Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Eריק אני ממש לא מבין למה אתה טורח.

גם ככה המועדונים היותר מגניבים ופעילים בארץ אישרו הגעה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אף אחד במדינה הזאת לא מתעניין בכלום חוץ ממלחמות והמצב המסריח הזה בארץ....אז עד שמנסים להרים פה משהו מעניין כולם שליליים...יש פה מישהו שחושב שהמשטרה תאשר דבר כזה באמת? אף פעם לא היה אישור משטרתי למפגשים שכאלה והיו לא מעט מפגשים מעולים!

רק מהחברה שאישרו הגעה יהיה מפגש מעניין...אני אישית אהיה שם עם הרכב ואעשה כל מאמץ להביא עוד כמה חברה עם רכבים מענינים מאוד. מי שלא רוצה לבוא שישאר בבית...יותר פשוט מזה?:arrow:

פורסם

כמדומני מארגן האירוע הצהיר על זאת שהוא ישמח להשתתף במפגש הזה ממש בתחרות "החולצה הרטובה".

איפה תמצאו עוד מארגן נורמלי שכותב דבר כזה?

לעיניין: בתור אחד שהשתתף בעבר בעשרות מפגשים וטיולים במסגרת מועדוני רכב, וכן, גם בחנייה של איקאה בנתניה ממש, לפי איך שאני רואה את זה כרגע זה הולך להיות ברדק אחד גדול, יותר גרוע משוק+ ליווי צמוד של המשטרה.

אז מי שרוצה לסכן את עצמו ואת כיסו (דוחות כבר אמרנו?) מוזמן להגיע ולהיקלע ישר לאש בשדה קוצים, ומי שלא מוזמן להישאר בביתו, לחכות לאירוע נורמלי ומסודר, ואחרי כמה שעות לראות בפורום תמונות של ניידות המשטרה מחלקות הורדות מהכביש לרכבים משופרים.

פורסם

לשם שינוי אני מסכים עם אלעד.

זה הולך להיות בלגאן אחד גדול ולהרוס עוד קצת את שמה של התרבות המוטורית שנותרה בארץ.

אלה אותם האנשים מהמועדונים המגניבים והפעילים ששמו רגל לכולנו, שבגללם ורק באשמתם היתה הכתבה המבישה בידיעות אחרונות? :roll::?

פורסם

כן, רק תקווה שלא ינעלו לך אותו, זה יהפוך אותו למאוד שונה.

אתה בכלל לא מתייחס למה שכותבים לך. פשוט דו- שיח של חירשים.

פורסם
לשם שינוי אני מסכים עם אלעד.

זה הולך להיות בלגאן אחד גדול ולהרוס עוד קצת את שמה של התרבות המוטורית שנותרה בארץ.

אלה אותם האנשים מהמועדונים המגניבים והפעילים ששמו רגל לכולנו, שבגללם ורק באשמתם היתה הכתבה המבישה בידיעות אחרונות? :roll::?

אתה ממש ממש קשקשן! מה הקשר בין מועדונים כגון STI? VAG ?? BMW ?ו FS?

אם היית קורא את הכתבה בכלל לא היית רושם שטיות כאלה ומסלף, לא היה שום איזכור בכלל למועדונים, צריך לאשים אותך בטימטום על הדברים שכתבת , כל המועדונים הללו בכלל רק תורמים לתרבות המוטורית, לדוגמא מועדון STI שמארגן ארועים מדהימים למען הקהילה וגרם לחיוך ענקי לילדים חולים! וכמו כן עשו מפגש מוטרי ענק לזיכרו של קולין מקריי " עם מאות רכבים.

למי שחוזה באלגן שלא יבוא.

אני חוזה מפגש רגוע יפה מגוון מכל הקשת המוטרית בארץ כולל השקה של רכב שיצא משיפוץ של 4 שנים ,אני בטוח שנוכל להראות לציבור וגם למשטרה שחובבי הרכב נראים ונשמעים אחרת מהכתבה מסולפת של ידיעות אחרונות .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

יש פה אנשים מכובדים ממעמדות שונים בארץ, אנשים בעלי יכולות למיניהם.

יש פה כל כך הרבה אנשים שהרימו ארועים בסגנון זה או אחר.

אתם מייעצים לבחור "אריק" עצות מכל סוג על ארוע זה.

אין פה בחורים שיכולים להשקיע ולהרים את האירוע כמו שצריך ?

אישורים,שמירה,בטיחות,וכו..?

אני מבין את הכוונות של כולם פה.

כולם מנסים להסביר למה זה לא יילך ולמה חייבים לעשות את הכל חוקי ושילך כהלכה.

אריק לא כל כך מקשיב לכם,כל הטענות כלפיו הן לשווא כביכול והוא רק הולך להגיע לשם כדי לראות חברים.

אז למה שלא כולם נתאסף ביחד ונעשה מה שאנחנו יכולים על מנת לקיים את הארוע הנ"ל?

i come in peace

אני בא מחוסר ידע, אם יש משהו שלא הבנתי אתם מוזמנים לתקן להוסיף.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

אם הייתי משכיר שטח סגור משלם לחברת אבטחה ומד"א ואגרות עירוניות ומשטרתיות - ואז גובה כסף בכניסה ולוקח אחוזים מדוכנים ומפרסמים אז הייתי בכיף קורא לעצמי "אחראי"

בינתיים עד שאפתח חברת הפקת ארועים מוטוריים לישראל בע"מ ושות, כולה פתחתי טרד ב 2 פורומים של חובבי מכוניות ואמרתי בואו נעשה "מפגש" כמו שהיה פעם.

זה עושה אותי אחראי על מישהו מכם ??- חחח אז גם אני לא בא , חבורה של חוליגנים פורעי חוק שרק מעניין אותכם פוסטרים של F&F ולמבורגיני קונטש

:roll:

אבל אם באמת יהיה תחרות ווט טי שירט אני שופט #1

ואאאאאתם לאאאאא

:twisted:

*ואם לא תפסיק להשתמש ב חחחחחח שמתאימות לילד בן 4, אז סביר להניח שנוותר בשלב מסויים על הודעותיך המועילות*

בתודה, ההנהלה.

פורסם
אם הייתי משכיר שטח סגור משלם לחברת אבטחה ומד"א ואגרות עירוניות ומשטרתיות - ואז גובה כסף בכניסה ולוקח אחוזים מדוכנים ומפרסמים אז הייתי בכיף קורא לעצמי "אחראי"

אבל אם באמת יהיה תחרות ווט טי שירט אני שופט #1

ואאאאאתם לאאאאא

:twisted:

אני אומר לך על זה :-P

ואף אחד לא הכריז בCF וב-SF על שופט #2

הכרזה!! שופט #2!

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

אולי תתנו הסברים במקום לתקוף?

על סמך מה יכול שוטר תנועה או כל שוטר אחר לעצור אותי ואת שאר חברי המועדון (כ30 במספר) ?? התקהלות במקום ציבורי?

אתם התחלקתם על השכל?

גם אם מישהו ישתולל לידי או יפרפר - מה זה רלוונטי אליי? זה קורה לי כל יום ברמזור ...

אם הוא רוצה לבדוק ג'אנטים טורבו וקסנון הוא יעשה את זה גם בלי ההתקהלות.

את הילדים הערסים מיד אליהו קשה שלא לעצור ולדפוק להם דוחות כי הם משתוללים בטירוף שם בתוך החניון מטר על מטר - אז מה? מישהו בא ועצר את בני הספל על זה שטמבל עם GT עשה תאונה שם?

באים יושבים מחייכים צוחקים תמונות והבייתה....לא מבין מה הסיפור...JEEEZZZ :roll:

• תוכן חדש...