה.

מיד רצתי לכיוון מסביב תוך מעבר בצמחיה שלא ייראו אותי כדי לסגור איתם חשבון (עם קבלה), אבל החלאות כן ראו וכשהתקרבתי הם ברחו!

מה הם רצו? כנראה את הסמל/ מגב אחורי/ לפרוץ לרכב/ סתם לנסות להפעיל את האזעקה (שתותקן עוד השבוע- ביפר).

האם אנחנו, בעלי רכבים צריכים לעמוד ליד הרכב ולשמור עליו בחניות במרכזי קניות?!

האם ההורים לא יכולים לחנך את הילדים הגנבים שלהם?

האם המשטרה יכולה להזיז קצת את ה&%$ שלהם במקום לעצור נהגים על מהירות? הגיע הזמן שגם גנבי סמלים ישבו בכלא לכמה חודשים טובים.

פורסם

הבעיה לא במשטרה, הבעיה במערכת המשפט.

גם אם המשטרה תעצור גונבי סמלים, מה שקורה מידי פעם שהמשטרה עולה על גנב סידרתי, התיק שלו בסוף נסגר מחוסר עניין לציבור, מה עוד שבדרך כלל גנבי הסמלים הם קטינים.

חניה במקום שמאפשר מסתור לילדים, היא איכותית בשבילך?

אני מעדיף לחנות במקום גלוי ופעיל, בשביל זה יש לי (ולך) פסי הגנה על הדלתות, מאשר להעמיד את האוטו במקום מרוחק ושהאוטו ירגיש בודד מבלי שאף אחד ייראה אותו.

פורסם

אצלי הסמלים מודבקים עם דבק סיליקון בשני הצדדים [קורדובה] ומחזיקים יפה מאוד .

למזלי עד היום לא ניסו לגנוב את הסמלים.

פורסם

הניטים כ"כ מיותרים. אני באמת לא מבין את המטרה שלהם.

עדיף להשאר עם חצי סמל מאשר כלום? למה?

כדי שאתה תצטרך לקלף את השאר כשאתה שם חדש?

כדי שיהיה לו עוד יותר קשה להוציא אותו והוא ינסה לעקור את הניטים לפני ויעשה עוד יותר נזק?

זה גם סתם מכער לך את הרכב ואם אני מבין נכון, עושה חורים הפח (?!).

חבל שגונבים סמלים בארץ, צריך לתפוס אנשים כאלה ולהוריד להם את האצבעות.

• תוכן חדש...