Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפניי מספר שנים רכשתי רכב יד שנייה וכבר בשבוע הראשון שהיה בבעלותי החלטתי למסמר בעזרת ניטים את כל הסמלים/כיתובים שעליו ע"מ שלא ייפלו/ייגנבו אם הזמן, הדבר אכן הוכיח את עצמו והסמלים נשארו במקומם שלמים מספר שנים עד אתמול בבוקר כאשר ניגשתי אל הרכב גיליתי על תא המטען רק חצי סמל אך "למזלי" הגנב/פרחח לא היה מספיק עקשן ופשוט ברח מבלי לגרום שריטות/שקעים או נזק נוסף לבגאז.

נקודה למחשבה ,אומנם אני יצאתי "בזול" הפעם אך העניין עלול היה להסתיים בנזק הרבה יותר גדול וכבד לרכב באם אותו פרחח היה קצת יותר עקשן ונחוש לגנוב את הסמל.

המשך יום נעים וקחו את החיים בקלות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל זה כואב הלב לפעמים להשקיע כסף לשיפור מראה חיצוני ברכבים,ישנם אנשים וונדליסטים שפשוט אין מילה אחרת מלתאר אותם חוץ מנבלות סרוחות.

פורסם

החלקת סמלים - הכי טוב 8)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפני מספר שנים, כשרכשתי את הסיאט איביזה, העלימו לי את הסמל הקדמי ואת הטסות, אחרי יומיים בלבד.

השארתי את הרכב כפי שהוא, ושמחתי שלא עשו נזק לרכב.

מה זה, "החלקת סמלים" ?

פורסם

אי אפשר לעשות את זה בפאבייה - החלקת סמלים.

:wink: :wink: :wink: :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אין מסקנה ברורה בעניין ,פשוט בעקבות המקרה שלי כל אחד יחליט אם שווה לו לקחת את הסיכון או לא.

ריתוך או הדבקה באפוקסי יעשו את חיי הגנב קשים עוד יותר - אבל מה מטרת השרשור? יש מישהו שלא ברור לו שיותר קשה להוריד ניטים מאשר דבק פשוט בו משתמשים היצרנים?

פורסם

משגע אותי הדבר הזה שעדיין כמו בשנות ה80 גונבים סמלים,

אצלי ברכב ניסו לגנוב את הסמל ,הורדתי אותו זרקתי לפח, יותר טוב ככה לא יעשו שריטות לפחות.

במקרה שלי הסמל גם היה מכוער (מיצובישי כריזמה 04 הסמל מקדימה).

פורסם

הערה אינפורמטיבית בענין זה :

מי שחונה בלילה בחניון של ביה"ח ביילינסון בפ"ת ואתרע מזלו וברשותו פולקסוואגן או ב.מ.וו, טוב יעשה אם ישאיר שומר בשכר בתוך או ליד האוטו. ל"שאבאב" ( ואין הכוונה חלילה לשיוך לאומי או אתני, אלא לסוג הנוער החביב הזה ) שמסתובבים שם חולשה ניכרת דווקא לסמלים של המותגים האלה. השימוש בסכין או מברג ככלי עבודה משאיר גם יופי של סריטות על הצבע.

פורסם
אם לא הייתי מחליק את הסמלים אצלי ברכב הייתי מעדיף לקחת סיכון שיגנבו מאשר לשים ניטים שמכערים את כל הרכב.

+1, דעתי כדעתך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפי דעתי אתם טועים מכיוון שאם שמים ניטים בעליי ראש קטן והם גם ככה בצבע אלומיניום/ניקל שזה במקרה גם צבע הסמל עצמו אז כמעט ולא רואים אותם בכלל, אבל כל אחד בדעתו יחיה גם זה מקובל עליי.

פורסם

כוונתכם היא שעדיף לחורר את הפח של הרכב כדי שלא יגנבו את הסמל או הכיתוב ??? :shock:

אני הייתי מעדיף בהרבה אוטו בלי סמלים מאשר אוטו עם חורים בפח...

• תוכן חדש...