Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל מי שחסר המפגש של של שישי אח"צ בקניון איילון בימיו היפים, שיבוא.

לא היה וגם עכשיו אין "מארגן"

לא היה וגם עכשיו אין "אישורים"

יש מגרש חניה ציבורי ריק ויש רצון לחלק מהציבור לראות מכוניות ולהראות את שלהם . זה הכל.

עשיתם הררררר מקן נמלים, ראבאק. במשך שנים היו מפגשים כאלה כל יום שישי וכבר הרבה זמן לא... מי שמתגעגע שיבוא.

נקודה.

מי שרואה שחורות ומנבא לרע מכל - באמת באמת אל תבוא. חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו.

לא יודע מה איתכם, אבל אחת התקופות המוטוריות היפות ביותר עבורי היתה לפני בערך 8 שנים כשתקופת המפגשים בימי שישי בר"ג היתה בשיאה. אני זוכר מפגשים עם עשרות רבות של מכוניות. כולם חונים, מדברים, מקשקשים, הולכים להביא נקניקיה מסריחה מהבאולינג...אבל היה סבבה. היו מגיעים אנשים מב"ש ומחיפה כל יום שישי קבוע.

פה ושם היו חבר'ה שיצאו לסיבוב מחוץ למתחם, חלם היו חוזרים עם דו"ח, חלקם חזרו כמו שבאו.

זה לא השפיע על המפגש עצמו אלא השפיע רק על המשתוללים ועל אלו שהמכוניות שלהם היו משופרות בכבדות.

מי היה המארגן אז? אף אחד.

מי היה האחראי? אף אחד.

סתם מפגש של חבר'ה בעלי תחביב משותף שבאים לדבר אחד עם השני ולראות מכוניות..So fucking what?

אני רוצה לראות את השוטר שיציק לי כי חניתי בחניה מסודרת ודיברתי עם חברים.

אז לא יודע מה איתכם...

ב- 7/3/09 אני באיקאה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובמעבר חד למשהו יותר מעניין - שרשרת התפקדות! :p

1. threeefifteeezee

2. TomSilver

3. MaorXXX

4. יוסי פרנקוס

5. ezuf

6. bmw ricer

7. edan839

8. אלעדיקו

9. Smi1ey

10. edanj

11. rover turbo

12. sshh

13. vrtk

14. ExoduS

15. smallars

16. nirrafi

17. fish

18. Meleh

19. shaihar

20. Ivgeni

21. 205GTI1.9

22. עומר ג R

23. Casper

יאללה תמשיכו :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ובמעבר חד למשהו יותר מעניין - שרשרת התפקדות! :p

1. threeefifteeezee

2. TomSilver

3. MaorXXX רובר:lol:

4. יוסי פרנקוס

5. ezuf

6. bmw ricer

7. edan839

8. אלעדיקו

9. Smi1ey

10. edanj

11. rover turbo רובר:lol:

12. sshh

13. vrtk

14. ExoduS רובר:lol:

15. smallars

16. nirrafi

17. fish

18. Meleh

19. shaihar

20. Ivgeni

21. 205GTI1.9

22. עומר ג R

23. Casper

יאללה תמשיכו :D

רוברים תמשיכו להתפקד.:arrow:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
לא יודע מה איתכם, אבל אחת התקופות המוטוריות היפות ביותר עבורי היתה לפני בערך 8 שנים כשתקופת המפגשים בימי שישי בר"ג היתה בשיאה. אני זוכר מפגשים עם עשרות רבות של מכוניות. כולם חונים, מדברים, מקשקשים, הולכים להביא נקניקיה מסריחה מהבאולינג...אבל היה סבבה. היו מגיעים אנשים מב"ש ומחיפה כל יום שישי קבוע.

פה ושם היו חבר'ה שיצאו לסיבוב מחוץ למתחם, חלם היו חוזרים עם דו"ח, חלקם חזרו כמו שבאו.

זה לא השפיע על המפגש עצמו אלא השפיע רק על המשתוללים ועל אלו שהמכוניות שלהם היו משופרות בכבדות.

מי היה המארגן אז? אף אחד.

מי היה האחראי? אף אחד.

סתם מפגש של חבר'ה בעלי תחביב משותף שבאים לדבר אחד עם השני ולראות מכוניות..So fucking what?

אני רוצה לראות את השוטר שיציק לי כי חניתי בחניה מסודרת ודיברתי עם חברים.

אז לא יודע מה איתכם...

ב- 7/3/09 אני באיקאה!

ונאמר אמן

אני ב-7/3/09 באיקאה עם איטלקיה מגרגרת :-)

פורסם
קובי, בלוקבאסטר התקשרו ודרשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו.

תגיד למה אתה גונב בדיחות מ Eריק.

וCASPER צודק! כל מילה בומבה!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מאורגן לא מאורגן יהיו רכבים? אני מגיע!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...