Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הגעתי ב 10:30 והלכתי אחרי שעתיים בערך , היה שקט ונחמד ללא אירועים חוליגנים כאלה ואחרים.

אין מה לעשות - ככל שיגיעו יותר אנשים לאירועים כאלה - כך יגדל הצורך בארגון מסודר לפחות בהחניית הרכבים-לא צריך יותר מזה.

האיש עם הקורבט הצהובה היה חסר מנוחה עוד שעמד בשיירה של הכניסה ונבח עם המנוע כדי שיזוזו קדימה-מצד שני 37 מעלות (מדדתי) ללא מזגן עם רכב כזה היו מטריפים את הדעת על כל אחד מאיתנו.....עדיין לא נותן לגיטימציה להשתולל בשום מקרה.

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למועדון במוו היתה נציגות מכובדת למדי,למרות שפן האישי היתה קריסת מערכות עקב חום יתר.

יופי.

מועדון BMW ישראל.

פורסם

הגעתי ב 11:30 +- ועזבתי לפי שהתחילו ההשתוללויות המדוברות.

בהחלט היו כמה "שוויציונרים", וצריך לחשוב על דרך לטפל בהם...

לדעתי אם יקחו מכל רכב סכום של 1 ש"ח בשביל להיכנס לרחבה,

ותמורת זה יעמדו סדרנים "מדופלמים" זה יהיה משתלם לכולם. סתם רעיון.

אני אצטט חבר וותיק (שלא קשור למועדונים כי זה לא מעניין אותו), בזמן שעמדנו ברמזור:

"פתאום זה נראה כמו חו"ל, ולא עוד כביש מלא במאזדה 3 וטויוטה קורולה"...

אגב, הבימרים ה"סטנדרטיות" שהשמיעו את מנועיהן... פשוט בריאות על הבוקר !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפי התמונות אפשר לראות שהיה מפגש מצויין ,עם מכוניות מעניינות .:-)

נ.ב

מישהו יודע אולי מה נפח המנוע וכמה כוחות סוס יש לניסאן השחורה ההיא?[נראת "מפחידה" :shock:]

פורסם
אין בעיה, קוראים לזה אוטומוטור

וגם שם , כמדומני... אותם אנשים מקטרים על אותם הדברים - החום הדחף והישראלי המצוי

:roll:

אני הכי אוהב את אלו שאומרים "השתוללו ואף אחד לא אמר להם כלום"

אז תגיד להם.

בפינה הקטנה שלנו מי ששכח לרגע איפה הוא קיבל על הראש תוך שניה ונרגע

גוף מארגן ופיקוח , חחח X30 (על מנת לא לעצבן מנהלי הפורום) ואז תבכו שלקחו כסף בכניסה לראות מה שאפשר לראות כל שישי במועדון ה 5

די כבר!! אתם אלו שמוצאים לאחרים את החשק ליזום ולדרבן ולהזיז עניינים .

אריק, מה אתה רוצה, יש משהו בדבריו של ניב!

יש הבדל עצום בין מפגש רגיל לאוטומוטור, שם מעניין אותם רק העלויות, והרווח והמחירים שם הם שחיטה ענקית, אתה לא מדבר על 5 שקל דמי צפייה או כניסה לחנייה אלא על ביזבוז של 90 שקל ל"שלוש שעות מרגשות". :roll:

היה אחלה מפגש(!) ונציגות מרשימה מאוד של מכוניות אבל בסופו של דבר תאר לך שהמפגש היה דומה לאירוע הראשון בתמיכה בחוק של קובי כהן בלטרון (הכוונה בקטע של תצוגת המכוניות). כל מועדון שהוזמן דאג לסדר וההשתוללות של חברי המועדון שלו.

לדעתי אז הכניסה הייתה בחינם והסדר היה מופתי.

אבל לא חשוב, מדובר על אירוע בסדר גודל אחר לגמרי עם ספונסרים וכו' ולדעתי כל יזמות היא מבורכת בתנאי ששומרים על בטיחות.

באופן אישי פחות היה איכפת לי מאלו שהחליקו בכיכר בכניסה, הרבה יותר היה איכפת לי מהאדיוט עם הקורבט הצהובה שעשה שטויות בתוך המתחם וסיכן לפחות שני ילדים בני 6 כדי שיזוזו לו מהדרך... (אם אתה קורא את זה אתה פשוט מטומטם!)

אריק, בפעם הבאה העם דורש WET T-SHIRT CONTEST :lol:

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

היה חם ומגניב. אתם מוזמנים להוסיף תמונות, היה יותר צלמים ממכוניות. :)

עדכון 1

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

המשך יבוא וכמובן כל התמונות בגלריה: pbase.com/vovka43r

פורסם

TOM ההבדל שאתה קודם מפרגן ואז נותן ביקורת בונה

אחרים רק מקטרים ומתלוננים

ולגבי תחרות חולצה הרטובה אתה צודק ... המארגן של הארוע רימה אותי - הבטיח שאהיה שופט ראשי :evil:

כשאתפוס אותו .....

VOVKA התמונות מדהימות !! ובכלל לכל הצלמים - העבודות שלכם פשוט תענוג לעיניים , אפילו אישתי מצטערת שלא באה לראות את המפגש בעצמה :-D

אה, ולגבי האוטו צהוב - מי שראה ומוכן , אנא הגישו תלונה במשטרה

אסור שיהיו דברים כאלה. לא במפגש ולא בחניה של המגה בעיר. נקודה.

פורסם

תיכננתי הרבה זמן להגיע למפגש לבסוף לא הסתדר לי:-(.

תמונות מגניבות כל הכבוד ליוזמים ולצלמים ולמשתתפים.

ורק שירבו מפגשים כאלה.

פורסם

די כבר!! אתם אלו שמוצאים לאחרים את החשק ליזום ולדרבן ולהזיז עניינים .

אני מבין לליבך.

בסופו של דבר להביא כל כך הרבה אנשים ומכוניות לשטח אחד, במקום אחד וללא שום פרסום קונבנצינאלי הוא הישג מרשים. שאפו.

אני מבין גם שבראשית המפגש העניינים התנהלו אחרת.

ובכלל, כל ארגון ארוע מוטורי בארצנו השחונה הוא מבורך.

מה שאני כותב כאן ובהמשך הוא לא נובע מחוסר פרגון או צרות עין. נהפוך הוא.

מה שעיני ראו, גרם לי לרצות בפעם הראשונה מזה זמן רב לראות נוכחות של כחולי המדים.

למה?

כי מספיק אידיוט אחד כדי לדפוק לכולנו את התחביב להרבה מאוד זמן. באזור שעה אחת אחר הצהריים היו בחניה לא מעט אידיוטים ושום "בוגר אחראי". אז מה כן?

תיאום מפגש עם המועדונים עצמם ובחסותם. דמי כניסה סימליים. הפרדה בין חניית חברים לאורחים (כמו ביד אליהו) וכו.

יש לכולנו (טוב, נו, לחלקנו) ילדים שנשמח לראותם גדלים עם אהבה למכוניות ולספורט ולא עם טראומה מכמה מטומטמים.

פורסם

בהחלט היה אחד המפגשים היותר גדולים שאני זוכר בארץ, משמעותית יותר גדול מהמפגשים באיילון בזמנו לפני כמה שנים ובסה"כ הוא התנהל הרבה יותר רגוע גם, אמנם ביציאה היה קצת "שופוני" מצד כמה חברה, אבל חוץ מזה כל הרכבים עמדו והיה מבחר עצום של רכבים לראות.

אגב עם כל ההיתממות, גם בארה"ב במפגשים בכאלו סדרי גודל לא חסר רכבים שמשאירים מעט צמיגים על הכביש. אז בוא נפסיק להיות כאלו תמימים וישרים, זה קרה וזה יקרה בעתיד. נכון צריך למצוא דרכים לצמצם את זה ולפחות להרחיק את הקהל כשזה קורה אבל זה לגיטימי שזה קורה מדי פעם ו-זהו.

אבי.

פורסם
אגב עם כל ההיתממות, גם בארה"ב במפגשים בכאלו סדרי גודל לא חסר רכבים שמשאירים מעט צמיגים על הכביש. אז בוא נפסיק להיות כאלו תמימים וישרים, זה קרה וזה יקרה בעתיד. נכון צריך למצוא דרכים לצמצם את זה ולפחות להרחיק את הקהל כשזה קורה אבל זה לגיטימי שזה קורה מדי פעם ו-זהו.

אבי.

צודק!

אני חושב שמפגש בסדר גודל כזה צריך שיהיה בו גם טיפה show אבל בטח ובטח לא לסכן אנשים/מכוניות!

הנהג של הקורבט הצהובה הוא דוגמה רעה מאוד לתרבות המוטורית בארץ וחבל שלא היתה נוכחות של המשטרה (למרות שאני מתעב אותם).

חוץ מזה היה אחלה מפגש כל הכבוד מאוד נהנתי כן ירבו.

תודה ל jep על התמונה

בעלים גאה של:

mercedes 190e 2.0

citroen ax sport 1.6

• תוכן חדש...