Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך חיממתם אותי עכשיו להגיע..

זה הכל תלוי בצה"ל.

מגיע עם משפחתומטית.

או עם הבחור בעל הבימר!

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
רוברים תמשיכו להתפקד.:arrow:

למרות אהבתי למותג ואף בעלות לשעבר, אני לא רובר, אני קליאו ספורט. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

טוב טוב, אם אתה כ"כ מתעקש אני אפילו אביא מצלמה :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

BJ כדאי לך כדאי לך :-D

כי מסתבר שהרבה מאוד אנשים צמאים להתכנסות שכזאת ובאי- אלו פורומים מדברים שיגיעו ממועדון FUEL SLUT מועדון BURNOUT מועדון VAG מועדון HONDA מועדון BMW מועדון HIGH BOOST הצפוני, ובאופן לא רשמי חברה ממועדונים PSI אלפא STI יבואו לבקר ... וכמובן מועדון ה Z הישראלי יגיע בהרכב מלא 8)

פורסם
לפותח השרשור והוגה הרעיון המאד מבורך לכשעצמו - קבל צרור עצות וחומר למחשבה.

1. מי מארגן את המפגש ?

2. מי אחראי על כל הצד האירגוני, על מנת שזה יראה כמו מיפגש ולא שוק ?

3. דאג לאישורים מתאימים מהרשויות, כי אם לא - אתה תיסתבך.

4. אתה חייב לדאוג לצוות שיתפקד בזמן הגעת המכוניות לאירוע, יכוין ויסדר את המכוניות לפי מקומות שניקבעו מראש.

5. להקצות אנשים שימרו על הסדר בזמן האירוע. מספיק חוליגן בודד ש "יפרפר" במגרש, מה שיהפוך אירוע מהנה לסיוט.

6. פנה בצורה מסודרת לכל המועדנים המוטוריים בארץ - זה נראה הרבה יותר רציני מלפרסם הודעה סתמית בפורום.

תחשוב על הכל, ואם תרצה עזרה - אני כאן.

אני לא אחראי לזה אבל אני יכול לענות לך על השאלות החשובות באמת.

1. שיקח על עצמו מישהו אחריות, או קבוצה מסויימת שיתנדבו סדרנים כמו שצויין כאן, אני מוכן לתרום זמן נכבד ולעזור בארגון, אני זמין ב 0528722778, יש לנו מספיק זמן להתארגן ולארגן.

2. מה הכוונה ציוד אירגוני? יש שם חנויות מסודרות, וכמו שנאמר איקאה לא עובדת בשבת, אך יש המון חנויות ואני בטוח שהרחבה הענקית שם יחנו מכוניות של לקוחות רגילים, רצוי לאתר את הבעלים או אחראי מטעם העירייה להקצות לנו שטח סטרילי.

3. כמו שציינתי מקודם לארגן אישורים מבעלי השטח ומהמשטרה ומגן דויד אדום, אי אפשר לדעת מה יקרה עם כמות עצומה שאני מניח מעל 800 רכבים.

4. מי שישתולל שם לוקח אחריות על עצמו, והוא יענש על פי חוק.

5. אנחנו הפורום הכי גדול ברשת ויש כאן נציגים וחברים מכל מועדון אפשרי, שיתנדבו אנשים לארגן כמו שציינתי סדרנים, ואולי לקבל חסויות מגורמי הפרסום השונים, כמו רד בול וכדומה, יראה יותר מקצועי ולא שוק.

6. אז שכל אחד באמת ירשום אם הוא מוכן ומה לתרום באירוע מלבד הגעתו, ושיהיה נציג או שתיים מכל מועדון או אנשים ללא קשר למועדונים.

וכמו שציינתי אני מוכן לתרום ולעזור...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

4. מי שישתולל שם לוקח אחריות על עצמו, והוא יענש על פי חוק.

אכן, אבל מי שיגרום נזק יכול להתנער מאחריות על ידי העברת האחריות למי שארגן את האירוע.

זה התרחיש הגרוע ביותר, כי יכול להיות שזה יהיה עוד שנה, שנתיים או אפילו יותר, ופתאום תגיע למישהו כאן תביעה על דריסה של רכב שלא היה לו ביטוח חובה או משהו כזה.

בגלל זה צריך את האישורים בין השאר, כדי שתוכל להגיד שזה היה מאורגן עם אישורים, אם שופט יזמן אותך פתאום ויגיד שארגנת אירוע מחתרתי שבו נערכו מירוצים (לך תוכיח שלא) ושבו נפצע מישהו.

פורסם
אכן, אבל מי שיגרום נזק יכול להתנער מאחריות על ידי העברת האחריות למי שארגן את האירוע.

זה התרחיש הגרוע ביותר, כי יכול להיות שזה יהיה עוד שנה, שנתיים או אפילו יותר, ופתאום תגיע למישהו כאן תביעה על דריסה של רכב שלא היה לו ביטוח חובה או משהו כזה..

על אותו המשקל, בגלל שלארוע אין אבא ואמא ניתן יהיה להאשים את בעלי הפורומים השונים בארגון המפגש.

אין לזה סוף פרנקוס.

• תוכן חדש...