Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בנושא NETBOOK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע למה אתה מעדיף את ה-T43.

אני יכול לקחת גם T43 או T43P אבל ה-X60 שוקל 1.5 ק"ג. T60 קרוב מאוד במשקל ל-T43.

תוכל לתת הדגשים מה השתנה לרעה. אצלי הניסיון הוא רק עם IBM "האמיתיים" (R32, R50e,T23).

Veni Vidi Vici

פורסם

כי אני יכול רק לחלום על X... מקום העבודה שלי די עני.

היה לי בעבר T40, T43 ועכשיו יש לי T60.

את שני הראשונים קיבלתי משומשים, ואת ה- T60 קיבלתי בניילונים. בעוד שהשניים הראשונים היו אמינים במיוחד, ה- T60 עשה ועושה בעיות מהיום הראשון. וזו לא בעייה מקומית שלי - קיבלתי אחד מ-25 מחשבים שנקנו יחד. מאז, החברה שלי הפסיקה לקנות IBM. ה- T40 מת בשיבה טובה בגיל 5 ( למעשה הוא לא מת, רק נוצרה בו בעיית מגעים מסויימת שגרמה לו להכבות מדי פעם אבל מדיניות החברה שלי היא לא לתקן מחשב שאינו באחריות) ואז קיבלתי T43 בינתיים, ואז את ה T60.

:turn-l:
פורסם

אכן הXים החדשים יותר קצת מכזבים, אבל הם משמעותית חזקים מנטבוקים ועל זה אין ויכוח.

הסוני מעולים (הסידרת Z הקטנה) - אבל יקרים מאוד , גם כמשומשים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחרי כל ההתלבטויות נקנה לבסוף T60 בן חצי שנה דרך EBAY. מה שכן, המחשב במצב חדש לגמרי עם אחריות לעוד שנה וחצי ובמחיר שהקצבתי לעצמי.

תודה לכל מי שייעץ.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...