Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למישהו יש מושג במה כרוך הטיפול לקילומטרז' הנ"ל בפוקוס 2001?

עשיתי כבר טיפול ברקסים,רצועת טיימינג,ופלאנג' הוחלף גם..

האם עלי לצפות להפתעות? או שיש טיפים שיחסכו לי כסף?

תודה :-)

פורסם

שמן מנוע מוטורקראפט , או שמן משובח אחר , מסנן שמן מקורי , פלאגים עשית? פילטר אויר.

וסגרנו עניין.

תקנה את השמן לבד בחנות חלפים - 100-130 שח , מסנן 40 שח , פילטר אויר 30-40 , הפילטר לא חייב להיות מקורי.

פלאגים גם בסביבות ה70-80 ש"ח ל4 למקוריים , אם לא עשית לאחרונה.

אני ממליץ גם על שמן גיר , 80-90 ש"ח.

גש עם כל החלקים למוסך שאתה מכיר ותבצע את הטיפול , העבודה צריכה להיות 200-350 ש"ח כולל מע"מ.

בקש לבדוק גם ברקסים. כל הטיפול עבודה +חלקים יעלה לך 450-550 שח.

פורסם

במוסך רק על השמן יקחו לך 160-180 ש"ח . כל החלקים יקרים פי 2 במוסך.

אין צורך ללכת למורשה לדעתי עם פוקוס 2001 , מצא מוסך שקיבלת המלצה עליו ושלם לו רק עבור עבודה בסביבות ה300 שח.

פורסם
שמן מנוע מוטורקראפט , או שמן משובח אחר , מסנן שמן מקורי , פלאגים עשית? פילטר אויר.

וסגרנו עניין.

תקנה את השמן לבד בחנות חלפים - 100-130 שח , מסנן 40 שח , פילטר אויר 30-40 , הפילטר לא חייב להיות מקורי.

פלאגים גם בסביבות ה70-80 ש"ח ל4 למקוריים , אם לא עשית לאחרונה.

אני ממליץ גם על שמן גיר , 80-90 ש"ח.

גש עם כל החלקים למוסך שאתה מכיר ותבצע את הטיפול , העבודה צריכה להיות 200-350 ש"ח כולל מע"מ.

בקש לבדוק גם ברקסים. כל הטיפול עבודה +חלקים יעלה לך 450-550 שח.

איזה פלאגים בסביבות ה70 80 ש"ח

זה פורד פוקוס והיצרן אומר פלאגים פלטיניום לכן מחליפים אותם כל 60K המחיר שלהם הוא בערך 320 ש"ח ל4

לי יש פורד פוקום 2001 ואני במקרה יודע את נתוני היצרן ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...