Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צאו מהסרט fast & falafel 2 ותרגעו

מי שיש לו סיבה לחשוש מהורדה עקב שינוים לא חוקיים , זה הבעיה האישית שלו

זה לא ה"מפגש" הראשון בהסטוריה של מדינת ישראל. כל יום שישי במשך שנים התכנסו ברידינג ואז קניון איילון ואז אונברסיטת תא ולאחרונה ליד היכל נוקיה. ללא אישורים ללא מארגנים ללא אבטחה - ובמשך השנים הגיעו כל פעם כמה ניידות , לפעמים נהנו איתנו ולפעמים פשטו עלינו (בדרך כלל בצדק :wink:)

אני דווקא מזמין את משטרת ישראל לבוא לראות מה זה תרבות מוטורי של חובבי מכוניות בישראל שבסך הכל נפגשים שבת בבוקר על רכביהם לכבוד פורים - ומבקש מהם כאן כבל עם ועדה שאם הם רואים שם מישהו משתולל בין מכוניות החברים שיתפסו אותו וישללו לו רשיון לעולמי עד

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אותו הטמבל שיתנגש ב5 רכבים יתן את הדין, מן הסתם. בדיוק כמו במצב שהוא יתנגש ב5 מכוניות חונות במגרש חניה של סופר בכל יום אחר.

בכל מקרה, הבאת את עמדתך ואת האזהרה שלך כולם ראו. אין צורך שתחזור על אותם הדברים שוב ושוב כי הויכוח פה לא יגמר. מי שלא יגיע מכל מיני סיבות מוזמן להשאר בבית, זכותו.

האם צדקת? כניראה שניראה רק באותו היום בערב.

אותו הטמבל שיתנגש במסגרת האירוע בעוד 5 רכבים+ ידרוס מישהו שעמד ליד אחד הרכבים (חלילה), ייטען להגנתו בחקירה במשטרה, שעקב הבלאגן והצפיפות ששררו שם נגרמה התאונה.

ואז השוטר ישאל את הנהג הפוגע: "מי אירגן את האירוע הזה?"

הנהג יאמר לשוטר: "תפתחו את קארס פורום/ פורום סקאלה ותראו בעצמכם".

אותו שוטר יאתר את ההודעה המדוברת לפי מנוע החיפוש, ויאתר כתובת מדוייקת של מארגן האירוע לפי כתובת IP. ואז- אותו אחד שהכריז בפומבי על האירוע- הוא- ייתן את הדין, ויצטרך לענות על שאלות כאלה בחקירה:

א. מי נתן לך אישור לארגן אירוע רב משתתפים במקום ציבורי?

ב. למה לא ארגנת מאבטחים או אנשי הכוונה למכוניות?

ג. למה לא היו אמבולנסים מוכנים מחוץ למתחם? (אירוע רב משתתפים).

ואז אותו אחד שנפגע, פונה לביה"ח באיחור בגלל שלא היו אמבולנסים מוכנים מחוץ למתחם, ועקב הרשלנות של מארגן האירוע הוא פצוע בינוני במקום קל.

מה תגיד על זה, נתתי סיטואציה אפשרית לחלוטין, לא?

בכל מקרה, אכן הבאתי את עמדתי, ואני מצפה בכיליון עיניים לראות תמונות מהאירוע (אם ניתן יהיה לצלם).

מה עם שיטת ה"של מי האוטו הזה?"?

חונים יפה יפה בין קווי החניה, סוגרים את האוטו ובמקרה של שאלות מיותרות מכחישים בעלות עד יעבור זעם.

אחלה, רק שכחת שעל כל רכב יש מס' רישוי, ועוד יותר שכחת שבכל ניידת מותקן מסך LCD, שבלחיצת כפתור יוכלו לעלות על הבעלים ולאתרם.

מי שיש לו סיבה לחשוש מהורדה עקב שינוים לא חוקיים , זה הבעיה האישית שלו

זה לא ה"מפגש" הראשון בהסטוריה של מדינת ישראל

החששות מהורדה מכביש הם חששות קטנים (יחסית) לבעלי הרכבים עצמם, אבל אתה הוא זה שצריך יותר מכולם לחשוש.

זה לא המפגש הראשון, אבל זה אחד המפגשים הגדולים.

אתה לא יכול להשוות מפגש מצומצם למפגש גדול שכזה, שעליו הכרזת בכל הפורמים. מכמות משתתפים מסויימת ומעלה האירוע הופך להיות "אירוע רב משתתפים", ועל כן נדרשים אישורים מהרשויות.

אתה משחק אותה ראש קטן, ואני באמת מקווה שלא יקרה כלום והאירוע יעבור בשלום לטובת כולם, למרות שמדובר באירגון חאפרי ומתחת לכל ביקורת. עכשיו יש לי שאלה ברשותך: בן כמה אתה?

פורסם
אחלה, רק שכחת שעל כל רכב יש מס' רישוי, ועוד יותר שכחת שבכל ניידת מותקן מסך LCD, שבלחיצת כפתור יוכלו לעלות על הבעלים ולאתרם.

הם יכולים לבדוק מספר רישוי, ומה הם יעשו איתו? בעל הרכב יכול לטעון שהשאיר את הרכב שם יש משהו לא חוקי בכך ?

Peugeot 208GTI

פורסם
אותו הטמבל שיתנגש במסגרת האירוע בעוד 5 רכבים+ ידרוס מישהו שעמד ליד אחד הרכבים (חלילה), ייטען להגנתו בחקירה במשטרה, שעקב הבלאגן והצפיפות ששררו שם נגרמה התאונה.

ואז השוטר ישאל את הנהג הפוגע: "מי אירגן את האירוע הזה?"

הנהג יאמר לשוטר: "תפתחו את קארס פורום/ פורום סקאלה ותראו בעצמכם".

אותו שוטר יאתר את ההודעה המדוברת לפי מנוע החיפוש, ויאתר כתובת מדוייקת של מארגן האירוע לפי כתובת IP. ואז- אותו אחד שהכריז בפומבי על האירוע- הוא- ייתן את הדין, ויצטרך לענות על שאלות כאלה בחקירה:

א. מי נתן לך אישור לארגן אירוע רב משתתפים במקום ציבורי?

ב. למה לא ארגנת מאבטחים או אנשי הכוונה למכוניות?

ג. למה לא היו אמבולנסים מוכנים מחוץ למתחם? (אירוע רב משתתפים).

ואז אותו אחד שנפגע, פונה לביה"ח באיחור בגלל שלא היו אמבולנסים מוכנים מחוץ למתחם, ועקב הרשלנות של מארגן האירוע הוא פצוע בינוני במקום קל.

מה תגיד על זה, נתתי סיטואציה אפשרית לחלוטין, לא?

בכל מקרה, אכן הבאתי את עמדתי, ואני מצפה בכיליון עיניים לראות תמונות מהאירוע (אם ניתן יהיה לצלם).

החששות מהורדה מכביש הם חששות קטנים (יחסית) לבעלי הרכבים עצמם, אבל אתה הוא זה שצריך יותר מכולם לחשוש.

זה לא המפגש הראשון, אבל זה אחד המפגשים הגדולים.

אתה לא יכול להשוות מפגש מצומצם למפגש גדול שכזה, שעליו הכרזת בכל הפורמים. מכמות משתתפים מסויימת ומעלה האירוע הופך להיות "אירוע רב משתתפים", ועל כן נדרשים אישורים מהרשויות.

אתה משחק אותה ראש קטן, ואני באמת מקווה שלא יקרה כלום והאירוע יעבור בשלום לטובת כולם, למרות שמדובר באירגון חאפרי ומתחת לכל ביקורת. עכשיו יש לי שאלה ברשותך: בן כמה אתה?

אני מתחרט - אתה לא מוזמן, אל תבוא .

ובכל זאת אם הסנריו שלך מתגשמת ואם השוטרים יחפשו את ה evil mastermind מאחורי כל הבלאגן וישאלו מי אירגן אספר להם שקיבלתי את הרעיון ממך בהודעה פרטית בפורום

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

פורסם

תמשיכו, זה טוב.

גיא, שקלת פעם לבקש מאמא שלך שתחרים לך את הממיר של הכבלים ?

אתה פשוט רואה יותר מידי סרטים.

שום שוטר בעולם, לא יכול להוכיח שלא באתי לאיקאה לקנות משהו, גם אם יבדקו של מי הרכב, כל עוד האוטו לא גנוב אין להם מה לעשות הם יצטרכו להמשיך הלאה, או להמתין לשובו של בעל הרכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
הם יכולים לבדוק מספר רישוי, ומה הם יעשו איתו? בעל הרכב יכול לטעון שהשאיר את הרכב שם יש משהו לא חוקי בכך ?

לא, אך הם יכולים לחכות שבעל הרכב יחזור. בכל אופן על שוטרים סמויים בלבוש אזרחי שיכולים "לחלוב" מידע מבעל הרכב, שמעת?

ובכל זאת אם הסנריו שלך מתגשמת ואם השוטרים יחפשו את ה evil mastermind מאחורי כל הבלאגן וישאלו מי אירגן אספר להם שקיבלתי את הרעיון ממך בהודעה פרטית בפורום

כשאתה תהיה בחקירה (אם וכאשר), אתה לא תישב עם השוטרים על כוס קפה ובורקסים, והחקירה לא תתנהל בשלבת נפש כמו שאתה חושב. אומנם אינני הייתי נוכח מעולם בחקירה פלילית, אך מחברים שהסתבכו הסיפורים היו מזעזעים, וכן, גם הופעלה נגדם אלימות מהשוטרים על מנת שיתחילו לדבר.

נחמד לשמוע שהכנת תכנית מגירה לשעת צרה, אך חוששני שהיא לא תועיל לך במקרה זה.

גיא, שקלת פעם לבקש מאמא שלך שתחרים לך את הממיר של הכבלים ?

אתה פשוט רואה יותר מידי סרטים.

שום שוטר בעולם, לא יכול להוכיח שלא באתי לאיקאה לקנות משהו, גם אם יבדקו של מי הרכב, כל עוד האוטו לא גנוב אין להם מה לעשות הם יצטרכו להמשיך הלאה, או להמתין לשובו של בעל הרכב.

אור, אתה תמים.

במידה ואתה תהיה נוכח במפגש ותאמר לשוטרים שאתה הגעת לקנות מוצרים באיקאה, הם ישר שמים עליך אזיקים בדרך לניידת, מהסיבה הפשוטה שהחנות הנ"ל סגורה בשבת. אין לאף אחד מה לחפש בחנייה של איקאה ביום שבת בשעה 11:00 בבוקר כאשר הכל סגור. לא חשבתם על זה במקרה?

פורסם
לא, אך הם יכולים לחכות שבעל הרכב יחזור. בכל אופן על שוטרים סמויים בלבוש אזרחי שיכולים "לחלוב" מידע מבעל הרכב, שמעת?

אור, אתה תמים.

במידה ואתה תהיה נוכח במפגש ותאמר לשוטרים שאתה הגעת לקנות מוצרים באיקאה, הם ישר שמים עליך אזיקים בדרך לניידת, מהסיבה הפשוטה שהחנות הנ"ל סגורה בשבת. אין לאף אחד מה לחפש בחנייה של איקאה ביום שבת בשעה 11:00 בבוקר כאשר הכל סגור. לא חשבתם על זה במקרה?

שוטרים סמויים במפגש בשבת, אתה חי בסרט ? והיייתי אומר לך מה הם יכולים לחלוב אבל לא נזהם את הפורום.

אזיקים על מה ? על זה שהנ"ל חנה את רכבו מול חנות שסגורה בשבת? כל עוד לא עברת על החוק או שפלשת לשטח פרטי אין למשטרה שום אינטרס או קייס .

Peugeot 208GTI

פורסם

גיא שלום, נתחיל מזה שכנראה לא אגיע למפגש בעקבות השבר ברגל והגבס, אבל זה עוד לא בטוח.

לגבי איקאה: היות ומעולם לא ביקרתי שם, אין לי מושג לשעות הפתיחה, אבל אני יכול להחליף את התירוץ:

"חניתי את הרכב כאן ונסעתי עם רכב של חבר ע"מ לחסוך בדלק"

האם יש לתירוץ הזה הוכחה או שעות פתיחה ?

אגב, האם יש סיבה להוריד את הרכב שלי מהכביש שאני לא יודע עליה ?

פורסם

אור, אתה תמים.

במידה ואתה תהיה נוכח במפגש ותאמר לשוטרים שאתה הגעת לקנות מוצרים באיקאה, הם ישר שמים עליך אזיקים בדרך לניידת, ?

פורסם

ואחרי 10 עמודים של פולמוס לא הגעתם למסקנה.

ואני עוד לא הבנתי מי יכול לבוא ולחנות, מי לא ומי הבן של הבעלים של החניון.

לגבי המשטרה: מי שחושב שהוא יכול לסבן אותם, לסדר אותם, למצוא איזה תרוץ עלוב או איזה פרצה בחוק שייצא מהסרט שהוא חי בו, זה לא עובד ככה.

פורסם

אני מבין שאתה השוטר שיפריע לי להכנס לרכב ויחפש להוריד אותי מהכביש, למרות שאני נוסע באוטו 2008 ללא שיפורים או שינויים וסתם חובב רכב ? או שלא חוקי להגיע למקום והולכים לעצור גם הולכי רגל ?

(כן, אני רוצה להתחכם ולחנות מחוץ למתחם)

פורסם
אזיקים על מה ? על זה שהנ"ל חנה את רכבו מול חנות שסגורה בשבת? כל עוד לא עברת על החוק או שפלשת לשטח פרטי אין למשטרה שום אינטרס או קייס .

אם פונה אליך שוטר בבקשה שתפתח את הנעילה כדי להתחיל בבדיקת הרכב, ואתה מתחיל לספר לו סיפורים ומעשיות ומסרב לשתף עמו פעולה, זכותו לעכב אותך לחקירה בתחנה. אם אתה מתנגד למעצר- זכותו לשים עליך אזיקים.

בנושא האינטרס או הקייס: אל תדאג להם, הם כבר ימצאו.

גיא שלום, נתחיל מזה שכנראה לא אגיע למפגש בעקבות השבר ברגל והגבס, אבל זה עוד לא בטוח.

לגבי איקאה: היות ומעולם לא ביקרתי שם, אין לי מושג לשעות הפתיחה, אבל אני יכול להחליף את התירוץ:

"חניתי את הרכב כאן ונסעתי עם רכב של חבר ע"מ לחסוך בדלק"

האם יש לתירוץ הזה הוכחה או שעות פתיחה ?

אגב, האם יש סיבה להוריד את הרכב שלי מהכביש שאני לא יודע עליה ?

קודם כל, שתהיה לך החלמה מהירה.

דבר שני כבר אמרתי בהודעה הראשונה שרוב המפגש הזה מורכב ממכוניות משופרות. כל נהג יודע אם יש או אין לו ממש לחשוש. את הרכב שלך אף אחד לא יוריד מהכביש במידה ולא הרכבת שטויות, מה גם שהוא חדש אז אני לא מאמין שיש בו ליקויי בטיחות, אבל זכותם לעצור אותך לבדיקה כמובן.

פורסם

קודם כל השוטר צריך למצוא את בעל הרכב הנעול, דבר שני על מנת לערוך חיפוש ברכב חונה צריכה להיות עילה לחיפוש .

אני אזרח שומר חוק ללא עבר פלילי כך שאין להם שום עילה להפוך את הרכב שלי כל עוד לא עברתי על החוק.

תצא מהסרט שלך איפה אתה חושב שאתה חי בצפון קוריאה ?

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...