Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני הייתי שם ולא מבין למה כל ההישתוללויות האלו ,למה סך הכל היה באמת נחמד, אנשים סבבה כיף, ושיהיה יותר אם הקיץ שבא עלינו אותותו.

אני מאמין ואתם

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל אלעד , קצת פורפורציה , שלב המשטרה היה בשעה שתיים וקצת כשבכל המגרש נשארו אולי 15 רכבים פרוסים על חצי מחניית איקאה , ואז הגיעו שתי ניידות הודיעו שזו התקהלות לא חוקית בשטח פרטי וכל מיני שטויות , ואחרוני המשתתפים עזבו .

(אגב התקהלות לא חוקית זה 50 איש ומעלה , בשלב הזה גם אם היו שם יותר מ 50 איש הם היו פרוסים עם מרווחים של עשרות מטרים בניהם כך שזו כבר לא התקהלות ).

מה שכן נכון זה שהיו כמה רכבים שהשתוללו בתוך מגרש החניה ( באמת שלתת דריפון בכיכר זה לא הסיפור ) , כולל דריפט קטן ליד עגלת תינוק.

אז נכון שאני מופתע מהסדר היחסי ששרר שם, אבל עדיין יש כמה אנשים שלא הבינו שזה לא הזמן ולא המקום.

סה"כ היה יפה , היו כמה רכבים באמת יפים , בעיקר באזור של אלה שאחראים למשבר הנפט העולמי .

בהמשך אני יעלה גם כמה תמונות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בהתחלה חשבתי שחבל להסחב סתם מאשקלון למפגש לא מאורגן שכזה אבל בסופו של דבר מזל גדול שלא פספסתי את זה!

הלכתי כבר כשהתחילו להשתולל כל הערסים למינהם, כניראה בזמן אם אתם אומרים שהגיע ניידת ופיזרה הכל...

בכל מיקרה, המון תמונות בקרוב!

באמת מפגש פיצוץ! הרבה יותר טוב מאוטומוטור לדעתי.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
מה, באו צ'חצ'חים בעלי איבר זכרות זערורי והתחילו להשתולל עם העגלות המקושקשות שלהם?

מה, באה משטרה והעיפה משם את כולם?

אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה !! בכלל לא ציפיתי שזה מה שיקרה! :-o

זה עדיין שווה את עשרות המכוניות שהגיעו מכל הארץ ואת האווירה הטובה אני מאוד נהנתי.

אנחנו "ברחנו" קצת לפני שהתחיל הבלאגן אשמח אם יהיו יותר מפגשים כאלה.

(פאשה תעשה לי מיני)

פורסם

BMW: אני לא יודע אם השלבי 500 היא מקורית אך בהחלט מדהימה!

היה מפגש מדהים עם המון מכוניות אשר השאירו לי פה פעור ולסת ברצפה!

היה כיף לפגוש שם הרבה אנשים ולהתרשם משלל המכוניות שעד עתה ראיתי רק בתמונות ובחו"ל!

לגבי ה"דריפטים בכיכר" קלטתם את הBMW שנתקעה בכיכר.. פאדיחה :twisted:.

הגיעו בסוף רק שתי ניידות סך הכל אלעד, וכבר עד אז המקום התרוקן כמעט לגמרי!

כן ירבו מפגשים כאלה, כל הדרך מחיפה נתקלתי בשיירות מכוניות בצדי הדרך ובנסיעה, ממש תאווה לעיניים.

תמונות יעלו בהמשך.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
dsc1720.jpg

האיביזה לוקחת.

אגב , מה זה האוטו הצהוב עם הפנסים המתקפלים שמופיע בגלריה של ויטלי?

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

הצהובה.

צולם בדרך למפגש, ללא מילים.

25X1NuZEsRA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם אתם לא רואים אץ הסרטון, זה כי זה עדיין לא עבר אישור ביוטיוב, נא להמתין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...